АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 392
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Де да нямах и аз апетит....
ама ям...

Уффф, аз съм от нетърпеливите овни....и толкова ми се иска времето да върви по-бързо и тези седмици да минават....а то едва, едва се влачи...)
Иска ми се да съм някъде в 20г.с. вече. )  Laughing

# 151
а аз искам просто да избутам тези опасни три месеца
и да съм по-спокойна  Hug

# 152
  • Варна
Аз съм скорпион и не знам дали НЕтърпението е типична черта за нас (не вярвам много на зодии), но и аз броя дните, до следващия преглед, после да мине и тази седмица, да мине и този месец...не знам как ще ги изчакам тези месеци  Rolling Eyes
Ама нали за хубаво чакаме!

# 153
а аз искам просто да избутам тези опасни три месеца
и да съм по-спокойна  Hug

То през цялата бременност си има рискове...де да бяха само тези 3месеца.

# 154
Де да нямах и аз апетит....
ама ям...

И аз.
И все джънк ми се яде, **********.  Crazy

Аз не броя дните. Т.е. броя ги, когато остават 2-3 дни до прегледа, колкото така добре да се ошашкам.  Joy

# 155
Ео, уффф и аз ям разни боклуци...) Има един снакс, последния в дясно на картинката.))) Мога да изям 2пакета наведнъж от него. )))

# 156
Пък аз Доритос  Laughing

# 157
Аз единствено се радвам, че не ми се яде сладко. но пък виж соленоооо....малейййй. Засега не съм качила килограми, дано поне до 4-ти не качвам.

# 158
Да се отчета и аз- със запушен нос и заглъхващи уши съм от 1-2 седмици. Може би наистина има общо с бременността.
За яденето- блазе ви Sad аз карам на филийки, солети, тесто... сънувам всякакви вкусотийки, но хапна ли ги... Sick Смъкнала съм малко кг- около 1,5-2. Имам и аз проблем със 00... мисля днес да пия Дуфалак  newsm78

# 159
И аз съм по яденето на боклуци и моя мъж хич не е доволен.  Mr. Green От вчера съм на мечета Харибо. Мъжо ги беше скрил ама аз пак ги намерих. Blush И съм се отпрала на айрян. Мога цял ден само на айрян да карам. На чипс не отказвам, ама добре че мъжа ме контролира малко,че иначе наистина само с глупости ще се тъпча.  Mr. Green. Напоследък обърнах на сладко. В началото не ми се близваше нищо сладко и само солени и кисело набивах. Сега нещо май повече на сладкото налитам... Иначе ако ям , ям в малки количества. Вчера видях една позната,тя сега е в 4ти месец...... ами тя е станала четворна, квадратна прорсто.  #Crazy Как ще я кара до края не знам. newsm78 Дано да мога да се контролирам малко с яденето ,че сега съм отслабнала ама то много бързо може да се промени ситуацията.  

# 160
ви си знаете - но все пак да напомня
не яжте тези боклуци, пълни с много Е и незнам още какви неща
яжте пресни плодове и зеленчуци - в този сезон има голямо разнообразие
така няма да имате проблеми и с отделянето им (WC)

# 161
Не мисля, че запушеният нос има нещо общо с бременността, Мирама хубаво ви е казала за стеримара. Понякога гърлото започва да боли, от стичащият се секрет от зад, прави разни възпаления. Обикновено сутрин е най-силно изразен запушеният нос, след сън.
Предишната бременност много сладко ядях, сега още не съм налетяла така, както преди Embarassed, но и гледам да се пазя. Бях поотслабнала, но си възстанових кг. Старая се да се храня здравословно, принципно всякакви чипсове, снакс и подобни в къщи не се купуват, дребният сме научили дори бонбони да не яде Laughing. Когато го черпят казва, че развалят зъбите и хората го гледат така Shocked, на 4г и 5 месеца е Joy Сутрин закусвам плодове. Мъжът ми много се притеснява да не съм ядяла боклуци, химии им казва той, за да не вредя на себе си и бебебто. Миналата бременност спорихме дали боядисването на косата и лакирването на ноктите вреди на бебето Crossing Armsсега пак се пробва да ми развива разни теории, но фризорката му каза, че ще използва безамонячни бои, да се успокои hahaha
Дори не знаех на какво казвате джънк Embarassed
Аз качвам и от въздуха кг и се старая да не се увличам, че после много, много трудно свалям. Принципно още ми се повдига и тялото ми  не може да се нормализира от хормоналните промени, но когато имам пролуки на неповдигане newsm78, доста ми се хапва.
лекарката каза, че по всяка вероятност  минималното зацапване се дължи на това, че е трябвало да ми дойде. Прегледа плода, видя, че всичко е ок и така.
Ей, сега се чудя дали да не забъркам едни палачинки newsm78
Надето и аз съм Скорпион, аз не вярвам в зодии, а в астрологията, различно е Wink

# 162
То това ядене на "боклуци" не е постоянно. )
След 1бременност, пък и не само знам какво да ям.
Но и аз лесно качвам и за това доста внимавам.
За сега за 3месеца удържам положението, ще видим нататък. Надявам се и в 4ти да не кача.

# 163
basten права си,аз и затова не протестирам много на мъжа ми,че ме контролира. Като си знам,че аз ще си удисам на мерака да го ям ама е вредно и ... го слушам. Ако много ми се яде ям малко (но мога да изям и мнооого). Аз гледам просто да не влизат у нас разни такива изкусителни и вредни неща. Ама да кажа,че не ми се ядат ще излъжа.  Embarassed Моят мъж ми прави шейкове от различни плодове и зеленчуци,че като не ги ям поне да ги пия. Да ама последния път май от боровинките вътре се подух, от целината ме заболя стомаха....Изобщо съм в ситуация,че не знам какво мога да ям и от къде ми идват алергиите.Преди нямах, отключиха се с бременността.Днес разбрах,че и няма да ме изследват за алергии докато съм бременна и озобщо не знам как ще я карам. Да не говорим,че докторите искат да знаят евентуално при раждането какви упойки понасям и какви не....  newsm78 Абе направо си се притеснявам и съм казала,че следващия път като получа пак някоя алергична реакция няма да отида в болницата,защото не искам да ми дават неща,които са опасни за бебето.

# 164
Здравейте момичета Simple SmileДнес бях на преглед..За мое щастие с бебето всичко върви нормално,установи се че има и сърдечна дейност Heart Eyes
Но имам 9 см киста на левият яйчник,която докторът каза,че трябва да се оперира.Каза че може да се направи с лапароскопска операция(безкръвна),но все пак е операция и то другият месец.Незнам,притеснена съм и незнам какво да правя.Дали не е много рисково да се прави каквото и да е било през началото на бременността. Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт