Подсъзнанието може всичко 52 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 70 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета,обещах да споделя новината,втората ми дъщеричка се роди на 18,09,12г всичко мина нормално и много бързо. Сега обаче имам друг проблем и ще съм ви благодарна да ме посъветвате какво да правя,изпаднах в депресия,вдигнах леко кръвното което винаги ми е било ниско,плача за най малкото нещо,едно ми е такова подтиснато и се чюдя къде да се дяна и да направя за да ми мине,мисля си само едни глупости ,че ще ми се случи нещо и разни такива неща,моля ви помогнете ми Praynig

# 301
Да ти е много здравичка и щастлива малката звездичка,Gala8104   bouquet
А на теб - много положителни емоции. Hug
Не знам какво е следродова депресия,затова не искам да давам съвети.Нека да се включи някой,на който се е случвало.
Мога само да кажа - усмихвай се повече.Но ти със сигурност го правиш,когато гушнеш малкото съкровище.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 11:14 от Lily Rose

# 302
  • Пловдив
Привет, феи!
Gala8104, да ти е жива и здрава принцесата!
Val27, позната история. Магнитни бури, стрес и емоции това обяснение си давам.
shiningsmile, бързо оздравяване. Иди на лекар да те прегледа за всеки случай.
Вълшебното броене го практикувам от момента, в който го прочетох за първи път. Много ме отпуска и се чувствам добре. Особено, когато не мога да заспя.

Да се похваля Вселената отново е с мен.  Simple Smile

Слънчев ден мили феи!

# 303
  • София
Здравейте на всички,

само да кажа, че на мен от вчерашните желания ми се сбъднаха 2. Просто страхотно.

Мама на Сани, и моето портмоне е червено. Знам, че червеното портмоне привлича пари. Имам въпрос - кога се з арежда портмонето - само по време на новолуние и после на растяща луна, или постоянно?

Gala8104, аз когато изпаднах в следродова депресия нещата наистина бяха извън контрол. Нищо не ми повлияваше - разревавах се от нищо, бях изнервена, сънувах кошмари. Но моят съвет е да се съсредоточиш върху хубавите неща и лека-полека депресията ще отмине. В момента, в който се отчаяш и изпаднеш в дадено настроение се опитай веднага да си смениш мисълта към нещо положително и зареждащо те. Прекрасно е да си имаш бебе.

Поздрави на всички и успешен ден,

# 304
Gala8104, да ти е жива и здрава принцесата!   bouquet

Gala8104, аз когато изпаднах в следродова депресия нещата наистина бяха извън контрол. Нищо не ми повлияваше - разревавах се от нищо, бях изнервена, сънувах кошмари. Но моят съвет е да се съсредоточиш върху хубавите неща и лека-полека депресията ще отмине. В момента, в който се отчаяш и изпаднеш в дадено настроение се опитай веднага да си смениш мисълта към нещо положително и зареждащо те. Прекрасно е да си имаш бебе.
Споделям мнението. Peace
В момента в теб има все още остатъчни хормони, които са причина за тази следродилна депресия.
Нещо като ПМС .. Wink Ще премине, само трябва малко време - та ти си родила едва преди седмица.
Гледай забавни неща, ако имаш време от грижите по малката(гледай Бай Брадър, вчера стартира в "Господари на ефира") Laughing  Hug
shiningsmile, много неприятно!Бързо да са оправяш! Praynig Hug Hug

# 305
  • София
Привет и от мен. Днес какво да ви кажа - успешен ден , който минава и заминава доста добре за мен . Странното е това , че каквото и да си пожелая - става , но стават дребните неща , големите - не . Замислих се и може би несъзнателно дребните си желания ги пускам , именно защото са дребни , а големите .....нееееее. Ето един пример от днес - отивайки към една аптека видях една сенчесто място за паркиране на колата , а мъжът ми беше вече спрял на 100 м. от въпросното място именно защото няма никакви парко места, та си казах - като изляза от аптеката мъжът ми ще ме чака тук , хем е сянка , хем е по- близо........и какво да ви кажа излизам от аптеката , а той спрял на точно това място. ....Да можеше да се науча да пускам и големите си желания........ихаааааааа.

