"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 962
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Ехоуу  Mr. Green
Рози, браво на бебчо, все така да расте  Hug
Вава, шемет такъв, резултатите са супер  Hug
Ренди, мен вече ми казаха даже, че сега мъжо трябва много да ми угажда,   
а по-натам и краката да ми разтрива   Mr. Green Аз още не съм се възползвала, ама ти не го оставяй твоя така  Mr. Green  Hug
Мец, ти защо им казваш, че не рита  Mr. Green  Hug
Стели, ааа това не е честно, трябва и външно разтриване  Mr. Green  Hug
Исках да ви питам до кога са болките като при цикъл, при мен още ги има от време на време?  Hug

# 61
  • В къщурката на хълма на феите
Деско признавам си, щото има и по-смели дето ме питат може ли да ме барнат за корема да усетят бебето и нали се сещаш къв конфуз става, ако кажа даааа бебето мърда, пък то се крие кат партизанин Mr. Green Mr. Green

# 62
Момичета МЦ дойде,че даже и два дена по-рано!!!Не съм била бременна,нищо не разбирам. Cry Cry Cry

# 63
Лили виж сега, може и да си била бременна, но да е имало налице предпоставки бременността да не се развие - според мен това, което трябва да направиш сега е да си засечеш много точно овулацията и на 7мия ден след нея да отидеш на кръвно изследване за прогестерон .. много често точно ниските стойности на този хормон водят до подобни химически бременностти .. ако наистина той е проблематичния, съвсем лесно ще компенсираш този недостиг и ще си изкараш една спокойна и здрава бременност Peace

# 64
  • София
Добро утро на всички! Радвам се, че бебетата растат и всичко е наред с вас!
Искам да ви споделя, че вчера бях на лекция "Раждането- нормално и цезарово сечение" в Лабиринт с лектор Елена Василева и съм меко казано очарована! Откарахме 2 часа и половина и жената не спести грам енергия да обясни кое, как и от къде минава Grinning. Ако момичетата от София имат възможност да посетят някоя нейна лекция, няма да съжаляват.
Вчера имах болежки в областта на опашката и гледах да си полежавам повечко, че това с масажите през работно време при мен не работи  Grinning. И за да не се оливам с поста последно един въпрос, който е и особено подходящ за сутрешното ви кафе- колко обилен е вагиналния ви секрет?
Много хубав ден от мен!

# 65
Добро утро и от мен   Hug
Биипс, моя си е не обилен, но забелязах, че се мени. Ту по-воднисто, ту по-гъсто  Crazy Даже си мислех на МБ какви гъби ще излязат, а то съм чиста, та явно си е от бременноста  Peace
Сори за тези ранни подробности  Mr. Green
Хубав ден!
А Мец, схванах защо  Mr. Green
П.П. Лили, съжалявам, нов месец-нов късмет  Hug

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 09:27 от desitkad

# 66
Деско, Лили не се тревожете за секрецията, тя сега е на съвсем различен принцип - много различни хормони ви тряскат отвсякъде - не е задължително да са гъби, по-гъстия секрет си е пак вид ЦС, но предназначението му е друго Peace

# 67
Аз пък се чудя как като се муша всеки ден по два пъти с тоя утрогестан как ме съм фанала някоя гад. Мия си ръцето по два пъти с вряла вода да не стане фал. Дано не стане де  Crazy

# 68
 Ей, ма на и тук  Heart Eyes.
Ей сега се връщам да ви изчета  Flutter.
 Лили - съжалявам за лелката , още повече след надеждата от положителните тестчета  Hug.Сигурна съм , че скоро ще ни зарадваш  Heart Eyes.
 А туй за течението само ми се върти в главата, че аз нали съм си в такова . Аз като го получих хич не му обърнах внимание, знаех че е нормално дори. Ама док  каза гъбички , даже и показа - точно като пресечено мляко и ми изписа 2 опаковки вагинален антисептик , взе ми и МБ. Да , ама тя излезе чиста и на мен ми влезе мухата , да не би да са се активирали мико- и уреаплазмите  ooooh!. Сега почнах да слагам и Лактажин, другото го приключих. Та ще видим на прегледа в края на месеца какво ще каже лекарят , ама май ще ми вземе проба и за тях .
 А моят мъж е в потрес от тези вагинални глобули - само ме бъзика- Ти какво ли не сложи там  Mr. Green.

# 69
Сигме вместо да си миеш ръцете с вряла вода, просто си купи антибактриален гел и ползвай него .. ти ще останеш без ръце бе жена Mr. Green
Пони моя мъж вече толко е свикнал с всички неща покрай лечения и прочие, че даже го карам той да ми поставя глобулите, когато се налага, щот по-добре се справя Flutter а пък ти недей психясва за тия уреа-и микоплазми - вече по-рано днес казах, че теченията са нормални по време на бременност и без наличието на гъби или други микроорганизми .. аз си имах на моменти много интересни течения, но гъбки завъдих едва след като ме набухаха с антибиотика в АГ-то да оправят възпалението на бъбрека и след това ЖК ми изписа Гино-Дактарин, за да я оправя Peace

ох, не мога да не ви похваля мойта мома как ми е изкривила корема - днес явно е решила да ме държи спокойна, защото си мръцка от сутринта - а сега явно нещо си дивее, защото отдясно нямам корем, докато виж отляво изглеждам като пред спукване Mr. Green и според мен се вижда нещо сега - според мен изглежда като дупе .. ама може и да не е Mr. Green

# 70
Мецо теб поне те питам, а мен ми налазват по корема без да питат, а със сигурност няма какво да усетят все още  Rolling Eyes Имаше едни много готини тениски, на които пишеше - Да бременна съм, но НЕ не може да ми погалиш корема  Mr. Green
Деси аз не знам до кога ги имах тези болки, но точно заради тях се зобих с но-шпа.
Лили ако не сега то някой друг път ще стане имай вяра  Peace
Бипс при мен си тече здраво, направо съм си за ежедневна превръзка. Иначе МБ ми е абсолютно чиста, така че си е нормален секрет
Сигме няма да стане спокич. На меж мъжО като ми муши разни неща - не е имало проблем. Сега само с презерватив го правим де, но от началото дийствахме без

Момичета мен сутринта ме блъснаха с колата  Tired . Една лелка ми спря в моята врата докато завиваше, гледайки на другата страна, не ме видяла  #Cussing out   #2gunfire, добре, че и двете карахме бавно и щетите са само материални ама си се поизплаших

Мец погали я от мен по предполагаемото дупИ

# 71
Ренди а на тая леля моа ли или не моа да й вградя оптиката в носа, другия път да си гледа пътя #2gunfire #2gunfire #2gunfire много се радвам, че си добре Hug Hug а да те питам защооо правите секс с презерватив? newsm78

# 72
Ренди добре че нищо ти няма. Не се притеснявай -ламарина се изчуква- майната и.

Да ви питам за секса. Мен още ме е страх. Да мине и третият месец. Пък и постоянно утрогестана изтича и си представям какво удоволствие  newsm78

# 73
Добро утро и тук , хайде на масата , че обяд стана докато я направя тази закуска  Whistling
Скрит текст:
Бийпс и аз го имам това ужасно течение , знам , че е нормално (2 МБ правих),но ми лази по нервите !!!!Такъв дискомфорт е  Crossing Arms
Лили кураж,идва нов тираж.Меца добре те е посъветвала  Hug
Ренди и мен ме блъснаха миналия месец само , че отзад ! Нямаше нито материални нито физически черти ,само уплаха  #Cussing out
Слънчев и приятен ден на всички  Hug

# 74
 Ренди -  Hug добре, че само с уплах си се разминала . То не че и това е малко де  . Мен вчера за малко да ме блъсне рейс на ГС , както си пресичах на пешеходна пътека със зелен сфетофар . Добре , че бях с мъжа ми ,той въпреки сфетофара се беше огледал и ме дръпна точно изпод носа на рейса  ooooh!. А аз съм от априлките  Crazy, ама май тук ще се завъртам повече , че сте ми по- близки   Heart Eyes.
 Меци - като цяло гледам да не се филмирам много , то и аз за теченито си знаех , че е нормално да имам някакво . А бебка си прави утринна гимнастика  Heart Eyes.
 Стели - мерси за закуската, аз малко ще опитам  Wink, гледам си ми писала в другата тема по повод яденето  Grinning. Най- хубавото е , че поне не съм свалила килограми. Въпреки злоядостта си гледам да си хапвам нещата , които ми хващат окото- рибата май почти я отказах, ама месце ям по малко .Хляб ям най-много по филия , а преди по 3-4 на ядене . Манджичките и супите също ми идват добре, стига да не са със силни подправки .
 А на моят мъж му се прави секс, ама се дърпа , страх го било . То не , че аз го нападам , де , даже хич нямам мераци. И на мен вечер много ми се спи .

Общи условия

Активация на акаунт