Отговори
# 150
Ами то сега имената им знаем, драмите, местоживеенето... давайте и снимките ( пак!). Журналистиката е  #Crazy

Извинявам се, но на мен ми се струва съмнително едно дете на 10 да каже  “Колко по-наранена мога да бъда, след като преди два дена загубих сестричката си на 3 седмици?”
Както каза и кака Сийка, води играта доста обиграно и да се надяваме, че разследването ще установи цялата истина, защото аз съм вече в съмнения, че всичко това е било детска глупотевина.

За педофилът не виждам смисъл да се хрантути 6 или 26г. в затвор. Присъда химическа кастрация и 1 г в някаква психиатрична структура за терапия ще свършат необходимото.

# 151
Извинявам се, но на мен ми се струва съмнително едно дете на 10 да каже  “Колко по-наранена мога да бъда, след като преди два дена загубих сестричката си на 3 седмици?”

И на мен ми направи впечатление това нещо Rolling Eyes Надявам се да се разплете цялата история, че ми изглежда доста подозрително всичко.

# 152
Да, но аз гледах 1 филм за сериен убиец педофил.Той вземаше хапчета за химическа кастрация, но желанието си оставаше и се беше съвсем изродило от липсата на възможност. Sick

# 153
Крейзи чик, защо си толкова жестока към хората?Аз се сещам за разни причини, поради които родителите работят в чужбина. А колкото до приемните семейства, нали няма достатъчно?Кво праим тогава?Пълно е с филми за приемни родители педофили, между другото... Sick

# 154
Въобще не беше казало това нещо момичето.
Бяха и писали, че този Станимир(педофила)ще я нарани и ще и остане травма и тя беше написала нещо от рода на ..каква травма то и сестра ми умря на 3 седмица това няма ли да ми остане..Нещо такова беше, не си спомням, а и беше написано адски неграмотно.Но това,което се тиражира по сайтовете,не е казано.

# 155
Тъй като имах възможност да видя  профила веднага след като беше публикуван тук, мога да кажа, че изречението е доста пипнато и правописно, и пунктуационно, и стилистично. Оригиналното изречение беше почти неразбираемо.

Крейзи чик, защо си толкова жестока към хората?Аз се сещам за разни причини, поради които родителите работят в чужбина. А колкото до приемните семейства, нали няма достатъчно?Кво праим тогава?Пълно е с филми за приемни родители педофили, между другото... Sick
Защо да е жестока? Тя не упреква родителите, че са заминали в чужбина, а че
Не се сещам за нормална причина, поради която родители трябва да заминат в чужбина и да изоставят потомството си на произвола...
Поне аз така го разбирам и съм съгласна. Аз също не се сещам за нормална причина родители да изоставят децата си на произвола независимо дали са заминали в чужбина или живеят заедно с тях. В тази връзка, обсъждайки конкретния случай, някак забравяме, че той не е единствен ( имам предвид, че децата качват в АСК-а неща, които остават скрити за родителите).

Болна история... Направо нямам думи. В аск човек може да стане свидетел на такива деградации, че ... не знам вече и аз.
http://ask.fm/galq1916
Ей тия двете пикли например.

# 156
ОК, Дидева, приемам, че не съм доразбрала. Simple SmileАз не го знаех този сайт, нито някакви подобни, не съм го чувала и от приятелка, по добре.

# 157
.... а  аз не разбирам,защо продължавате да публикувате профила на момичето.

# 158
.... а  аз не разбирам,защо продължавате да публикувате профила на момичето.

какъв профил?

приемам за редакцията на изречението  Confused

# 159
# 160
Интернет вреди повече от колкото помага за децата.
Интернет НЕ е бавачка.
Затова моите деца ще видят нет като станат на 16. Преди това могат да използват компютър, но без Интернет.
Не само, че в нета има всякакви извратеняци, ами Интернет е съсипал много млади животи, които вместо да излизат с приятели висят постоянно онлайн. Едно съседче пропускаше да ходи на училище само и само да чати в нета и да пише по форуми. Един ден майка му просто спря да му плаша нета и след 1-2 седмици истерии и мрънкане детето вече си ходи на училище редовно, дори поиска да го запишат на баскетбол.

# 161
Според мен е до възпитание.
Аз бях на 13-14, когато ми пуснаха интернет за сефте.Верно,тогава нямаше много сайтове все още, както и соц.мрежи и чат програми ама никога не съм правила такива глупости ! Дори и с непознати не комуникирах, беше ме страх.

# 162
сигурно не е мозъчна хирургия  да се сложат рестрикции на един компютър.
Интеренет не е вече някаква екстра, а необходима част от живота.
Според мен децата не бива да израстват с идеята, че Интернет е някаква въртележка, на която ще могат да се качат когато станат на 16.  Има начин един достъп да бъде правилно ограничаван и използван ползотворно.

# 163
Почти всички деца на 10г. знаят що е интернет ,това измиване на ръце е просто тъжно.

# 164
сигурно не е мозъчна хирургия  да се сложат рестрикции на един компютър.
Интеренет не е вече някаква екстра, а необходима част от живота.
Според мен децата не бива да израстват с идеята, че Интернет е някаква въртележка, на която ще могат да се качат когато станат на 16.  Има начин един достъп да бъде правилно ограничаван и използван ползотворно.
Така е. Има си програми за родителски контрол, има си начини да провериш къде влиза детето и какви ги върши, ако имаш някакви съмнения.
Разбира се, важни са и разговорите с детето за заплахите в онлайн комуникациите,за това как да реагира на сексуални предложения от непознати ( ако се появят такива), да не дава ( публикува) лична информация и т.н.

Интернет вреди повече от колкото помага за децата.
Интернет НЕ е бавачка.
Затова моите деца ще видят нет като станат на 16. Преди това могат да използват компютър, но без Интернет.
Интернет би навредил, ако го използваш за бавачка. Иначе може да бъде и много полезен.
А това със 16-те години... Нали си наясно, че ако решат, децата винаги могат да намерят къде да ползват глобалната мрежа? Съвсем не е задължително да е вкъщи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт