"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 985
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравейте,

аз от вчера съм с летния вирус - гадене, разстройство и повръщане, температура поне нямам.
Вчера цял ден съм лежала, беше ми много зле, направо съм като парцал. Ходя през половин час до ВЦ-то или заради разстройството или да повръщам  Whistling
Пия пробиотици, слагам свещички Вомитус Хийл за гаденето и едно сиропче пия Натриум Цитрициум пак за гаденето, че е голям зор.

Днес съм малко по-добре, не ми се гади вече толкова, но ми е притеснено вируса да не навреди нещо на бебо  ooooh!

Сигме, за гаденето пробвай свещичките Вомитус Хийл или същото нещо го има и на капки, 3х10 се пият

# 106
Вава, бързо да се оправяш  Hug
Сладка, Честит имен ден   bouquet Бъди жива и здрава и най-добрата мама  Hug

# 107
  • Варна
Сладката, честит имен ден!  bouquet

Вава, бързо оздравяване. Hug

Сигме, още 3-4 седмици и ще изчезнат симптомите. Mr. Green

# 108
Сладката честит имен ден   bouquet
Сигме капките които е посочила Вава  ги пиех и аз и ми помагаха до някое време , вода с лимон ми помагаше също , но пък ме спече  ooooh! После започнах да закусвам само с плод и мюсли и да се храня през 3 часа -спря да ми става лошо , но качих 8 килограма до сега  #Crazy
Вава бързо да идваш на мене си , никакви вируси не допускам до нашите бременилки  Naughty

# 109
  • Sydney
все ще пиша, пък диването все не ми дава... тюххх  Laughing

# 110
  • Пловдив
Страхотна темичка, момичета!  С радост се записвам в нея, защото другата ми е много трудно да я следя! Изключително много се радвам за бременните коремчета и най-вече за новите попълнения в списъка  Heart Eyes
Аз доста се изгубих от хоризонта, за съжаление не по хубави поводи. Надявам се скоро всичко да влезне в релси и лошото да е зад гърба ми!
Пожелавам ви леко бременеене, а на себе си да чета само положителни неща в тази темичка   bouquet

# 111
Добро утро, мили  Hug
Дониии, много се радвам да те видя  Hug Надявам се всички грижи да се изпарят, стискам палци  Praynig Как е Васко? Сигурно много е пораснал  Heart Eyes
А вие бременните хванете драснете нещо  Crossing Arms  Mr. Green
Аз съм добре, днес ще уточняваме БСХ-то, кога и как и така.
Хубав ден, макар и мрачен  Hug
Имаме ли първокласници  Party

# 112
  • Варна
Добро утро  Hug

Голямо затишие настана тук  Mr. Green

Ние тази сутрин бяхме на преглед, т.к. аз от вчера съм пак със зацапване. Бебо е добре, танцуваше много, станал е 7.2 см. Не се видя отлепяне. Предполага се, че кървенето е защото ми е дата за цикъл  ooooh! Май като не се намира друга причина, изтъкват тази.

Тук вали от вчера, времето е идеално за излежаване  Grinning

Хубав ден на всички  Hug

# 113
  • София
Здравейте и от мен и честит празник!
V.A.V.A, почивай и дано бързо преминат тревогите!
Аз нямам какво ново да кажа- на преглед съм чак след две седмици, когато ще започнем запис на тонове. Засега си ям сусамовия тахан и жугам цвекло заради ниския хемоглобин; продължавам и с математиката за пресмятане на часове между отделните хапове  Mr. Green и така. В събота бях на училище за родители, че ми се полага в Щерев и все по-осезаемо взе да ме удря вълнението.
Пожелавам ви една страхотна седмица!

# 114
Здравейте и от мен !!!!
Честит празник на всички именници - имаме ли такива?? Ще чакам почерпка  Mr. Green
Честит празник и на софиянци  Heart Eyes
Снощи заведох племенницата на Кока кола турнето ,не съм очаквала че съм толкова кекава  ooooh! само час след началото започнах да я уговарям да си ходим ....да ама не - 2 часа стоях права ... така е като незнам къде се забърквам и не мога да отказвам  Blush
Вава почивай си и никакви тревоги повече  Naughty
Деси гуш
Бийпс може след училището за родители да ни проведеш и на нас една он-лайн лекция
Дони прочетох те , прегръщам те  Hug Hug Hug
Мацки -хайде да сте по-редовни  Heart Eyes

# 115
аз писах писах и интернета ми загина геройски - сега да пробвам да възстановя написаното

Дони надявам се съвсем скоро всички лоши неща около теб да са в миналото  Hug
Деси успех с БХС-то
Вава браво на танцуващото човече. Надявам се наистина кървенето да не е нещо притеснително  Hug
Бийпс ти целият пакет ли плати - аз си плащам на всяко посещение, че наведнъж ми се видяха много парите. А как им е училището - аз мислех ние с мъжо да тръгваме от септември, но нещо не ми се наредиха нещата по план, та сега обмислям октомври или по-скоро ноември да бъдем ученици  Flutter

Аз днес бях на ЖК по ЗК. Измериха ме (кръвно, обиколка някъде малко под корема и килограми) Като се качих на кантара щях инфаркт да получа  Shocked . Ама нали до сега се мерих с гъзовейки и джапанки и сега като се качих с кецове, дънки и дебела блузка и се изплаших  Crazy .
Иначе док каза следващия път на гладно да ми пусне кръв и да ме види за втори и последен път на ехографа  Sunglasses

Рапорт сдал

# 116
  • София

Нали не си мислите, че ще избягате от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рейни дебне и гледа  Mr. Green

Сигме, гади ти се викаш, а.... нямала симптоми, а?  Crazy Ми и аз като теб.... тъкмо си казвах, че няма нищо и сега всичко.

Адски съм разсеяна. От време на време знам, че трябва да направя нещо, преди секунда ми е казано и забравям какво.. мъча се да се сетя, мъжО ме гледа умно и чака, а аз гледам в една точка. Резултат- ревах като дете, а той хем се смя, хем ме успокоява. Вече няколко пъти вечерта драйфах... е да... всичко е наопаки при мен и бебо явно. Кофти ми е 24 х 7 ми се спи и те така. Вярвам, че ще отмине след няколко седмици, а до тогава ще се отдам на почивка и това е...  Whistling

# 117
  • В къщурката на хълма на феите
Рейнчо това с разсеяността го прежали за следващите 9 месеца .. аз преди 2 дена забравих насред спора с мъжа ми за кво се караме .. явно в един момент ми стана безинтересно Mr. Green иначе и на мен ми се гадеше вечер, спях като хибрид между пор и пън и живеех с надеждата, че ще ми мине това със спането .. още си мечтая Mr. Green

# 118
  • София

Па ти ме успокои... аз си мислех, че поне със спането е временно явление  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе, ние опъвахме палатка и моя ми вика- оправи рейките моля те, а аз го гледам  Rolling Eyes навеждам се... и се чудя, а аз защо се наведох и пак се изправям и го гледам  Rolling Eyes, а той още по невярващо повтаря... аз пак се навеждам и пак се чудя защо и се изправям и го гледам  Rolling Eyes Явно погледа ми е бил доста луд, защото той видимо се притесни и започна да ме пита дали съм добре и да ме гушка, а аз рев.......  Blush Не се учудвам, че си забравила за какво спорите  Mr. Green

# 119
Ехоуу  Mr. Green
Рейн,  Hug Добре дошла  Hug
При мен това със спането поотмина, мисля, че и реването. Иначе и аз като теб започвах да рева от нищото  Mr. Green
Вава,  Hug Това зацапване ужас, важно е, че бебончо е добре Hug
Ренди, Стели гуш  Hug
Мецо, ти до къде стигна с приготовленията за бебка?  Hug
Хубава вечер  Heart Eyes
А, и аз днес се мерих и не съм придала и грам Simple Smile мисля, че е от рязкото спиране на алкохола, иначе си хапвам Joy

Общи условия

Активация на акаунт