АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
ani27, просто можеш да пресичаш такъв род излияния, щом не са ти приятни.)

# 466
Голяма тема сте отворили Simple Smile)
Според мен е рано за тези теми, но....това си е мое мнение Simple Smile)
Като, че ли и на мен малко спря да ми се гади, дано не е временно, но много се изморявам, сега трябва да чистя и направо не знам как ще се справя Sad
Килограми не съм качила, и още не се мажа с нищо специално, защото ми става гадно от миризми  Sick трябва да взема нещо по-малко миризливо!!

# 467
Монче, тя тази тема е необятна. ) Но и реално, няма смисъл от чесане на езици. )
Който се интересува от кърмене, има цял под форум. ) Има и консултанти за тези, които се нуждаят от помощ и т.н. )

Аз сега съм се подлудила да си гледам за количка. ) Хем все си викам, че е по-добре да изчакам до коледните намаления, ама....)

# 468
За кърменето и аз мисля, че трябва да сме по-толерантни. Не си струва да си чешем езиците, без реална полза за някого, ако нараняваме дори една мама, която чете тук. Само ще кажа, че доста хора могат да кажат 100 тъпи причини, че не искат да кърмят, за да не кажат, че не могат. Особено в разговор ей така, а не с човек, който може да даде реална помощ при решаването на някой проблем, било то психически или физически. Всяка мама си знае какво й е.
Относно астрологията, понеже и аз се интересувам - имам една "красота" в картата си, която ме тормози  #Crazy Много мога да говоря за агресията, особено когато бях малка. Whistling Но точно заради търпението и възпитанието на майка ми се научих как да я контролирам и да я впрягам в правилна посока. Така че при добро желание, път все ще се намери.

# 469
Можеш да ни оферираш, показваш харесваните от теб колички.
Аз едва ли ще имам търпение подробно да разглеждам.
Най-после  се организирах с чистенето, защото с това гадене нищо не ми се подхващаше........а съм си чистофайник и ме дразни неподредено и непочистено.
Открих в къщи мехлем от пресован зехтин, невен и пчелен восък и мисля вечер с него да се мажа. Ще си купя още.
Каква ти е красотата в картата,  ice.age?

# 470
ani27, то има цяла тема в На пазар, за избора на количка. Но там основно се коментират колички от по 800-1500лв. Каквато този път мисля да се въздържа да си купя. )

Предния път ползвах Грако, много съм доволна от марката имам и лятна такава. Марката е Английска, много здрави, стабилни и т.н.
Сега пак гледам английски и 1-2немски.
Конкретно сега гледам Куини, Mamas And Papas, Bugaboo, Phil & Teds, iCandy (в тези ми останаха очите, но и цената им е добра) и евентуално Грако.
От немските - Хаук и Хартан (последните там са много популярни).

# 471
О, и аз не мисля да давам толкова пари за количка, намирам го за излишно, на годинка ще е в лятната. Миналият път имах Пек Перего.
Не ми се чете в темата за количките Rolling Eyesто си е цяла наука
Държа дръжката да е подвижна, количката да е лека и да ми се събира в багажника на колата.

# 472
здравейте отново.Относно кърменето-първия път нямах кърма-не ми се чакаше да чакам да слезе напълно и да дохранвам и започнах с АМ-не съжалявам и не мисля,че ме прави лоша майка,сега ако се наложи-пак ще е така.
за количкатааз си пазя моята от малката-удобна е,защото е със столче за кола(кошничка),става за зимна като се съедини,а лятна имам отделно-така,че нищо не купувам,а специално такива като моята количка тук съм виждала,но цвета не-едно убито сиво-червено май беше.ето за любопитните
<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2652/987264907178679121313477 … njj3T946PBAdu.JPG">photo_1</a>

# 473
Аз моята зимната си я продадох, а беше ползвана 7месеца и изглеждаше чистак нова. )
Най-големият куриоз е, че мъжа ми имаше една Лада. Аз продадох количката за 450лв., а той колата за 420лв в движение и с газова уредба. ) Колата и до сега се движи. )
Надявам се и количката също. )
Запазих си столчето за кола, макар че сега като гледам, тези колички които ми харесват са все със столче. И ще имам едно излишно.

# 474
  • София
Здравейте бъдещи мами, някой може ли да ми каже дали е вярно, че бременната жена е защитена от работодателя само при представяне на специален документ, удостоверяващ бременността й.....четох във форуми и съм леко объркана.....и не знам как да постъпя при положение че от утре мисля да се възползвам от 180 дни болничен....единствения документ, който имам са снимки от ехограф, подпечатани бланки за изследвания и една бланка, на която пише в коя седмица съм (с първия ехограф ми я дадоха,подпечатана от болницата).....благодаря предварително  newsm78

# 475
МОмичета, вярно ли е , че един сутиен за бременни е 60 лв. Аз мисля да мина с обикновен тогава. Не можем да си го позволим . Нито сега, нито когато и да е било ..
А този ранен скрийнинг плаща ли се, защото моя доктор нищо не спомена за пари, а следващия път ще ми прави такова, не че знам за какво е и какво представлява, но който е наясно  Laughing Аз си бях казала, че няма да правя никакви изследвания, Фм или каквото беше Simple Smile Доста скъпо излизат

# 476
karityyy, то сигурно има и по 160лв.)
Според мен един спортен сутиен би вършил същата работа, а те не струват толкова.
Аз мисля да си поръчам 1-2 от мадър кеър, там са по 12паунда. )
Ранния скрининг се плаща, едва ли ще ти го направи без пари.

# 477
БХС не се поема от ЗК.
Гинеколожката ми предложи да направя ранен скрининг в Майчин дом - цената е 43лв.

# 478
 ooooh! Абсурд, тази цена е убийствена, особено след като не съм си го поисквала. Ще го пропусна това,  Naughty беше длъжен да ме уведоми, че се плаща.

# 479
Още не съм сигурна дали искам да си направя ранен скрининг........
Не става въпрос за парите (за живота и здравето на бебчо с таткото сме готови на всичко), спира ме това, че скринингът е една статистика и много често дава фалшиви резултати!
По-скоро съм ЗА феталната морфология.

Общи условия

Активация на акаунт