За стандартите

• 45 878
  • 999
  •   1
Отговори
# 420
О, не, както винаги пропуснах снимките!  Crossing Arms

# 421

е, те все пак бяха на ножове, не на икономите:) нищо не си изпуснала

# 422
  • Колибите

е, те все пак бяха на ножове, не на икономите:) нищо не си изпуснала

rotfImao rotfImao rotfImao

# 423
  • София
Aз мисля, че не е редно стандартните да се мръщят на нестандартните, защото ако всички имаха прибори за омар, по какво щяха да се отличават?  
Аз не забелязвам някой в темата да се мръщи, макар да е необичайно, предвид факта, че сме на изпит. Grinning

О, не, както винаги пропуснах снимките!  Crossing Arms
Нищо не си изпуснала, снимка на нож за риба, няма вестник с датата, нито усмихната домакиня по ролки, която да го държи.

ПП Пу, язък, 10 цента пак ме е преварила с истински смешна шега.

# 424
Като ще си разказваме вицове ето един тамън като за темата:
"Цар Фердинанд извикал един английски лорд да научи трънчаните на обноски. Като награда му обещал последен модел за времето му "Форд".
Изминала година, но от лорда нямало вести. Накрая в двореца се получила телеграма : "Фердо,  е**м ти Фордо. Ела ме узни. Чекам те: Лордо".

Мммммммм...

класика  Joy Joy Joy

# 425

Aз мисля, че не е редно стандартните да се мръщят на нестандартните, защото ако всички имаха прибори за омар, по какво щяха да се отличават? 
Аз не забелязвам някой в темата да се мръщи, макар да е необичайно, предвид факта, че сме на изпит. Grinning

Е, Богиня по едно време нацупи устнички, но то и това е по-стандарт.

# 426
Днес, докато форумствах опекох супер рибка и ще ви напиша рецептата.Пъстърви в тавичка, малко зентин Il portigo , от екомагазин,доматен сок от шише от село,вегета, джинджифил, сол  Sel fin de guerande, органична, с минерали от, екомагазин,много лук и чесън. Трябваше и орехи, но нямах време от форума. ooooh!

# 427
  • Варна

Е, Богиня по едно време нацупи устнички, но то и това е по-стандарт.
newsm78

Пънки, нещо ни мотаеш. Джинджифил с домати? Пък и вегета? А пък пътърва с орехи.... Чакай да дойде Краса и да ти обясни някои неща за готвенето.

# 428
  • София
Днес, докато форумствах опекох супер рибка и ще ви напиша рецептата.Пъстърви в тавичка, малко зентин Il portigo , от екомагазин,доматен сок от шише от село,вегета, джинджифил, сол  Sel fin de guerande, органична, с минерали от, екомагазин,много лук и чесън. Трябваше и орехи, но нямах време от форума. ooooh!
Щом си почитател на био храните не ползвай Вегета, в нея има главно Мононатриев глутамат, който е много отровен за черния дроб и е химикал, който грубо казано, казва на мозъка ти, че е вкусно.

# 429
  • София
Пинки, тази пъстърва все едно мъжът ми я е готвил.
Отваря шкафа с подправките и ръга чушки в боба, до умопомрачение. ама каквото му се мерне пред погледа. Също и в хладилника.
И накрая ми го сервира със светнал поглед.
Обаче ако ти си в профила и отрова да му сервираш на любимия, ще го изяде безропотно.

# 430
О, тя темата станала нещо като "Покажете си вибраторите"?
Пъстървата дружи с лешници, да.

# 431
Пинки, тази пъстърва все едно мъжът ми я е готвил.

smile3532

абе Пънки е новакът на годината!

# 432

И пъстървите.

# 433
  • Варна

И пъстървите.
А вашите?

# 434
  • София
Аз, консервативно я предпочитам с филирани бадеми.
Пъстървата. Но и аз я получих веднъж с доматено пюре под формата на яхния.
И нещо джоджен ли беше наслагал, дафинов лист ли, не помня точно, но беше една трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт