"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 983
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София

Бе аз ли не мога да обяснявам... не е зацапване... има нещо като ЦС с различен цвят, леко кафеникаво и беше само сутринта.. за сега....

И тук да се похваля, че направо примирах. лелееееее как се зарадвах

TSH тиреотропин   0.704   mIU/l   0.27   4.20   -

FT4 свободен тироксин   1.63   ng/dl   0.93   1.70   -

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 15:11 от rainy...

# 601
  • София
Момичета излезнаха ми резултатите от БХС-то Simple Smile
 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53
1 от 27 000 бременни ( синдром на Даун ),
1 от 10 0000 бременни ( болест на Едуардс )
1 от 10 0000 бременни ( болест на Патау )
1 от 10 0000 бременни ( болест на Търнер )
1 от 10 0000 бременни ( риск от Триплоидия )

# 602
  • Варна
Рейни, чудесни резултати. Hug Сега можеш да отпуснеш душичката. Hug

Алекс, и твоите резултати са перфектни, браво. Hug

Бени, секцио ще съм, но искат още малко да изчакат преди да извадят бебчо. Hug

Незнам коя от двете ни ще изпревари, а и не това е важното, важното е и двете ни с Петеса да се похвалим с живи  и здрави бебчета. Praynig Praynig Praynig
Относно стриите - с първата бременност ползвах какви ли не кремове и ефект никакъв, докато не си купих на Икаров. С тази реших да карам само на Икаров след 4-тия месец.

# 603
  • София

Тони, наистина няма значение кой ще изпревари, просто ми стана много приятно забавно как обяснявате колко сте близко и двете  Heart Eyes Важен е крайния резултат  Mr. Green

Алекс, браво за резултатите  Hug

# 604
Зеленушко, какво IT си ти  Whistling

Тони, Пете, пожелавам ви леко раждане и прекрасна среща с дечицата ви  Heart Eyes

Алекс, браво за хубавите резултати  Hug

# 605
  • София
Благодаря ви момичета Simple Smile
Наистина камък ми падна от сърцето като си видях резултатите. Сега наистина се чувствам много по спокойна.

# 606
  • в пералнята
Охоо, Рейни, ТСХ ти е направо за завиждане. Сега ще се отъркам в теб и моето следващия път да е толкова.  Hug

Алекс, браво и на теб за резултатите.

# 607
  • София

Форестче, нали знаеш от тия най-разпространениете IT-а съм, постоянно повтарям " Ай ти свърши това"... " Ай ти свърши онова"  hahaha Иначе див и щастлив юникс специалист  Blush

Архи, давам да сЪ отъркаш. И много сладка нова визия  Heart Eyes Пък дано помогне. А иначе аз не вярвах, че ще сме успяли чак под 1. Тайничко се надявах да е около 1.5  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 608
Моята работа пък е да казвам на програмистите, че не са си свършили работата...само кусури намирам (бъгове  Blush) - тествам софтуер.
Скрит текст:
Лошото е, че май по природа съм перфекционист и това много ми пречи. Вчера се скарахме със свеки и беше крайно неприятно. Разбира се, не си останахме длъжни. Много ми беше криво и още ми е...Някаква тотално идиотска ситуация. Според нея съм 'много капризно човече'  ooooh! Това по повод,че за пореден път ужасния й телефон звънна и събуди Габи, която с 300 зора приспах и която има запушен нос и без друго съня й е доста тежък Sad Та накрая стана една...Не е за разправяне. Аз й се извиних, защото й се развиках..., но и тя ми наговори един куп глупости. Сори, че ви занимавам...просто не искам да го казвам на майка ми, защото и от нея ще отнеса едно конско. Знам,че не трябваше да повишвам тон, обаче...От друга страна и свекърва ми е една особа - уж се мисли за много съобразителна, ама на моменти хич не е така...

# 609
  • Sydney
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ Браво!!! Simple Smile
toni_St всичко ще е наред Simple Smile  Hug
rainy... масло от Макадамия също е против стрии

# 610
Алекс, браво  Hug
Момичета мерси за разяснението  Hug Тони, хихи, малко ме уплаши само  Mr. Green
Тони, как мина времето само. Много ти се радвам, знай, че всичко ще мине леко и прекрасно  Praynig И преди да си родила- искаме снимка с тумбак, в който има 3,5 килограмово чудо!!!  Heart Eyes  Hug
Петеска, същото се отнася и за теб  Mr. Green Нека срещата с беб да е незабравима  Hug
Уф, Рейн и Форест все едно на китайски ми говорите  Mr. Green  Hug
Форестче, имай търпение, душко  Hug Какво да се прави, няма да се промени жената  ooooh!
Поспалане, гушки за Слав  Hug

# 611
Рейни чудесни резултати  Party пу пу пу Аз в момента съм с ТСХ 0.12 май беше  Crazy
Алекс браво за БХС-то
Форестче защо да не повишаваш тон? Толкова ли пък е трудно да си включиш телефона на вибрация  Crossing Arms . И аз като се замисля, че на мен по-вероятно свеки ще ми гледа детето, че трябва да тръгвам бързо на работа и ми се реве  Tired
Стискам палци на Петеска и Тони пожелавам ви най-приятната среща с малките човечета  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 612
  • В къщурката на хълма на феите
Форестче не само че ще повишаваш тон, ами и по 2 пъти ако се налага .. твойта свекърва, ако е решила, че държейки се идиотски ще я пратиш обратно в майненбург да си гледа другите внуци, просто й кажи, че не е познала и да се спре .. кат е майка на мъжа ти, не значи, че има 300 ламбени шишета у балкана, ай сиктир от кризи на средната възраст Crossing Arms Crossing Arms

такааа събрахме се един тестващ софтуер, един програмист и един системен админ .. мой да си отворим фирма Mr. Green Mr. Green

# 613
Toni, Pettesa и от мен стиснати палци  Praynig
Рейни, до третия месец е нормално да има зацапване леко и кафяво... Пробива си път, матката се разширява и тн...
Bubu, то хубаво машина за хляб, ама аз не мога да я използвам , щото съм в болницата, а милият едва ли ще тръгне сам да прави нещо, най-вероятно ще ме изчака да се прибера след 1-2 месеца  ooooh!
И мен ме е страх.... Whistling Страх от непознатото .. Изчела съм толкова специализирани списания с новости и глупости, но така на сухо не се брои...
И аз си имам бактерийки, Стептококи Б,  в урината и във влагалището и от днес съм на АБ за 8 дена... По- ми е спокойно като ми дават АБ... Вече всеки ден ми слагат монитор и си го слушам сърчицето малко, сладко... Blush Нямам никакво търпение да си го видя живичко и здравичко, така да ми се взе тока вече втора година  Whistling

# 614
Здравейте момичета.
Аз да се похваля,че накрая се реших и аз да си купя крем за стрии специално за бременни.
Аз съм добре и се радвам,че и вие сте така.

Общи условия

Активация на акаунт