"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 963
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря ви- и аз съм с чиста МБ,  ама знам ли...с напредването на бременността ме подхващат всякакви паранои...
Това със секса и утрогестана си е бая неприятна работа; ние бяхме пасивни в този период, въпреки че и да не правиш секс не става по-приятно с тоя утрогестан сам по себе си Simple Smile
Ренденце, пази си нервите, за другото- здраве да е!

# 76
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме ние с мъжото секс не сме спирали да си правим - ни в 3тия месец, нито сега .. само позите са ни по еднообразни, че с корема няма много място за въображение Blush а пък вие може да си ползвате презерватив, за да не се омазвате .. ние лично с мъжа ми не ползваме, а той преоткрива тийнейджърските години Mr. Green - неясно защо го е страх да си свършва вътре в мен newsm09

# 77
Някъде бях чела , че водела до контракции т.к. в спермата се съдържа хормон ,който спомага за предизвикване на раждането .Вече доколко е вярно   33uu

# 78
Да не забременееш пак  Joy

# 79
Като бях на ЖК и чакахме бебо да си покаже гащетата и доки подробно ме разпита какво искам да е .Казах му , че искам и момче и момиче.Той-ама то е само едно! Аз-ами тогава ще си направим още едно Mr. Green Той-Ще трябва да почакаш ,защото от личен опит да ти кажа ,че едно върху друго не стават  hahaha Колко съм опитвал ама тц  hahaha

# 80
За секса с презерватив док каза че е по-добре да го правим с презерватив, заради промененото ниво на PH и рискът от инфекции - на мен лично с презерватив в момента ми е по добре, защото ми подсигурява начална влага
За секса по принцип ние си правим от самото начало, но много радко, примерно веднъж в седмицата. Естествено, че ни е и малко шубе, но по-важното е че на мен хич не ми се прави секс.
За яденето аз напроследък налитам на зелени салати, може с малко пушена сьомга ммммммм.
Месо почти не ям, много рядко и то ако някой настоява да пробвам. Плодове не ми се ядат много, само крушите ми пасват на вкуса. Общо взето нямам много апетит, но гледам да се храня по 3 пъти на ден
За спермата и контракциите аз четох, че да, предизвиква контракции, но те не са толкова силни, че да направят беля.

Пазете се от некадърни шофьори !!!

# 81
Пазете се от некадърни шофьори !!!
този извод ли се наложи от гореспоменатите факти Mr. Green Mr. Green Mr. Green

за окситоцина в спермата и аз го знам, ама ние не прайм секс като зайци /то и да искаш с хипопотам трудно се постига тоя ефект Mr. Green /, пък и аз веднага след тва ставам и се почиствам .. подозирам, че мъжото го е страх от повторно забременяване Mr. Green да не си скътам мат'рялче в някоя тайна гънка Mr. Green

# 82
Представяш ли си -раждаш едно бебе и след 4-5 месеца- хоп още едно  Joy

# 83
За течението аз си имам още от началото, даже това беше нещото, което ме накара да се усъмня, че съм бременна. Док каза, че ще го лекуваме след третия месец, но до сега не съм започнала лечение, защото знам, че е нормално за бременността. Само като се върнах от морето ме пита дали се е усилило и това беше.
Сигме, уби ме.
Joy Joy Joy

# 84
Ренди, много неприятна случка  Hug

За секса: Ние сме правили 2 пъти за цялата ми бременност и то преди 20г.с. Имахме желание, но честно казано хем ни беше страх, хем някак неестествено с бебе в корема. Мъжът си беше задоволен де  Blush

# 85
ааааа нЬе! каквой туй мъжа задоволен, а аз гладна кокошка просо сънува .. не мой да стане таз работа Naughty Crossing Arms пък и честно да ви кажа дребната като правим секс, ако преди това е мърдала и става една такваз спокойна .. чак почвам да се притеснявам Mr. Green

# 86
както обещах, сега ходих до банята да се снимам на огледалото (то нали сега така е модерно), направих си устните като кокошо дупе и се снимах, ама само корема ми излезе на снимката  Mr. Green

# 87
и къде да те видим, къде, къде, къде?!?! Flutter Flutter Flutter

# 88
И аз се снимах като кифличка в огледалото  Mr. Green
Връщам се от ФМ , всичко си имаме ,даже и пишка в комплект ... Mr. Green
Ах какво ми е хубаво червейчето ...думи нямам  Heart Eyes
Сега съм превъзбудена , повече подробности по-късно  Mr. Green

# 89
е как къде бе Меци в Халбумчето  Mr. Green
Стели знаех си, че не трябва да ти махам синия щъркел  Party Браво за хубавите новини. Видях ти коремчето и двете опашки  Flutter пу пу пу  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт