"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 988
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • В къщурката на хълма на феите
едно време са го ползвали, сега за тая работа има ехографи, но АГ-та от старата генерация още си ги ползват .. обаче още не мога да се сетя как му викаха на тва нещо .. Crossing Arms

Деско нормално е, ще отмине, най-вероятно бебчето е притиснало нещо Peace

# 571
  • В градината...
О, такава фуния имахме като малки си играехме с нея. Явно сме я забърсали от кабинета.

# 572
Сигме, не се притеснявай. Имахме едно момиче с много лошо резултати по всички показатели на БХС-то и прави амниоцентеза. Всичко й е наред! Момичетата са го казали - това е само статистика. Аз затова не правих, само на втората ФМ отидох  Peace
la vie est belle, тъз хлебопекарна е противопоказна при бременност. Аз откак съм бременна 2-3 хляба съм пускала, че мога и сама да си ги омета. Купешкият не ми е така вървежен  Laughing
За мазането - аз се мажа с някакво бадемово масло на Хип. Много хубаво мирише и ми става много мека козинката, ама все си мисля, че стриите са нещо, което трудно се повлиява. Кумата качи много, но нямаше нито една стрия. Нацепи се от напъните при раждането  Confused

# 573
Мец, мерси  Hug Аз така се замислих защо така ме боли и премислях къде и как съм седяла  Joy
За стриите- аз съм си предразположена- семейна черта  Twisted Evil
Аз редувам- Гарниер с какаово масло, бебешко олио най-обикновена марка от 3 лв. и от скоро взех на Дева за стрии. Имам малко стрийки и се мажа от самото начало с бебешкото олио и Гарниера и да ви кажа доста ми се скриха, много избледняха  Shocked Дано не излизат нови  Praynig

# 574
  • София

Опа и от мен  Hug
Още нищо не съм си купила за мазане, ама и това ще свърша.
Сега ми е леко притеснено, като че ли имаше съвсем леко, бледо кафеникова зацапване ... много изкъсо следя.... а уж пия дуфастон 2x1  Crossing Arms
Или зацапване, или са гъбички... не мога да преценя....

# 575
внимавайте с кво се плескате, защото някои масла предизвикват маточни контракции и са забранени за използване в начална бременност, а някои през цялото време Peace

# 576
внимавайте с кво се плескате, защото някои масла предизвикват маточни контракции и са забранени за използване в начална бременност, а някои през цялото време Peace
На Икаров например пише след 4-ти месец!  Peace

# 577
да бе Бубе, няма лошо да пише и да го ползваш по указанието, ама не всички кремчета имат такива упътвания, аз затова предупреждавам

# 578
  • София

След доста наблюдения вече знам поне как изглежда, прилича на парченце ЦС с лек кафеникав отенък  Blush Не е течение, просто като парченце.. мислите ли, че са ме нападнали гъби или да тичам при гинеколог?

# 579
 Добро утро  Heart Eyes.
 Месечинке - дано все пак се размине операцията  Praynig. А ти пиеш ли нещо , или се мажеш ?  Heart Eyes
 Аз още не съм си взела специален крем за стрии, доизползвам си едно мляко с розова вода и после ще си избера нещо, ама не много скъпо  Mr. Green . Иначе си имам едни стари стрийки на дупето ,ама сега там не се мажа , че подобно на Архинора и аз съм се опъпчивила като тинейджърка ( само , че и тогава пъпки не ми излизаха по лицето, а по д-то  Embarassed).
 Вава -  свикна ли отново на работа , палчета за прегледа  Hug.
 Стели - много играе туй момче  Heart Eyes.
Хайде ,дами , лек ден ви желая  Heart Eyes.Аз ще се стягам за работа , а ще мина и през аптеката да взема утрогестан. Нямам зацапване вече , ама лекарят ми каза да го пия една седмица  Crazy.
 Рейни - след тоалетна ли го видя ? Може да е еднократно , ама все пак се наблюдавай  Hug

# 580
Рейн, може да е нещо еднократно, следи се днес и ако има пак на док, да не го мислиш иначе  Hug
Аз още малко да се оплача  Mr. Green
От няколко дни имам киселини  ooooh! Ама няма значение вече какво ям, хапна и излизат веднага  Crossing Arms

# 581
  • София

Имаше малко по бельото, това ме накара да се загледам ... и после -да след тоалетна.
Наблюдавам аз, като един малък детектив съм...  Blush Идеята е, че с предната бременост имах кафеникаво зацапване- това изобщо по нищо не прилича... а гъбичките- имала съм кандида доста пъти, но никога не съм ги усещала и не съм забелязвала промени, та не знам.... Rolling Eyes

# 582
rainy... , аз откак съм бременна ме мъчи течение, но цвета варира от прозрачно, леко бяло, до леееко жълтеникаво. Имах гъбички, но ги изчистихме. Течението си остана. Никога преди това не съм имала дори и леко течение. Иначе за гъбичките нямах никакви симптоми - нито сърбеж, нито миризми, нищо. Даже си мислех, че течението си е от бременността, нали се появявало.
desitkad , пробвай с газирана вода или прясно мляко.

# 583
Рейн, ако е само нишка според мен не е сериозно, аз винаги се следя и да ти кажа на няколко пъти съм изтръпвала  ooooh! На моменти течението ми е било по-тъмно  Rolling Eyes Но МБ ми е чиста, даже сега пак  ми правиха в болницата и пак е ок  Hug
Бубу, мерси  Hug Пия газирана вода като стане нетърпимо  Hug

# 584
Рейнчо ако не беше бременна, кога трябваше да ти дойде?
Деско пробвай с ментови бонбони /ама не цяла шепа Mr. Green /

Общи условия

Активация на акаунт