"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 21 143
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Стели това твоята пупа ли е ??? Много сладко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Месечинке а дано вземе да се оправи тая гърда  Praynig
Ла ви аз за това избягвам да разглеждам из нета такива неща, защото имам сериозен проблем с НЕ купуването   Crazy

# 556
Даа  Heart Eyes Много си обичам пупата ... и съдържанието и,Още повече ще го обичам ако ми върне черния дроб на мястото му   Mr. Green но това са само подробности  Mr. Green

# 557
о, Стелико ти в 22ра се оплакваш от липса на черен дроб... сте си говорим след още 6-8-10 седмици, тогава съвсем ще ти липсва...

# 558
Да  Ла Ви ,това е което ме плаши най-много , че има още много да расте тая моита пупа  Mr. Green а място за органи-никакво  Mr. Green

# 559
Мдам, имам чувството, че стомахът ми е в белите дробове... Чак не мога да дишам понякога... А пъпа ми, и около него скоро ще изкочи с някое малко краче....

# 560
  • Sydney
stelico много готино, чак се развълнувах Simple Smile
la vie est belle според мен няма смисъл... нито ще променя нещо, нито те ще разберат  Rolling Eyes
mecani а така... ти кога беше на доплер?

# 561
Извинявам се за глупавият въпрос  Embarassed Доплер наричате оная фуния или някой друг уред е  newsm78

# 562
Извинявам се за глупавият въпрос  Embarassed Доплер наричате оная фуния или някой друг уред е  newsm78
И аз се чудех на тая фуния в болницата  Joy Една девойка така я слушаха и аз бях е така  Shocked
Стели, как ти повдига пупата  Heart Eyes

# 563
  • В къщурката на хълма на феите
Бени в петък сме при док.
Стели то има много видове доплери и всеки от тях е за проверка на различни неща, та в общи линии не знам за какво точно ме питаш Whistling

# 564
  • Sydney
хахаха, не е фуния доплера... ехографско изследване си е, при което се следи притока на кръв към бебето и разни от тоя сорт...  Peace

# 565
Наистина Деси усещането е невероятно .Изпадам в такова умиление,и се почва едно лигавене след това-"на мама котенцето,пиленцето,патенцето,свинчето,зверчето" и т.н.т Mr. Green съжалявам ,че не мога да се сгъна и да си разцелувам тумбака  hahaha
И мен ме слушаха с тая фуния и ми беше крайно неприятно  Naughty ,та затова попитах  Wink , но явно си има друго име ,което не попитах  Embarassed
само където беше метална

# 566
  • В къщурката на хълма на феите
ааа това е друго нещо, ама сега не мога да се сетя как беше точния термин, като се сетя ще го споделя Peace

лека нощ от нас и приятни сънища на всички Hug Hug

# 567
Стели, да, същата фунийка  Mr. Green Hug Свинчето ме изкефи  Joy
Лека нощ и от нас  Hug

# 568
При моя док. по ЗК си е дървена таз фуния, но за сега не я е изпълзвал върху мен. Та нали това се използва за слушане на тоновете на бебончо

# 569
Добро утро  Heart Eyes
Ренди, да, за тоновете се използва  Hug
Да питам нещо, малко е странно  Mr. Green
Скрит текст:
Нормално ли е да ме боли отдолу, все едно съм карала колело и ми е натъртено? Дано ме разберете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт