Мъжът Везни

• 104 656
  • 660
  •   1
Отговори
# 450
Така,че,споко-възможно е пак да имате по някое време срещи за секс.

А дано 😁

Който си е шавлив, си остава шавлив, споко😏
Аз си имам мнение за такива, ама си е за мен✌️

# 451
Все едно моя случай в момента. Само, че аз секс не съм правила. Но колегата е везни и е доста женен с  деца и се опитва да ми омагьоса главата. Но не е правил опити за секс де. Всичко си е на ниво офис забежка. Не знам дали ше дойде момент, който да си каже какво що.

# 452
Моя колежка доста години поддържаше антураж от любивници, някои се застъпваха във времето, с мъжа си беше женена на хартия и деляха жилище. Та от нейните партньори повечето бяха Везни, женени и по-млади от нея. Тя е Близнаци.

# 453
Кофти... защото и мъжа ми е Везни Joy

# 454
Зло,и моят. 🤭😁
Иначе-да,те обичат да си оставят вратички.
А аз не разбрах,къде прочетохте,че и тя е обвързана? Аз видях само за него,че е женен с деца. 🧐

# 455
  • Варна
Ку*ванлъка не е до зодия!

# 456
Ку*ванлъка не е до зодия!
За някои зодии обаче той си е обичайна характерова особеност. Въпреки че те не го виждат и не го чувстват като такъв. Способността им за коректност във взаимоотношенията и вярност към човека, с когото са в брак или семейно съжителство са просто нулеви. 

Имала съм много колеги мъже Везни (не знам защо животът ме наказа така 😄) и това, което ми направи впечатление е, че могат да бъдат влюбени в две жени едновременно. Въпреки че според мен това не е толкова проява на истински чувства на любов, колкото някаква страст и привличане, но кратковременна и повърхностна.

# 457
  • По света и у нас
Точно такива са! Един колега имах преди Ковида да ни раздели - 10 години по млад от мен! 😁 Въртеше се около бюрото ми, пишеше ми глупости, канеше ме у тях, каквото и да му кажа не сваляше настъплението и никога ама никога не спомена, че е сгоден и ще се жени! После гледам снимки от сватбата във фейсбук това лято - Жена му е невероятно красива докторка и поне 2 пъти по-богата от него. Такаче не търси проблема с жена му, или в тебе - те си искат и мечтаят за всички жени, сериозно се захващат само с богати.  А мъжете са толкова прозрачни и неприкрити, че си го и казват в прав текст. Друг пример ми е пред очите, сестра ми беше с една везна на плаж, а аз малка тийн-ка още наивна идеалистка, и той и каза: “ ще ходя еди къде си на екскурзия, нямам си жена за това пътуване. Искаш ли да дойдеш с мен? “ На мен ми се видя толкова скандално, колко директно и простовато я покани… “Нямам си жена…” все едно и каза директно че всичко си е за едната екскурзия…

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 03:37 от PrimaDonna

# 458
Момичета, и аз се забърках с мъж Везни...и аз от тези без срама (семейни сме и двамата). Преследва ме доста време, беше супер приятно, нищо не намекваше, само ми обръщаше много внимание и така след време се стигна до секс. Естествено разбрахме се, че това е само секс, но той всеки ден звъни, разговори, целувки, писания и един ден просто каза, че трябва да спрем. До тук ок, но след 3 дни пак ме целуна. Каза, че не може да се върздържа около мен. Аз не му разреших да си играе и го отрязох. Тогава ми се обяснява, целува ме, прегръща ме и пак започнахме, но 3-4 месеца беше като любовна приказка...въпреки че се виждаме рядко за секс, то бяха телефони разговори, съобщения, уговорки как и къде да се видим и точно преди да се видим последния път, ме втрещи с един разговор, че вече наистина трябва да прекартим всичко, защото не му е спокойно, защото не е това, което иска, защото това е трябвало да бъде само секс, а е станало друго, но иска да ме чува като приятел.
И така след една седмица, през която отново всеки ден звънеше, се видяхме и той пак започна да ми говори как много ме харесва, как иска да е с мен, само трябва да разредим чуванията и любовните приказки, за да му е спокойно! И 2 дни бяхме заедно, отново беше супер. И 5 дни след това (вчера) аз го засегнах съвсем малко, след което се извиних, но той пак реши, че е край.
И аз му казах, че на неговия край аз не вярвам, защото вече е за 3ти път, но този път аз слагам край и да не ме търси повече. Та днес се обади все едно нищо не е станало!
Въобще не го разбирам! Какъв му е зора? Защо се държи така? И като е край, защо не слага край? Плаши ли го нещо или просто иска секс като се видим? И как е възможно 3 месеца голяма любов и да чакаме конкретен ден, в който спокойно да се видим за повече време и изведнъж по-добре да спрем...
И сега какво да очкавам, според вас? Как ще се държи с мен? Ще се видим след няколко дни и 5-6 дни ще се виждаме често по стечение на обстоятелствата.
Малко ми е тъпо да го кажа...аз казах край и днес се държах студено с него по тел, но май не съм готова за край...та някакви съвети, мнения или каквото се сетите.

# 459
Развеждайте се и се взимайте. Ама май не ви стиска, на него поне - със сигурност.

# 460
Благодаря за мнението, но мисля, че и двамата не бихме се развели (аз поне със сигурност). Това няма да обяснявам.
Но и не мисля, че човек, имащ истински чувства, може да прекрати 3 пъти такава връзка. Просто не го разбирам и затова реших да пиша тук.
Не разбирам защо прекратява и веднага след това се връща. И сега след като аз казах край, би ли пробвал пак или вече ще си търси ново извънбрачно завоевание.

# 461
  • Тра-ла-ла
Как го издържаш това люшкане на везните на Везната в крайности - днес те искам, утре не те искам? Може просто да е нарцистичен играч.

# 462
Играе си човека.Истински чувства🤣

# 463
Абсолютно си играе. Те обичат така,да знаят,че има там някъде още 1-2-3 варианта. 😁

# 464
  • По света и у нас
Тъпо му е удома с една и си разпалва страстите с теб. Няма лошо ако не го взимаш на сериозно. А това, че му ставало "сериозно" и се влюбвал, е абсолютно флиртаджийско номерче. Той играе театър и се злива от кеф, че е в главната роля. Моля ти се не се връзвай, като последна глупачка. И да не си посмяла да се развеждаш, че той "влюбеният" ще изчезне на секундата.

Общи условия

Активация на акаунт