"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Момичета да ви изпапкам коремчетата.
И аз искам да си снимам моето, ама като незнам дали е от бременността, защото не е много пораснало ниско долу.

# 91
Добър вечер, дундички  Mr. Green
Ренди, първо мерси за отговора  Hug
И второ- добре, че е минал леко инцидента, милата, дано не си се уплашила много  Hug
Стели, а честита пишона официално  Hug
Пилета, аз не съм изживявала онова с буквата О от три месеца вече  Mr. Green Мъжо е добре, ама аз не мога да се отпусна и това си е, много ми е кофти  Blush А вече и сънувам разни работи  Joy
Мец, в нашия си албум, сега и аз отивам да видя двете кифлички   Mr. Green
Според вас може ли корема да ми порасте за три дни  Mr. Green Мислех си, че е от папкане и подуване, ама май си е малко бременно тумбаче  Heart Eyes Скоро чакайте и от мен кифленска снимка  Mr. Green
Лека вечер!

# 92
  • В къщурката на хълма на феите
михихихих кифличките ми те с малките кифленца Heart Eyes Heart Eyes пу-пу-пу да не ви е уроки Hug Hug Hug

# 93
Деси ами моя корем обикновено пораства изведнъж, после няколко дена застой, после пак расте - поне на мен така ми се вижда. Прави ми впечатление, че мъжо като ме види и от време на време се изненадва, че толкова ми е пораснал корема (той понеже работи до късни доби и като се прибере аз спя и няма как да ме види, а сутрин аз тръгвам рано за работа - та за това се виждаме веднъж на няколко дни  Flutter )
Сладката снимай, а не се офлянквай и дай да го видим това коремче  Mr. Green моя орем си расте цялостно от под циците, а не само ниско долу  Peace

# 94
АААА Меци да си ги нямаме тия  Naughty МожИ да сме кифлички ама сме със КифлиОци  hahaha
Деси Какво беше това О... яде ли се пие ли се   hahaha
Искам да гледам шкемби пък  Crossing Arms големи сте срамежливки

# 95
Добре хайде утре ще се престраша и ще направя снимка да видите.
Аз на 10.10 имам час за док и края на този месец ще ходя да се запиша при акушерка. Аз май съм най-търпеливата засега съм само с един преглед, ама няма как доста солено ми излиза на частно.

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 21:58 от sladkata2

# 96
Стели вие сте кифли с малки кифЪлчета Mr. Green което ми напомня, че трябва да изконтролирам мъж ми да ме снима, че вчера влязох в 8мия месец, а още нямам снимка с малката кифличка Blush

# 97
Хора, помагайте. Вече две поредни вечери не знам на кой свят съм.
Главата ми се мота, имам чувството че  ми ще се пръсна, подвига ми се страшно, а повръщането ми е невъзможно. Не мога да седя, не мога да лежа. Бахти само дет не пробвах на челна стойка.
Кажете вие какво правите. Снощи имах чувството, че умирам. И това става вечер около 6-7 вечерта. Докато не заспя време не минава  newsm78   

# 98
Сигме нали искаше симптоми - нА ти сега Mr. Green

честно казано не знам какво да те посъветвам - за гаденето може да пробваш с едни хомеопатични хапченца - Емил се казват, смучат се и са сладички, момичетата в моята отчетна казваха, че им помагат, има и едни свещички с тази цел, но тя ще трябва да се понапъна, докато им измисля името .. опитай се да ядеш храни, които не дразнят стомаха и гледай да ядеш поне час преди да започне да ти се гади, за да не ходиш гладна - чувството за глад усилва позивните за повръщане - мен винаги ме караха да ям още от най-рано сутринта Peace

# 99
  • София
Сигма, наистина много помага човек да хапне нещо още от сутринта. На мен закуската в началото ми стана задължителна. Сутрешно гадене почти не съм имала, но това вечерното+мотането на главата, за което говориш се появи именно към 10 г.с. за около 2 седмици. Лежане и чакане да мине му е майката...

# 100
Сигме няма решение на проблема просто чакаш да отмине. Аз имам зверски главоболия понякога, чакам да премине болката и се сърдя на мъжО за да може и на него да му е гадно, а не само на мен. За невъзможността за повръщане и аз не се справям добре, но като се наведа над тоалетната и някак си се получават нещата (това ми е единствения начин за повръщане)

# 101
Добро утро  Heart Eyes.
Сигме - на мен ми става лошо в два случая - като съм гладна , или като хапна нещо по- тежко . Определено сутрините са ми по - ми се гади, че тогава хем съм гладна, а не мога да ям много. Понякога усещам , че съм на косъм от повръщането , ама аз искам да го потисна като цяло , в такива случаи пия вода и поне това на мен ми помага  Peace  Hug.
 Ренди - все забравям да ти кажа , че много хубаво заглавие си ни сложила на темата , направо ми лепна  Heart Eyes.
 Бийпс- след като МБ излизат чисти значи няма нищо притеснително  Hug.
 Погал по насниманите тумбачета , чакаме и другите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes. Аз все още няма какво да покажа , само вечер ми е изпъкнал корема , ама сутрин го няма  Mr. Green.

# 102
Добро утро  Hug
Сиг, а да видиш сега  Mr. Green Пробай вода с лимонче  Peace И наистина не се оставяй гладна, аз колкото повече съм гладна, толкова ми се и гади  Mr. Green   Hug
Пони, няма да усетиш как изведнъж ще се появи и сутринта коремчето  Mr. Green  Hug
Кифличките ми-мноу сте Убави  Heart Eyes
Скоро и аз ще се щрапна  Flutter
Хубав ден  Heart Eyes

# 103
аз и днес се щраках на служебното огледало, че е по-чисто и по-добре се вижда  Mr. Green . Ще разгледам какво съм нащракала и тези дни може да кача още някоя снимка  Flutter

# 104
Здравейте момичета.
Данаека днес ще бъде твоя велик ден на този хубав празник и съм сигурна,че всичко ще бъде наред.
Момичета чувстваите се почврпени понеже днес имам имен ден,но пиша от тела и не мога да кача почерпката.

Общи условия

Активация на акаунт