Soy Tu Dueña / Желязната дама

• 43 163
  • 451
  •   1
Отговори
# 405
Да, много е красива, няма спор, ама да не ти е в къщата  Laughing  Тя с кой ли не е имала връзка ама... това е друга тема  Grinning Бяха с Фер преди години, но както писах той не искаше да се знае, но веднъж когато излезли на кино, Арасели се обадила на пресата и когато дошли, тя нарочно го целунала, за да ги заснемат и да се разбере. И той я заряза  Laughing

# 406
  • Бургас / София
Еехе тя наща опасна била значи аз не се интересувам от личните им животи в детайли, отвреме на време чета сайтовете... Simple Smile

# 407
Ми аз се интересувам от този на любимците си и между другото по-прочитам някоя клюка и за другите  Laughing

Днешния епизод беше много як. Хосе Мигле и Валентина как се награбиха  Embarassed Grinning Много обичам този момент и под дъжда, когато я настигна  Party Утре е още по-яко  Sunglasses

# 408
Изгледах 39-40 епизод и съм доволна. Grinning И аз чакам сцените под дъжда и в кабината. Laughing Wink Много химия,много нещо... Laughing Embarassed А иначе от изгледаните от мен серии Дон Федерико ми направи много добро впечатление.Милият!По-добре късно,отколкото никога. Peace Обаче жена му Леонор ми става все по-противна. #Cussing out Ама и Ивана колко я "обича" и как "мило" на ум я нарича "Дърта вещица".Какво мило  Laughing обръщение ,каква обич  Wink .Толкоз ме трогна...смях се от сърце. Peace Обаче Чуи също беше смешен с нежеланието си да ходи на училище.И ХМ как го подкани,а той с него се оправда. Laughing
Бенита пък ми прави впечатление,че като тръгне да казва нещо и често си повдига ,намества якичката.Все едно някакъв диригент си проверява палката преди да започне да дирижира голям концерт.И така Бнита "дирижира" и тя своите мъдрости или новини.Раз-два-три готови! Mr. Green
Обаче как само се ококори срещу Илуминада Laughing.Я ми как така ще закача тя нейното момиче! Laughing Wink Само Бенита има право да пита и да говори. Laughing Все по-симпатична ми става тази дама.А иначе много я обичах като играеше майката на моето Шоколадче (Ферчо) в "Истинска любов".Много трогателен образ. Cry
А за Валентина се сетих и за сцената с ризата.Взе я и си спомни ХМ как я свали  Laughing.Какъв поглед извади само тогава Валентина.Незабравим!А после пък като осъзна какво си мисли и....
Лош,лош,ХМ!Ма скрий си тия плочки,че момичето ще получи сърцетуп!Но не само то де... Embarassed Embarassed Embarassed hahaha Wink
И после за това как родителите на ХМ и Валините искали да оженят на шега децата си.Валентина беше много смешна, уж това са глупости,но май не съвсем... Wink Joy
"Хосе Мигел"-много замечтано го каза. Wink
Лек и успешен ден ви пожелавам с една песен,която много обичам. Heart Eyes
 Stop Hug Stop
http://vbox7.com/play:6f9ce2e8

Последна редакция: вт, 20 ное 2012, 08:39 от eovin27

# 409
Най-сетне се разви "връзката" между ХМ и Валентина  Heart Eyes Стига вече насилие, време е за малко любов  Smile  loveuuu Ау обожавам я тази двойка и това си е, направо потрепвам на сцените им  Flushed Особено както днес Валентина се нахвърли върху ХМ  Heart Eyes Heart Eyes А после искала да му покаже, че една целувка не означавало нищо  smile3555 Grinning
Иванита като ги видя, съвсем я загубихме горката... откачи тотално  Smile
Вярно за Бенита, побърква ме от кеф с тези физиономии, които прави и като вземе все да си оправя якичката, да изтърсва нещо и да се шмугва някъде  Laughing

# 410
  • Бургас / София
Валентина се прави не недостъпна, а това е много глупаво. Лично аз ако съм на мястото на Хосе Мигел няма да я търпя....Става смешна вече от километри си личи, че е яко влюбена в него...За жалост Валентина не е от жените примери за мен, колкото да ми харесва артистката, без мъж е тъжна и ядосана, а с мъж весела, мразя такива жени, който зависят от любовното си положение...Накефих се на Сандра вчера, много бързо се оправи и стана засмяна, определено има какво да покаже артистката, дано и се получи с Енрике..Майката на Ивана също ме дразни, много  гадно постъпва с адвоката, да избере най после, а не да се крие..Ивана няма какво да я коментирам, нямам думи за нея...

# 411
  • Бургас / София

Много хубава песен от сериалчето Simple Smile

# 412
Да, забравила съм да коментирам песента. Супер се радвам, че вече я пускат. Една от любимите ми песни на Лусеро   Hands Clap Колко награди получи за нея, беше голям хит  Sunglasses

Мисля, че и преди бях качила, но ето отново превода  Heart Eyes Текста е дело на самата Лусеро  Peace

http://vbox7.com/play:d68f76a9

# 413
  bouquet  bouquet

http://www.dailymotion.com/video/xtoy7r_lucero-show-cristina-2010-duena-de-tu-amor_music?search_algo=2

Зад кадър от смъртта на Насарио, май съм забравила да го кача  Grinning

http://www.dailymotion.com/video/xdft68_soy-tu-duena-entrevista- … ion?search_algo=2

# 414
  • Бургас / София
Мерси за линковете със сигурност си качвала песента, но аз чак сега се сетих за нея, още като я чух разбрах, че е нейна Simple Smile

# 415
Ами да, то като свикнахме с гласа й от заглавната песен  Grinning

Между другото заглавната песен я изпълнява тя заедно с Джоан Себастиан, с кого тази година издадоха дуетен албум и имат още няколко дуета. Ето тук с превод, единия от дуетите им  Party  Laughing

http://vbox7.com/play:e4eb7f9f64

# 416
  • Бургас / София
Ехе аз не знаех, че тя пее и заглавната песен Simple Smile) . Всички песни от филма са много хубави, а и оркестъра в града все едни текстове вади  Mr. Green

# 417
Така ли  Grinning  ето ти я и нея тогава  Peace

http://vbox7.com/play:37329ce0

Да, те с техните песни от една дума  Laughing

# 418
  • Бургас / София
Мерси Simple Smile . Уникална е Simple Smile . Много обичам испански песни   bouquet

# 419
Да, аз също обожавам такива песни. Ако искам балада това е Лусеро, просто като нейните балади няма  Grinning Ако искам нещо по-живо Белинда, Анаи, Ейса, общо взето това са ми любимките  Party

Ако искаш мога да постна едни от най-хубавите й балади  Peace

Общи условия

Активация на акаунт