АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 344
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Радвам се, че тук поне ме разбирате Sad Около мен са все момичета, на които никога не им се е гадило и ме гледат с един поглед тип ''айде стига си се превземала''... а на мен ми е толкова отвратително... даже спрях да прегръщам мъжа ми, защото парфюма му (който аз избрах) толкова ме дразни, че ми се повдига  Whistling Дано спре скоро това повръщане и гадене, иначе АГ-то каза, че може да ме приемат в болница за седмица да ми засилят организма  newsm78

# 631
Бременни не плащат потребителска такса! Аз съм ходила с направление на АГ и не съм плащала.

За изследванията отидох в лаборатория, която работи по ЗК.
Дадох направление от АГ и после ми поискаха потребителска такса.
Не знаех, че бременните не плащат такава такса или зависи от лабораторията - без значение дали работи по ЗК?  Rolling Eyes
П.С. Имам лоши спомени от взимането на кръв - спукаха ми вената и сега ме боли и ми става все по-синьо.  #Cussing out

# 632
Гаденето е много гадно, още повече, че е някаква смесица между киселини, подут стомах и повдигане Sick Уж беше взело да преминава, но уви.... За сънливостта, пих Вит. Ц заради малката, че нещо беше болна и сякаш от това ми е по-свежо.
А по време на първата ми бременност изобщо не ми е било лошо, само мразех цигарена миризма, не самия дим.

Хайде, дайте мнение за МД и ЖК.

# 633
 newsm78 Как да си направя лента от долу показваща седмиците?  newsm78

# 634
Отгоре на свободно време и интереси - падащо меню - ленти - избираш- копираш код- слагаш в профи на подпис  Peace

# 635
newsm78 Как да си направя лента от долу показваща седмиците?  newsm78

Кликни на някоя от лентичките на момичетата и там ще си направиш стъпка по стъпка.
После влизаш в профила си, избираш Профил и отиваш на "Подпис". Слагаш линка и си готова. )

# 636
здравейте и от мен
за храненето - голям проблем имам
мога да изкарам деня с таратор, айрян и плодове
яде ми се само нещо тестяно
готвено въобще- Sick
мъжа ми все се чуди как изкарвам деня само на плодове и зеленчуци  Rolling Eyes
ама това е положението Hug

# 637
Бастен, аз се смях наскоро, че за последните два месеца съм изяла повече плодове, отколкото за последните 10 години. Докато бачкам в офиса дори излизам до плод-зеленчука и купувам грозде, сливи, праскови. Това никога не е било  Crazy

# 638
Благодаря момичета.

А като се заговорихте за ядене май ще отскоча до магазина за банани и праскови Simple Smile))

# 639
Здравейте!Връщам се от гинеколога си ,правих си Биохимичен скрининг.Нещо не съм много очарована,защото от нещата ,които съм чела и слушала за това изследване,нищо подобно не се случи...Прегледа продължи около 5-7 мин.в които наблюдаваше бебето на ехограф и ми обясняваше кое какво е и защо е.Апаратурата му не е супер нова и е доста размазано...А и снимките,които ми даде бяха със същото качество...Изобщо представях си нещо много по-различно... smile3516 smile3506 След прегледа дадох кръв и това беше.Резултатите ще са готови утре.Моля ви да споделите как е минал вашия БХС.Мисля,че си хвърлих парите на вятъра...

# 640
БХС е кръвното изследване, за което си дала кръв.
Другото не знам дали е било ехографски преглед или ФМ...

# 641
dghigova, преди БХС се прави преглед с ехограф и се правят различни замервания.
Не е нужно ехографа да е нов, за да се вижда каквото трябва. )
Ако очаквате да си видите бебето, все едно го гледате насреща си, няма да стане. ) не и на обикновен апарат.
Дава се кръв, попълват се едни анкети и това е.

# 642
Ей, Мирама, 199 дни, ехе  Laughing Помня като се записа точно 8ма седмица, аз бях 6 и малко и си мислех, аууу, кога ли ще съм и аз 8ма - много напред ми се виждаше  Joy

Та за водното раждане питах в темата за Тина Киркова и казаха, че и изборът на екип е задължителен:

Нещо достигна спорна информация, та да попитам - при водното раждане, задължителен ли е изборът на екип?

Уви е абсолютно задължителен Sad

# 643
  • София
Ео,

Времето лети, а аз като се замисля кога бях 5 седмица, а вече съм 10 седмица и няколко дни.....направо как лети времето не е истина. Докато се обърнем и ще е дошло времето да мислим за раждането. А мен това само като си помисля и започва да ме плаши - дали ще успея...дали всичко ще е Ок.

За раждането не си спомням коя от вас каза, но е много правилно - водното раждане е малко по сложно за хора, които раждат за първи път. Особено щом от нас зависи всичко и няма да сме под постоянно наблюдение.
От самото начало съм искала и искам да раждам естествено и се надявам, че ще имам тази възможност живот и здраве.

# 644
Ясно smile3521 Благодаря,Mirama ! smile3503

Общи условия

Активация на акаунт