"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 977
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Рейни,
аз често имах такива блееедокафеникави течения, по-точно оцветена ЦС, както ти го описваш. В един момент спрях да им обръщам внимание. Ако стане по-силно иди все пак при док за собствено спокойствие Hug
ponyo,
пия антибиотик, слагам топли компреси, когато се сетя, правя уж масажи и гледам да се цедя нощем, че дребо тогава спи и яде по-нарядко, а задържането на кърма е противопоказно. Но файда няма, явно подцених ситуацията и закъснях с мерките. Зачервяването изчезна, но бучката си е там и няма никакво намерение да се маха, освен това и наболява. Гадна работа.
Петеска,
цедя се от два дни, по-точно нощи и то здраво, дано да има ефект. Днес сякаш ме боли малко по-малко от вчера, ако това е индикация, че имам успех дано да продължи Laughing А коките май наистина са често срещани, ще ги изтрепете Hug
Тони,
аз пък мислех, че при планово секцио лекарствата се пият докрая, поне в моята отчетна момичетата бяха така Rolling Eyes Явно и тук има разминаване в мненията, слушай си твоята док и това е. А откъде те върнаха, от Окръжна ли Twisted Evil
STANITANI,
ще се научиш Hug  Все ще си намираш за какво да се плашиш, но се свиква и постепенно научаваш или просто усещаш нещата Simple Smile

# 616
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Благодаря ви момичета за пожеланията  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Рейни, Алекс браво  за хубавите резултати  Peace

Аааа ... ето си я Меца, такава си я обичам най-много, я какво хубаво я насмете свеката на Форест  hahaha

Поспаланче съгласна съм с теб за спокойствието и упоритостта,

При дъщеря ми се получи следната ситуация - нямах никаква кърма до 3-4 ден, а тя не искаше да засуче хубаво ... като ни изписаха и същата вечер, като наду гайдата от глад ... няма млъкване и като ми скочиха ония ти майки и свекърви "как шЪ държим детето гладно" и натириха мъжо на денонощна аптека да купи Нан и така ми разказаха играта, а пък аз с тъпата си тиква бях купила едни шишета +3м. май без да гледам по красота ги бях избирала  hahaha.Има много начини човек да се закопае сам, но сега се уча от грешките си.
Сега пак се нареждат на опашка кой да идвал да ми помага, само че съм ги отрязала тотално, заявих че не искам никой да ми помага, сама ще съм си най-добре.А да не ви разправям как ми е писнало от глупости за бебетата - слагане на сол във водата, мажене с мас, да не се излизало навън 40 дена и др. подобни простотии  Crazy Crazy Crazy

Месечко ами така с антибиотика и кърмене позволено ли е ? Аз нали от вчера съм на АБ (Амоксиклав) и съм се притеснила чак за кърменето да не ми повлияе, ама много съм незапозната по тия въпроси.

Аз вчера си купих чая на Хип за кърмачки, чудя се мога ли да започвам да го пия отсега?

# 617
  • В къщурката на хълма на феите
Петеска мииии Blush Mr. Green Mr. Green много мразя родители, които си делят децата - моите свекъри и те го правят на моменти, обаче сега особено свекъра е гигантично прее*ан - вече и двете му деца са диабетици и не може пред мъжа ми да излезе с репликата, че сестра му е болна и трябва да я щадят - не можело тя да си харчи парите за консумативи, а трябвало да си купува разни нещица за нея си, а пък може моя мъж и аз да им плащаме кредит взет буквално за глупости .. просто идея си нямаш каква река от мед се лее по сърцето ми като оня си отвори устата и за точно секунда и половина го навирам в на майка му отверстието .. после седи и ме гледа лошо, пък аз се усмихвам ангелски и още повече му бъркам в здравето .. добре, че с тоя човек имам досег само веднъж седмично, че ако беше повече не знам какво щеше да става .. добре, че за щастие моя баща е изключително разбран човек и мъжа ми може да споделя с него, та често ходят да се черпят по една цигара на терасата и да си говорят по мъжки .. мда .. извинете, че ви надух главите с подобни глупости  bouquet

# 618
  • София

Опала  Hug

Форестче- QA ли си? А за свекървата, а не й се връзвай. Виж тази на Бенчи и си свиркай, малък ти е кахъра.  Peace

Ренди, това не е ли адски ниско ТСХ, мила?  newsm78

Сладката, браво мила. Дано и има ефект от крема  Hug

Патеске, как така да не излиза 40 дни? Защо? Ами ако е хубаво времето само вкъщи ли да седи? За солта и маста съм чувала поне. Като бебе съм се оттървала от тези "екстри"  hahaha

