"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 983
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Като стана дума за зацапване, ние лятото като се прибирахме от морето нещо ми стана зле в колата и ме позаболя корема. Като стигнахме в кумовете отидох веднага до тоалетната, все ги изследвах тия гащи да няма нещо по тях  Embarassed Няма нищо, ама забрисвам се аз и гледам розови следи! Ей сърцето ми в петите слезна. Като се позагледах по-обстойно се оказа, че от влагата почнала да прозира линийката от долния пласт на тоалетната хартия  ooooh!

# 586
  • В къщурката на хълма на феите
Бубче тва и аз съм го правила и после ми беше мноо тъпо Mr. Green между другото това "зацапване" и от дупето да идва, ако имате проблем с хемороиди или запек ..

# 587
  • Варна
Сигме, радвам се, че доки те е успокоила относно БХС-то. Hug

Рейни, дано зацапването да е било еднократно и да нямаш повече такива притеснения. Hug Praynig

Деси, неискам да те плаша ама тази болка ще се засилва с напредването на седмиците. Hug

Аз вчера бях на последния си преглед при мойта док. Бебчо вече е 3500 гр., пъпната връв вече я няма около вратлето, плацентата за последните три седмици е успяла да се калцира до втора степен, шийката е изгладена и скъсена с 1 см. разкритие и като казах на доки, че от няколки дни имам болезнени контракции през три минути и тя ме прати направо да ме приемат в болницата. Но в болницата един катил без дори да ме погледне ми каза, че бебето щяло да бъде недоразвито ако го извадили сега и да се прибирам в къщи да пия магнерот и да лежа, а пък те контракциите ще отминат. Много се вбесих, защото аз до вчера бях на магнерот и въпреки това контракциите бяха на лице и болензени. Освен това съветът му да продължа с магнерота и гинипрала се разминава с този на моята док, която каза да спирам вече хапчетата, че да има време организма да се изчисти от магнезия до раждането и да не пречи на прибирането на матката. След това изпитание отидох в друга болница и лекарката потвърди абсолютно всички препоръки на моято доки, но каза да изчакам още няколко дни да се увеличи разкритието или да ми изтекът водите и да ходя в болницата. Та така от днес съм без хапчета и на полусъединител.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 12:29 от toni_St

# 588
  • в пералнята
Олеле, Тониии, то времето дошло вече за среща с твоето човече! Hug
Така като те чета започнах да се притеснявам, че още нищо не съм чела за раждането... То е рано де, ама аз си се притеснявам.

# 589
Аз пък момичета не се притеснявам и засега не ме е страх от самото раждане, ами след това. В смисъл дали ще се справя, дали ще знам като плаче защо плаче или пък за други такива неща. При вас как е?

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 13:03 от STANITANI

# 590
Тони, то си е направо с едното краче отвън  Laughing
Мен в началото ме беше страх от раждането. Сега не мога да кажа, че нямам никакви притеснения, но определено няма такъв панически ужас  Laughing Няма да съм нито първата, нито последната дето ще ражда! Имам спокойна бременност засега (дано и до края да е така  Praynig), всичко си ни върви както си му е редът, така че реално няма какво да ме притеснява. И за отглеждането после...ами ще е трудно, ама къде, къде по-големи шматки от мен са се оправяли и ние ще се оправим. Аз имам по-скоро притеснения дали ще успеем да се закърмим като хората. И то по-скоро ме притесняват режимите по родилните домове и там дали ще ни дадат възможност нещата да си тръгнат естествено. Иска ми се до към 6-ия месец да сме на изключително кърмене, дано да ни се получи  Mr. Green

# 591
  • Sydney
toni_St ти нали планово секцио щеше да раждаш?
ако имаше речник за бебешкия плач, този който го измисли ще е с Нобелова награда, не се тревожете, свиква се с всичо  Hug

# 592
  • София

Аууу Тони, то не остана... съвсем малко.. няколко дни  Hug Hug Hug

Станитани, всички от това ни е страх, но ще го разбереш като ти дойде до д*пето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А съм сигурна, че всяка жена може да се справи с всичко.

Бенчи, сигурно си права за речника, ама ако го имаше нямаше да е така интересно  Twisted Evil

# 593
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Сигма слава Богу че те успокои лекарката че всичко е наред  Hug

Деси да, нормално е и мен много пъти ме е боляло все едно съм яздила кон без седло (това съм го правила де  Laughing, затова знам какво е)  Hug

Рейни дано е инцидентно зацапването,  ей-това е крема, много съм доволна, нито една стрия досега, тубата от 150 мл. ми стига за 1 месец.Няма начин ако разпиташ някои дами около теб за консултант на орифлейм да не откриеш Hug .
Скрит текст:

Тони стискам ти палци всичко да е "ок"  Praynig Hug

Месечинке чувала съм че запушвания се отпушват с помпичка за кърма, не става ли така? Hug

Бени а май вече е време да не им обръщаш внимание на тез хорица, то че няма да се променят е ясно, има и по-важни неща, имаш прекрасно дете, наслаждавай му се и си гледай живота.  Hug

Перуниче ами търкай се по-често тук по бременните, пък то не се знае Hug

Момичета няма страшно нито раждането, нито после, не подценявайте майчиният инстинкт във всяка една от вас, повечето неща при отглеждане на бебе се правят по интуиция и според нуждите и характера на всяко малко човече, а не по учебник.

Аз днес си направих последната АГ-консултация, от последните ми изследвания излиза че съм пипнала някакви "коки" бактерии отдолу Shocked и док като каза че било нормално при бременни и направо ме трепе, нито ме сърби или боли нещо, сега ще пийна малко АБ за 5 дена.На всичкото отгоре ми предложи да влизам в болницата заради кръвното, щяли да ме държат докато родя, естествено отказах, за което ме накара да се подпиша.Каза ми вече да не пия никакъв магнезий и никакво нош-па, а ако имам контракции така да си ги търпя, и като се засилят да отивам към болницата.Ей такива шашави работи днес покрай мен.

ГУШКИ НА ВСИЧКИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 14:28 от pettesa

# 594
  • София

Ха сега да видим кой ще превари, Патеска или Тони  hahaha hahaha hahaha

А иначе работя в голяма IT фирма, няма консултанти на Орифлейм тук  Mr. Green Но знам, че на 4ти км имат офис... на кръговото  Mr. Green

# 595
И аз усещам, че напдпревара се заформя межу Патеска или Тони  Laughing
rainy... , в някои магазини за козметика продават продукти на Орифлейм и Ейвън, като държат много неща в наличност, а ако нещо нямат можеш да си го поръчаш от тях - те са представители  Peace

# 596
  • София
Сигма слава Богу че те успокои лекарката че всичко е наред  Hug

Деси да, нормално е и мен много пъти ме е боляло все едно съм яздила кон без седло (това съм го правила де  Laughing, затова знам какво е)  Hug

Рейни дано е инцидентно зацапването,  ей-това е крема, много съм доволна, нито една стрия досега, тубата от 150 мл. ми стига за 1 месец.Няма начин ако разпиташ някои дами около теб за консултант на орифлейм да не откриеш Hug .
Скрит текст:

Тони стискам ти палци всичко да е "ок"  Praynig Hug

Месечинке чувала съм че запушвания се отпушват с помпичка за кърма, не става ли така? Hug

Бени а май вече е време да не им обръщаш внимание на тез хорица, то че няма да се променят е ясно, има и по-важни неща, имаш прекрасно дете, наслаждавай му се и си гледай живота.  Hug

Перуниче ами търкай се по-често тук по бременните, пък то не се знае Hug

Момичета няма страшно нито раждането, нито после, не подценявайте майчиният инстинкт във всяка една от вас, повечето неща при отглеждане на бебе се правят по интуиция и според нуждите и характера на всяко малко човече, а не по учебник.

Аз днес си направих последната АГ-консултация, от последните ми изследвания излиза че съм пипнала някакви "коки" бактерии отдолу Shocked и док като каза че било нормално при бременни и направо ме трепе, нито ме сърби или боли нещо, сега ще пийна малко АБ за 5 дена.На всичкото отгоре ми предложи да влизам в болницата заради кръвното, щяли да ме държат докато родя, естествено отказах, за което ме накара да се подпиша.Каза ми вече да не пия никакъв магнезий и никакво нош-па, а ако имам контракции така да си ги търпя, и като се засилят да отивам към болницата.Ей такива шашави работи днес покрай мен днес.

ГУШКИ НА ВСИЧКИ Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

А за какви парички си го взе този крем на Орифлейм ? Тъй като и аз обмислям скоро да си взема за мазане, че за сега нямам, ама със сигурност скоро ще ми потрябва.

# 597
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Алекс крема по принцип струва 29,90 лв. ето виж тук.
На мен лично ми е скъпо, затова един съвет от консултант на Орифлейм от 13г. - всичко да се купува само на промоция, т.е. чака се когато крема излезе на промоция, тогава струва около 17 лв. и си купуваш 2 или 3 бр. според фин. възможности за момента  Peace

ПП. Крема е подходящ за употреба и по време на бременност!

# 598
  • София
Алекс крема по принцип струва 29,90 лв. ето виж тук.
На мен лично ми е скъпо, затова един съвет от консултант на Орифлейм от 13г. - всичко да се купува само на промоция, т.е. чака се когато крема излезе на промоция, тогава струва около 17 лв. и си купуваш 2 или 3 бр. според фин. възможности за момента  Peace

Ок благодаря ти Simple Smile

# 599
  • до едно тепе
Оууу Тони и Петеска верно ще се състезават,а може и едновременно да решат да излязат бебоците hahaha И при двете ви да мине мноого леко Praynig
За стриите съм доволна от крема на Дева- 4-5 лева е,но нямам нито една стрия.Корема ми беше огромен и по принцип имам малко на дупето от преди,а на корема няма нито една.Мажех шкембата,гърдите,бедрата и дупето и опаковката ми стигаше за около месец.
За кърменето да ви кажа поне според мен спокойствието е най-важно и упоритост.Кърмата ми слезе на третия ден.До тогава имаше само някакви капчици коластра,но аз така и не дадох на малчо допълнително адапте,макар че се опитаха да ме убедят да го направя(една докторка ми каза,че може да го остават в болницата,ако спадне много на тегло,понеже не го дохранвам #Cussing out)Но пък имаше и лекари,които искрено се радваха да видят че се опитвам да кърмя. Слагах го винаги когато плачеше без значение дали е минал половин час или 2.
Петеска има в Плд консултанти по кърмене и ако имаш проблем може да се свържеш с тях.От ЛЛЛ мисля че Бу е от тук.
Рейни ако се засили звънкай на док. Ама ще стиснем едни палчета да е еднократно Hug Hug
За сега толкоз че времето за форума ми е силно ограничено от 20-минутната(вероятно)дрямка на зверчето

Общи условия

Активация на акаунт