P.S. Клавишите на половината препинателни знаци не работят , та затова пунктоацията ми е под всякаква критика , но ще ме прощавате   bouquet

Клемче, това все едно аз съм го писала. С такава сила ми се получават дребните неща, просто мигновенно, абсолютно всичко, само с парите не ми се получава, точно защото съм вкопчена и си мисля, " сега ако не стане, край".
Работя върху себе си, смятам, че с медитаций всичко се постига ! Peace

Обичам ви момичета!   bouquet

# 306
  • София
Здравейте Simple Smile
да ли можете да ми пратите линкове за сваляне на книги безплатно. Благодаря предварително Simple Smile

# 307
GERBER Hug

spiralata.net

chitanka.info

koob.ru

# 308
  • София
GERBER Hug

spiralata.net

chitanka.info

koob.ru

mnogo mersi  Simple Smile

# 309
Gala8104, честито бебче, мила  ylinfant
не се притеснявай, просто бебето е взело всичкия ти серотонин/хормон на щастието със себе си, когато е излизало, това си е съвсем нормален процес, просто не се подавай на някакви хормони да те разплакват и разтъжават

heart, поздравления за сбъднатите желания, утре да се включиш с още две newsm10

shiningsmile, помолих ги още сутринта, има ли подобрение?

# 310
Момичета, искам само да ви кажа, че:
1) Хоопноопоно-то действа много успокояващо на душицата. За 2 дни не мога да отчета големи постижения, обаче на психологическо ниво е супер, препоръчвам.
2) С вълшебното броене снощи заспах, не го докарах докрая, приемам, че или съм била уморена, или също успокоява много силно. Да се има предвид, че вчера бях напрегната и доста заета, след 7 часа сън днес се събудих в прекрасно настроение и наспана.
3) Симоронския ритуал с червените гащи си ги модифицирах, след като ги свалих от полилея преди идването на гости вкъщи, които прецених, че няма да понесат гледката Mr. Green, бях решила да ги пера наново и пак да ги слагам горе. Обаче днес ми хрумна изобщо да не чакам да ми се случи идването на парите и другото желание, а дирекшън започвам да ги нося и всеки път да си мисля, как вече имам желаното. Резултати ще докладвам много скоро.  Laughing Laughing
Понеже напоследък изпитвам желание да си правя малки подаръци, преди малко си купих и още 1 бройка черни гащички, та да заформим бройката на 3 броя вълшебни гащи  hahaha hahaha
4) На мама на Сани много прегръдки, изпратих си снощи ангелите към хора, които имат нужда и искат да им се помогне (доброволци така и не открих). Самото преживяване още го осмислям, не е станало нещо кой знае какво, но се чувствам различно. Ще ми трябва малко време, за да разбера отношението си към ангелските работи, едно мога да кажа сега обаче - отдавна не бях се чувствала все едно някой се грижи за мен и ми помага във всичко. Дали човек си внушава или не, не зная. Обаче се чувствам добре...

Hug Hug

http://motivirai.me/701/randi-paush-ve-poslednata-lektsiya-na-ed … n-golyam-tchovek/
Днес открих един сайт и една статия за човек, за когото чувам за пръв път, Ранди Пауш.
Споделям с вас една мисъл, която ми хареса от нея:

"Има причина да срещаме тухлени стени по пътя си. Те ни дават шанса да покажем колко силно искаме нещо”.

# 311
От сутринта ми се реализират желание след желание...............

# 312
Gala8104, честито ти бебче - да ти е живо и здраво   bouquet Някъде четох , че кагато те нападнат лоши мисли , просто си казваш : " ТОВА НЕ СА МОИ МИСЛИ , МАХАЙТЕ СЕ !"- поне на мен ми помагат тези фрази . И , миличка , знаеш ли колко жени искат да са на твоето място , а поради една или друга причина немогат , аз лично чаках да изпадна в следродилна депресия 13 години , и когато родих -  от радост не остана време.
 Вълшебното броене ми помага също - вчера срещнах една придобита роднина , която от години се опитва да ме срине , но неуспешно . Та започнах да си броя и даже ме изби на смях.
 Рози и рози , така те харесвам !  bouquet

# 313
Момичета Благодаря за милите думи,дано скоро всичко отмине и стана пак същия човек какъвто бях Hug, наистина ми се струпа много изведнъж,сега като си и помисля, че моя съпруг ще отива на мисия и то съвсем скоро (събота) и се чувствам още по зле ,незнам как ще се сравям Sad

# 314
  • Балчик
Вълшебното броене на мен много ми напомня метода Силва.

Общи условия

Активация на акаунт