Soy Tu Dueña / Желязната дама

• 43 165
  • 451
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас / София

Лусеро най-накрая призна, че е влюбена отново

В ексклузивно интервю за предаването на Univision "El Gordo y la Flaca", за първи път мексиканската актриса и певица Лусеро призна това, което всички отдавна знаеха, а именно че има връзка с милионера Майкъл Кури. Актрисата заяви, че е много щастлива с този мъж, който в момента се е настанил в сърцето й и дори децата й вече знаят, че си има партньор. "Те приемат всичко съвсем естествено, познаваха го като приятел и знаят, че татко и мама имат право да продължат живота си."

Лусеро и Майкъл Кури са заедно малко повече от две години, още преди тя и Мануел Михарес да обяввят официално новината за развода си, и макар че тя твърди, че е много влюбена, не желае да чува за брак. Наскоро дори заяви в свое интервю, че "има само един брак в живота".

инфо Теленовела Чисмес
Май Лусеро търси чичко паричко, като гледам избора и...

# 391
Тази новина отдавна се дъвче и никой не може да я потвърди, въпреки че в последно време Майкъл Кури наистина се овърта доста около нея, което е подозрително. Доколкото знам, той е бил семеен приятел на Лусеро и Михарес. Чичо му е Карлос Слим, един от най-богатите мъже в света, дори преди години е надминал Бил Гейтс по милиарди  Shocked Shocked Та... в това интервю Лусеро не спомена никого, смисъл каза, че е влюбена, но не каза име. Просто водещата й показа една снимка и тя се изчерви  Laughing Но само тя видя снимката и всички предположиха, че е негова  Grinning Но вчера, ден след като гръмна новината, нейния екип казаха, че не бил той.  Rolling Eyes Общо взето е пълна мистерия, но аз съм склонна да вярвам, че е той. Доста ми е грозен, но тя Лусеро от край време си пада по такива, така че не ме учудва. От толкова красавци около нея, винаги избира най-грозните  Laughing Не мисля, че е заради парите, понеже тя си има предостатъчно, все пак е най-скъпоплатената актриса на Телевиса, а и всички останали неща, с които се занимава, печели доста солидни суми  Peace

# 392
Онази снимка горе е монтаж, ето тези обаче са реални  Wink

# 393
  • Бургас / София
И аз не мога да разбера наистина тя си има много пари, явно харесва по зрели мъже Simple Smile

# 394
За по-зрелите да, още от съвсем млада винаги си хващаше някакви с по 10 години отгоре. И винаги твърдеше, че ще се омъжи за такъв  Grinning И Михарес беше 11г. по-възрастен. Казваше (то си е факт де), че жените били с 10г. по-напред от мъжете. Затова по-възрастните са й по-интересни  Laughing Напълно съм съгласна  Rolling Eyes Laughing

# 395
Току що догледах последната качена серия на сериалчето. Grinning
Изкефи ме сцената между ХМ и Валентина,когато той дойде с Чуи в имението и.И особено:"Валентина Вилялба,брак ли ми предлагаш?" Joy
А пък сцената с Росендо на езерцето,който взема дрехите на Валентина и като куче ги души и:"Мирише на жена!" Joy
Не разбрах,нещо за личната хигиена на Валентина ли намеква или е очаквал,понеже господарката се държи строго и властно да мирише на мъж?! Laughing  WinkИли пък това е ароматът на истинската,единствената жена,недостижимата звезда,както се изрази той.О,май прекалено изтънчен го изкарах?!Но каквото и да е беше много смешен. Peace
А за Лусеро и нейната нова сърдечна тръпка...Ами по-важно е да е щастлива,до когато до тогава.Щом си е решила (ако  е с този господин наистина) ,значи има защо.Аз само мога да се радвам за нея.Щастието е хубаво нещо. Wink

# 396
Или пък това е ароматът на истинската,единствената жена,недостижимата звезда,както се изрази той.

по-скоро това  baby_neutral

А за Лусеро и нейната нова сърдечна тръпка...Ами по-важно е да е щастлива,до когато до тогава.Щом си е решила (ако  е с този господин наистина) ,значи има защо.Аз само мога да се радвам за нея.Щастието е хубаво нещо. Wink

Да, и също че децата й го приемат много добре  Peace

# 397
Наистина е много важно.Още повече,че както четох от преведеното от теб интервю децата и са много,много важни за нея. Peace И ми хареса,че смята Михарес за свой приятел все още. Peace
Така сега да обърна внимание на Embarassed Фернандо.
Една песничка,в която той играе психиятър.

