АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 390
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
И аз имах много силна болка,но не там а по-нагоре.Започна от таза и се придивижи към ребрата. Въдух не можех да си поема без да ме среже жестоко. Личната каза ,че е някаква невралгия,но нищо не ми изписа. След около седмица ми мина,но беше  гадно,защото не можех да спя.
Мен сега ме гони някакво  безсъние,заспивам около 1 и пак по тъмно се будя. Голямо въртене пада...
Коремчето започна да ми личи и на мен. Имам чувството нощем,че като се обърна и вътре се обръща едно балонче с вода.  Grinning Отслабнах 4 килограма откакто съм бременна.Ако си бях в България вече щяха да са ме надушили,тук още никой не е реагирал.  Simple Smile

# 136
Момичета, при мен пак проблем

Не стига, че чакаме днес-утре резултатите на колегата на мъжа ми за хепатит, ами и от два дни ме наболяваше дупето в дясно.
Преди малко като се наведох, обаче такава рязка пронизваща болка, каквото никога не съм изпитвала. Рових се до сега в нета и май е възпален/усукан седалищен нерв Cry
Четох листовките във ФРАМАР на всички стандартни мехлеми, ама никой не може да се ползва. Четох и тук във форума, че невролозите и те не предписват нищо на бременни... какво да правя?
Да ходя ли на невролог? На масаж ?Преди 2 години имах голям проблем на ръката, тогава един масажист ме оправи с 3 ходения и 2 мехлема, единия правен - но сега няма как да се мажа.
Здравей, преди две седмици лежах в болница, заради болки ниско долу и в кръста. По време на престоя ми болката се премести към ануса и усещах някакви спазми. Моят доктор ми каза, че тази болка не е типична за бременни и, че не е свързана  с матката. Каза, че ако продължи да ме боли ще ме прати при хирург, но хирурзите изобщо не искали да чуят за бременни жени. Така или иначе болката и спазмите отшумяха, но аз леко се притеснявам, защото имам изменения на изпражненията (извинете ме) и може да се окаже нещо чревно.

# 137
alvelina ,когато има проблем със червата или нещо си свързано с това също боли кръст все едно ще ти идва ,това го знам защото си имам проблем от подобно естество.Надявам се при тебе да не е нещо сложно,не мисля че толкова е необходимо при хирург да те пращат,колкото при гастроентеролог за да огледа червата и вътрешните органи,но все пак това е мое мнение.А и след като има изменения в изпражненията е добре по скоро да се консултираш за твое спокойствие.

# 138
Момичета, видях си бебенцето Heart Eyes емиииии не издържах до утре Flutter звъннах и казаха, че имал свободен час   Blush: е веднага го заех естествено Mr. Green Маха с ръчички и крачета разплаках се.... всеки път го правя Blush хем си викам, стига си ревала, този път няма и така Blush Според док е момиченце Flutter аз не разбрах защо  newsm78т.к то, не спря да се мърда и въртиииииии Joy

От няколко дни ми се запушва носа Thinking преди беше вечер, сега и през деня, много е неприятно Crossing Arms
yaraНай-добре се консултирай с док, не си предписвай нищо сама Peace Стискам палци за скорошно оправява, че тези болежки са хем желани и чакани, хем и супер неприятни  Hug

# 139
Здравейте момичета!С интерес ви чета но не смеех да пиша но събрах кураж.И аз чакам бебенце термина ми е на 19.04 бременна съм за втори път но първия не беше успешен наложи се да направя аборт по милицински показатели бебо имаше аненцефалия и в последната седмица на третия месец се наложи да ми направят кюртаж.Сега живея със същите страхове но се надявам всичко да е наред.И аз май-като доста други мами имам и здравословни проблеми с териоидит на хашимото и инсулинова резистенция за това се навих и да пиша че имам доста страхове но до тук всичко е наред.Пожелавам на всички лека бременност.

# 140
Бях на лекар. Изписаха ми Утрогестан.
Лекарката ми по ЗК е много мила жена, каза, че няма нищо обезпокоително. Погледна бебето на ехограф, почти двойно по-голямо е от миналата седмица, вече има формата на човече. Чухме сърчицето. Корем точно нямам, но започнаха да ми се заформят палските на кръста Rolling Eyes
Мисля да се пазя, за да не качвам много кг, защото после свалянето ми е голяма мъка. Цигарите преди 2г. без проблем отказах, но толкова обичам да ям Embarassed......

# 141
hvancheva добре дошла, лека и безпроблемна бременност

# 142
  • Варна
desdemona като спомена за запушен нос и аз да споделя, че май откакто съм бременна.... newsm78 или поне от месец насам непрекъснато ми се запушва носа (особено като стана от сън едва дишам, докато не отида до банята), много рядко ме наболява гърлото, но по-скоро усещам дискомфорт, когато преглъщам и именно в такива случаи ми се повдига (иначе не съм повръщала). Нещата са си така дълго време, не се влошават, пия чайове и течности, хапвам, за да не ми е неприятно, мислите ли, че има нещо общо с бременността въобще?

# 143
За запушен нос и на мен и на щерката пръскам Стеримар.

Аз чаааак другия четвъртък съм на преглед и после да се записвам на ЖК.
Ще има мерки и теглилки на бебето, да видим как върви. )

# 144
dandeto благодаря и на теб.

# 145
hvanchevaдобре дошла   bouquet

# 146
ani27 радвам се,че всичко е наред!   bouquet
desdemona много хубаво!  Hug И аз всеки път рева...  Laughing Ама ми стана интересно как разбра докторката,че е момиче.  newsm78 И аз вече нямам търпение за следващия ехограф.  Praynig
Като казахте запушен нос аз от вчера все това говоря,че носа ми се запушва и ми заглъхват  ушите. После ми минава,после пак започва.....  newsm78 Аз се съмнявам за алергия от нещо,защото не съм болна. Всъщност ми става така след последната алергична реакция, беше ми подуто между очите, носа и под очите. Имах едни сини кръгове под очите....точно все едно мъжо ме е бил.  Mr. Green Ако трябваше да излезна от нас излизах а едни големи черни очила и бързо се скривах в колата,че ако ме видеха съседите щяха да се обадят в полицията,че мъжа ми ме бие.  Laughing

# 147
  • Варна
Ще изчакам до четвъртък, когато съм на преглед при АГто и ще решим дали да ме прати на невролог.

hvancheva Добре дошла  Hug Дано всичко мине добре този път и имаш пухкав финал накрая в прегръдките!

# 148
Мен пък или ми е тежко, като се нахраня, или ми е лошо все едно съм гладна, абе...не ми е комфортно нещо, дано мине след тертия месец Praynig
За запушения нос рано сутрин, имам го от може година-две, не знам от какво но е пълен с твърди частици.
hvancheva, добре дошла. Дано всичко е наред!!
alvelina, консултирай се с лекар гастроентеоролог непременно.

# 149
hvancheva , добре дошла и лека бременност ти пожелавам

desdemona, много мило ми стана като ти прочетох поста, радвам се че всичко е минало добре  Hug

ani 27, за зацапването какво ти каза ? много се радвам че и при теб всичко е добре  Hug

аз да ви се оплача - нямам никакъв апетит
не ми се яде нищо, направо насила ям  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт