АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 391
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Аз за това другата седмица ще отида само на преглед, без да правя БХСто. Макар че и двамата ми лекари ме убеждават колко било важно. )

# 481
Здравейте, дами  Simple Smile
Карити, ранният скрининг може да се пропусне, но в по-късен етап към 20-та седмица една ФМ никак не е излишна  Peace Това си е мое мнение и не те задължавам, разбира се  Hug

# 482
Аз съм на 24.09 на скрининг. На 19ти съм на гинеколог да ми обясни подробно и да потвърдя,че искам да правя скрининг. Утре ще се обадя на застрахователната компания дали ще ми покрият разходите, защото имам добра застраховка. Малко ми е нервно честно казано....

# 483

Здравейте момичета...и аз се присъединявам към вас   и ви желая лека бременност!   newsm03

# 484
  • София
Здравейте момичета,

Най накрая намирам време да седа да ви прочета и да се разпиша и аз. Кашлицата леко по леко отминава със сиропа. Докито каза да пия и витамин Ц за да си подсиля малко имунната система, че явно на мен от бременността доста ми е отслабнала, а сега са започнали да върлуват вирусите и гриповете. Само, че от онзи ден ( петък ) ми се появиха доста от време на време силни болки в кръста и АГ-то каза да започна повече да лежа (  Joy Joy а като цяло аз не съм правила каквото и да било, че да се напрегна и почти по цял ден лежа ).... за да не си предизвикам някое зацапване. А вчера пък за около 1 мин. ме сряза левият яйчник и се чух с АГ-то и каза, че може да е от кашлицата независимо, че ми намалява като кашлям явно си напрягам корема и се получават като контракции  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out абе направо ужас. Моля се колкото се може по бързо да отминава тази кашлица и да не ме хваща нищо друго. Разбрах се с нея като мина 12 г.с. да отида и да видим да започна някакви витамини за подсилване на имунитета, че явно при мен ще е голям проблем ако не пия нещо.

P.S. А аз на 29.09 съм на ранен БХС в Фемина. Лошото е че не се сетих за същият ден да си запиша и за ФМ ама се надявам или на едно да ми ги направят или да има свободни часове за да я мина и нея, защото тогава вече ще съм в 12 г.с.

# 485
ранният скрининг може да се пропусне, но в по-късен етап към 20-та седмица една ФМ никак не е излишна
И аз съм на същото мнение!  Peace
Остава само да убедя мъжа ми да направя поне ФМ между 18-23г.с.
Все пак на следващия преглед ще оставя гинеколожката да ме убеди да си направя БХС, ако успее - ще си я направя, ако не - ще остане само ФМ.

kotarache_87, добре дошла!  Hug

kotarache_87, пожелавам ти скоро скоро да се почувстваш по-добре!  Hug

# 486
Момичета, да ви се оплача - цял ден ме боли ужасно глава, но не смея да пия нищо. Сега реших да си премеря Т и се оказа 37.3... Изкарах 10 дни отпуск и точно в последния ден да се разболея от стоене у дома...Май още утре трябва да посетя личната не само за направление за записване за ЖК, а и да каже какво мога да пия. Дано не съм пипнала някакъв вирус, макар че не знам как - последните 3 дни толкова ми е лошо, че само лежа и нищо не правя. Освен от децата, но на тях нищо им няма...

# 487
Здравейте.Аз също знам,че БХС дава грешен резултат-но въпреки всичко го правя.Имам час на 26-ти.09.заедно с ФМ.Сутиен си купих от магазин за бременни,за 16 лв.без банели,чист памук-все едно съм гола ,много е удобен,но май скоро ще търся по-голям Joy

# 488
  • София
Момичета, да ви се оплача - цял ден ме боли ужасно глава, но не смея да пия нищо. Сега реших да си премеря Т и се оказа 37.3... Изкарах 10 дни отпуск и точно в последния ден да се разболея от стоене у дома...Май още утре трябва да посетя личната не само за направление за записване за ЖК, а и да каже какво мога да пия. Дано не съм пипнала някакъв вирус, макар че не знам как - последните 3 дни толкова ми е лошо, че само лежа и нищо не правя. Освен от децата, но на тях нищо им няма...

Роси,

Спокойно и аз съм така. В момента съм без работа и си седя вкъщи по цял ден и лепнах някакъв вирус, но за щастие поне за момента не е нищо сериозно ( само кашлица ). Мойта гинеколожка ми обясни, че като забременее жената и малко и пада имунитета и от нещо малко може да се разболее. Стискам ти палци всичко да е Ок и да не се налага да пиеш някакви по сериозни хапчета.
За Т на мен аг-то ми каза ако имам да пия парацетамол и може да пийнеш някое витамин ц....те са безобидни и няма да навредят.

# 489
Абе аз все си виках, че гърдите ми не са мръднали, ама....днес си облякох една риза, дето си я носих пролетта и горе малко зор се закопчава. Е ако пораснат още, ще се гръмна. (((

За главоболието и мен цял ден ме боли глава. Ама си търпя, нищо не съм пила, какво да се прави.

Аз се спрях окончателно на количка. Утре или вторник я купувам.
Ето я, който иска да види. Офертата е супер изгодна, на 50% намалена.
http://www.baby-markt.de/index.php?cl=details&cnid=d1af52e0b … pe=list&&

maminka23, защо трябва да убеждаваш мъжа си за изследвания?

# 490
Мирама в какъв цвят ще я вземеш?
Аз много харесах тази, но не намирам никакви мнения за нея, а и никъде не успях да видя колко тежи newsm78
http://www.tinytotsdirect.com/baby-gifts/Cosatto-Giggle-3-in-1-C … n-Go-Lightly.html

Аз да кажа, че в петък бяхме на преглед, точката вече си има крачета и ръчички, оито мърдаше през цялото време, а сърчицето биеше много силно smile3541. Таткото и той много се развълнива и после разказа на всички как бебето му махало Laughing Много се радвам, че всичко върви добре, доно и така продължи Praynig

# 491
alvelina, в този който е на линка, синьо с черно.
За Косато има мнения по принцип, това е от лимитираната серия. В темата за количките даже наскоро се обсъждаше.

# 492
alvelina, в този който е на линка, синьо с черно.
За Косато има мнения по принцип, това е от лимитираната серия. В темата за количките даже наскоро се обсъждаше.

Да, но точно за този модел няма абсолютно нищо. Доколкото разбирам дори още не се вкарва в Бг.

# 493
37.3 вечер не е температура. Аз лично не се впечтлявам от нея,нито пък докторите. До 38 не се препоръчва да се пие нещо за сваляне на температура. Тялото може да се пребори с това. Ако надвиши 38 е тогава да. И на мен имунната ми система ми е ужасно слаба и все съм на границата да се разболея. Днес съм с подути лимфни възли,чак челюстта ми се схваща от едната страна. Ребрата ме болят,точно под гърдите. Четох,че много бременни се оплакват от това. От години грип не ме е хващал и не съм настивала по-сериозно,сега .... от най-малкото нещо и съм готова. Как ще се опазвам тази зима не знам....
Тази количка е хубава. Аз си харесах нещо подобно, беше по-скъпа, но и това ми харесва. Само,че аз много искам в червено.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 22:02 от denise78

# 494
Мирама в какъв цвят ще я вземеш?
Аз много харесах тази, но не намирам никакви мнения за нея, а и никъде не успях да видя колко тежи newsm78
http://www.tinytotsdirect.com/baby-gifts/Cosatto-Giggle-3-in-1-C … n-Go-Lightly.html

Аз да кажа, че в петък бяхме на преглед, точката вече си има крачета и ръчички, оито мърдаше през цялото време, а сърчицето биеше много силно smile3541. Таткото и той много се развълнива и после разказа на всички как бебето му махало Laughing Много се радвам, че всичко върви добре, доно и така продължи Praynig
Имам приятелка с такава, доволна е.
На Мирама ми хареса също модела, само не разбрах дръжката подвижна ли е?
Искам да мога да виждам бебето.
Не мога да поръчвам от чужди сайтове, и ще видя зор, докато разбера кое как

Общи условия

Активация на акаунт