# 398
Децата й са й всичко, не веднъж е казвала, че би зарязала всичко заради тях, без да се замисля. Би си отрязала ръцете и краката  baby_neutral Peace

Песента е на Ана Барбара, преди доста време я бях гледала  Grinning Много хубав клип  Laughing
Жалко, че за личния живот на Фернандо не се знае нищо, и нямам какво да обсъждаме толкова  Laughing

# 399
За личният живот на Фер...Мисля,че е предпазлив,в това да говори за него,защото си е изпатил от пресата.Май някъде бях чела нещо по този повод...
Аз  много харесвам това у него,че е освен добър актьор и много добре възпитан.Кавалер.Подава ръка на дамите,чака ги те да седнат първи.Гледала съм го по разни интервюта.Направил ми е добро впечатление.
И е доста усмихнат,забавен.Спомням си интервюто в шоуто на Кристина от "Изпепеляваща страст" с него и Сусана.Тя като че беше нервна малко от началото и той я закачаше и успя да я предразположи и тя се отпусна после.С Лусеро много ми харесват на интервюта заедно.Някак си имам чувството ,че се допълват идеално.Личи си поне според мен голямото им приятелство. Grinning

# 400
Да, имаше проблеми с пресате, по време на връзката си с Талия, и от тогава не обелва и дума. Когато беше с Аресели Арамбула, тя му погоди кофти номер пак с пресата и така  Rolling Eyes
Иначе определено е голям кавалер. Не случайно всички латиноамериканки мечтаят за него  Laughing
С Лусеро са като сродни души, само с половин дума и поглед се разбират  Grinning 

# 401
Това за Аресели не го знаех.Както вече казах той навсякъде ми харесва.Обаче с Аресели и Едит Гонсалес най-малко го харесвам като двойка.Макар,че той се беше постарал определено.Е,то не че тези дами не са добри актриси,но просто не ми допаднаха особено.Новелата "Прегърни ме много силно" ми хареса ,но най-вече не само заради Фер,а и заради Сесар Евора и Виктория Руфо.Особено Сесар е голяма работа.Много ми хареса как играе не само добри,но и лоши персонажи.Повече ми харесват лошите как ги прави.
А Вики също ми е симпатична.Спомням си как и съчувствах като беше сляпа в "Прегърни ме много силно" ,а героят на Сесар беше голяма гад. #Cussing out Тя и Сесар имат също добро отношение към Фернандо.
Нещо любопитно.Едни фенове са направили клипче на Фер и Вики като двойка.Би било интересно да се види някаква такава новела.Такъв образ не е правил Фер (поне аз не знам),на мъж влюбен в по-голяма от него жена. Peace

# 402
Преди "Есмералда" бях гледала Фер в ето тази новела: http://telenovelasfans2.hit.bg/Alondra-info.htm
Ето го като Раул и екранната възлюбена Мария Елиса :

# 403
Аз имах предвид за Арасели и Фер в реалния живот, по време на "Прегърните ме много силно" имаха връзка и така. Той не искаше да се знае, но тази усойница направи всичко възможно, за да се похвали  Sick
Виктория Руфо не мога да я трая, затова се надявам никога да не ги видя  Laughing
Не знаех, че Фер е участвам в Алондра  Shocked Преди време мислех да го гледам, но така и не ми остана време  Confused

Вчера бяха "Латин Грами" в Лас Вегас и Лусеро беше водеща заедно с Кристиан де ла Фуенте, не знам дали го знаеш. Но е адскииии красив  Sunglasses Та по време на шоуто се целунаха 2 пъти хахах беше много яко, аз отдавна искам да ги гледам като двойка и след снощи, направо  Praynig Страшна химия имат  Party

http://www.dailymotion.com/video/xv4oz8_cristian-de-la-fuente-ia … ilms#.UKYY64ZziSo

# 404
  • Бургас / София
На мен Арасели ми е любимка не знаех, че е имала връзка с Колунга харесвам я на вид много  Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 16:06 от cityofangels

Общи условия

Активация на акаунт