"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 968
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Алекс можеш да си минаваш гърдите с мокра кърпичка .. неприятния мирис идва от коластрата, която /извинявайте за глагола/ се вкисва и затова мирише лошо .. аз лично понеже както ви споделих имам сериозни течове понякога и по 2-3 пъти дневно си бърша гърдите и сменям подложки .. мъж ми ме бъзика да не минавам покрай бебета-животинки, щото можело да ме подгонят понеже мириша на храна Mr. Green

Хахахаха ами това е "риска на професия - жена" Wink И аз така си помислих. Явно след като съм си вкъщи ще се следя по изкъсо и ще се почиствам. Въобще не мислех, че толкова рано ще имам такива "течове" както ти казваш, ама явно не е така както аз си го мисля.

# 661
  • В къщурката на хълма на феите
Алекс ти между другото трябва да споделиш с АГ-то за лактацията, евентуално да ти пусне едно изследване на пролактин, защото ако е много висок /както предполага изтичането на коластра, но не е задължително/, не е лошо в началните месеци да го сложат под контрол Peace

# 662
  • София

Абе хора, аз знам какво е лигнин, ама мислех, че отдавна не се ползва  Shocked Shocked Shocked Наистина и мен шокирахте с това.... пфууууу, че гаднооооо .
Аз ходя с прашки- достъп- повече от лесен.. не искам тая гадост  Whistling

# 663
  • София
Алекс ти между другото трябва да споделиш с АГ-то за лактацията, евентуално да ти пусне едно изследване на пролактин, защото ако е много висок /както предполага изтичането на коластра, но не е задължително/, не е лошо в началните месеци да го сложат под контрол Peace

Оооо Благодаря ти. Ами във вторник съм при нея на преглед и задължително ще и го кажа. Ами сега напоследък го забелязах, че го има и е забележимо. Преди това беше много незабележимо и не го сметнах за нещо притеснително, но щом казваш ще го имам впредвид да и го кажа и да видим. По принцип не съм си изследвала до сега никакви хормони ( TSH, T4, Пролактин ) тъй като не съм имала никакви оплаквания, но явно не е късно да се появят.

# 664
  • В къщурката на хълма на феите
ами то не е задължително да е притеснително, просто е по-добре лекаря да е наясно Peace

# 665
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета Сигма се губи от 2 дена  newsm78

# 666
  • София

мда така е... освен и аз да се присъединя и да чакаме отговор от Бамби.....

# 667
  • Варна
Незнаех, че в някои болници лепят лигнина за корема, тук в Окръжна просто си го сгъваш на превръзка и го слагаш между краката на визитация и като мине го махаш обуваш гащите и слагаш превръзка, но явно не навсякъде е така. Mr. Green

# 668
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!

мда така е... освен и аз да се присъединя и да чакаме отговор от Бамби.....

дано всичко е наред със Сиг, да не е излезнал някакъв филм с БХС-то  Praynig

# 669
  • София
Сигма си лежи и си почива, защото това дето я болеше, нерв някакъв, вместо да минава май се е влошило.
Иначе други проблеми няма.

# 670
Да се оправя бързо Сигма  smile3525

# 671
  • София

Бамба, знаех си, че винаги можем да разчитам не теб за прясна информация за Сигмето. Като се чуете, кажи й, че й пращаме много положителни емоции и бързо да й минава  Hug

# 672
  • София
поздрави и от мен на Сигма и бързо възстановяване.

# 673
Pospalancho, незнаеш как добре ми дойде списъкът ти с дрешки. Аз точно съм на вълна какво трябва да се взима  Hug
Абе аз последно като я видях Меци ми се стори, че леееко си е оскубала кожуха от тъга, че със свекъра няма любоФ.  Laughing
Алекс, аз на мъжо съм му казала – или скоро спирам да се връщам от тоалетната, или спирам да ходя до нея, да избира.
A за в болницата - аз мисля да взимам еднократни гащи пък те нека ги режат колко си искат  Mr. Green

# 674
  • София
Pospalancho, незнаеш как добре ми дойде списъкът ти с дрешки. Аз точно съм на вълна какво трябва да се взима  Hug
Абе аз последно като я видях Меци ми се стори, че леееко си е оскубала кожуха от тъга, че със свекъра няма любоФ.  Laughing
Алекс, аз на мъжо съм му казала – или скоро спирам да се връщам от тоалетната, или спирам да ходя до нея, да избира.
A за в болницата - аз мисля да взимам еднократни гащи пък те нека ги режат колко си искат  Mr. Green

Хаха даааа май така ще е най добре - едно от двете. А за болницата и аз така мисля, живот и здраве еднократни, защото не мога да си се представя с тоя лигнин. А и аз също имам алергия към лейкопласт и направо е ад. Ей мен на миналата събота на БХС-то като ми взеха кръв и забравих да им кажа да не ми слагат лепенка, че ще се обрина....ама заспа съм си и ми сложиха и след няма и 1 час вече беше греда....и още не мога да го оправя.

Общи условия

Активация на акаунт