С тез' свекъри и свекърви, не знам защо им се връзвате. Разбира се аз съм късметлийка и мойте са на 300 км, както и бяха предните  Whistling и може и това да оказва влияние. Сега като ходим и биваме обгрижвани подобаващо. Разбира се стават и грешки, но са дребни и аз ги пренебрегвам. Ей не знам какво ще правя- свекървата искала да става Веган, силно се надявам поне да не й пречи да готви и за нормални хора, че иначе като ходим ще се храним навън  Mr. Green Mr. Green Mr. Green През пролетта беше спряла месото и един ден се опита без месО да готви, а аз без такова не вирея (не виреех, от как забременях и не ми се яде много). Бях предупредила милото- на вечеря няма ли месО, отиваш да ми купиш салам  Mr. Green Е виждате ли... това ще ме дразни и мен... да не остана назад в оплакването  hahaha

# 619
аааа Рейнчо аз проблем със свекъра вече нямам - дори напротив той има с мен Twisted Evil и всяка вечер си мечтае да живее на 300 милиона километра от мен Mr. Green

# 620
Рейни ниско е, но останахме на същата доза, с идеята, че идва зима, а от студеното ТСХ-то се вдига. Другото, заради което не сменихме дозата е, че ниското ТСХ не е опасно за разлика от много високото.
А като цяло моят организъм е леко побъркан - ако не сте виждали човек, на който едно временно да му се понижават стойностите на ТСХ и на ФТ4 да ви се представя  Crazy

# 621
  • Варна
Форестче, не и се връзвай на свеки. Hug

Сладката, дано да има ефект от кремчето. Praynig

Месечинке, от Окръжна ме върнаха и точна там ми дадоха тези "полезни" съвети, слава Богу, че отидох до АГ-то. Praynig Вчера пропуснах да те питам, защо не пробваш с хомеопатия. Сестра ми имаше същият проблем, но с хомеопатични хапченца разреши проблема. Hug

Ла ви, дано бързичко да преборите бактерийките. Praynig

Благодаря ви, сладурки за пожеланията  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 622
Благодаря ви  Hug Ще се оправя, просто си изпуснах нервите...

Рейнчо, да, QA съм  Blush

# 623
  • в пералнята
Чета ви и се чудя. Моите свекита живеят доста далеч и засега нямаме проблеми - може би поради описаната по-горе причина.  Laughing
Като разбраха, че чакаме бебе, много се зарадваха и мама ми веднага започна да плете бебешки чорапки.
До тук единствения съвет, който ми даде и не ми харесва е, да си търкам зърната с четка за зъби. Shocked Те гърдите ме болят от струята на душа, само до четка за зъби им е.  Blush

# 624
Това с търкането на зърната и аз го чух някъде, но според мен е някакъв мазохизъм, без който съвсем спокойно можеш да минеш. Не мисля, че търкането на зърната ще доведе до някакви резултати в подготовката за кърмене, освен до предварително разранени зърна

# 625
  • София

Дават съвети- Ок. Стига да не искат да ги слушате. Може и да има идея за зърната, макар че....  Shocked Shocked Shocked лично съм мерси за това и аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мецани, ми само така.. няма ние да си тровим нервите зарад тях, като те могат зарад нас  hahaha

Форестче- хваната си  Crazy

# 626
скъпи дами, да ви кажа за обтриването на гърдите - първо това е пълна отживелица, защото решат ли да се пукат, да болят и да тормозят, те ще го направят и второ ако изобщо сте решили да си третирате гърдите по някакъв начин, най-добрия от тях е със специалните кремчета, които се предлагат в аптечната мрежа /Гармастан, Лансинох/ и то от момента, в който влезете в 8мия месец Peace

Архи аз обожавам свекърва си, проблема е свекъра .. просто за да ме разбереш трябва да ти разкажа 2-3 истории, които не са за масова употреба, ако ме разбираш .. иначе и те се радват, че ще имат внуче, не съм твърдяла обратното .. просто според свекъра най-добре щеше да е да не съм аз Mr. Green

# 627
  • в пералнята
А, Мецко, дреме ти на гъза! Hug

# 628
  • Sydney
forest_veil ох, не й се връзвай (колкото и трудно да е)  Hug
абе те и моте са на 400 км, но не им пречи да ми скъсват нервите... като се сетя за тях и се побърквам от яд!!!

# 629
Архи ей тъй като ме гледаш дали ми пука Mr. Green аз нищо не губя Peace

Общи условия

Активация на акаунт