"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 965
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
При нас лигнина хич не го и лепят, просто навиват на руло няколко листа и ти го слагат между краката. Но това е само веднага след раждането, когато успях да стана и да ида до банята си сложих еднократни бикини (супер удобно нещо, препоръчвам го) и превръзка. След това само сутрините искаха да сме без бельо и с лигнин.
Ох, милата Сигма, дано да се оправи бързо.

# 676
  • Sydney
sigma и тук да напиша бързо да се оправя Simple Smile
mecani чакам те с новини от доплера  Hug
за лигнина - в болницата даваха дори стерилен колкото и когато си поискаш...

# 677
  • Варна
Сигме, бързо оздравяване ти желая. Hug Praynig

# 678
  • София
Момичетаааааааааааа страшно съм щастлива  newsm53 newsm53 newsm53 newsm53 newsm53
Взех си резултата от стерилната урина - всичко е Ок ( чиста ). Просто не мога да повярвам.
Щастлива съм, че не се доверих на резултата от онази лаборатория, защото щях да се натъпча с излишни лекарства и щях да си натровя организма за нищо. newsm17

Страшно много се успокоих и сега вече знам, че всичко ми е Ок и няма от какво да се тревожа - на този етап. newsm03 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 679
Алекс, бравоо  Hug
Меци, айдеее де  Praynig
Бамба, благодаря за инфото за Сиг  Hug Прати й поздрави от нас.
Пилета, аз нещо на обратно я карам тая бременност. Пак ми се гади, даже повърнах, сега и киселини, и пак ми се гади  ooooh! От болницата ми изписаха Деган да пия, ама аз не си взех, реших, че вече съм добре. А сега съм пак отпаднала, нямам температура, а ми е студено  newsm78. Казах на мъжо да вземе дегана, пък дано се оправя  Hug

# 680
  • София
Алекс, бравоо  Hug
Меци, айдеее де  Praynig
Бамба, благодаря за инфото за Сиг  Hug Прати й поздрави от нас.
Пилета, аз нещо на обратно я карам тая бременност. Пак ми се гади, даже повърнах, сега и киселини, и пак ми се гади  ooooh! От болницата ми изписаха Деган да пия, ама аз не си взех, реших, че вече съм добре. А сега съм пак отпаднала, нямам температура, а ми е студено  newsm78. Казах на мъжо да вземе дегана, пък дано се оправя  Hug

Деска,

Да ти кажа аз днес съм така цял ден ми се гади и ми е едно гадно. Излезнах поразходих се малко ама не отминава. И ми е много гадно на корема и скоро може да те последвам....с повръщането.

# 681
  • В къщурката на хълма на феите
Деско повръщането може да е предизвикано и от киселините, обърни им внимание, но не започвай още от сега с талцида и разни други такива лекарства, а пробвай с натриев цитрат - продава се и без рецепта, на сиропче Peace

# 682
Добро утро  Hug
Мец, да ти кажа верно може от киселините да беше. Изживях ужасна нощ, спах с три възглавници и с шишето сода до мен  Crazy Сутринта като се събудих ги нямаше, за сега ще   опитвам с газираната вода и се надявам да е временно явление  Mr. Green  Hug

# 683
аз тази сутрин се събудих с такова гадене от проклетите киселини, че за пръв път през тая бременност се почудих дали да не се пробвам с повръщане .. ама се отказах Mr. Green сега съм по-добре след закуската - пак имам киселини, но поне не ми се драйфа .. лошото е, че нямам лукчета под ръка, а мързела е много жестоко заболяване и не ми позволява да сляза до магазина долу да си купя Mr. Green

# 684
Как те разбирам  Mr. Green А, Мец, с лукчета също помагаше, а киселото мляко засилва ли ги  newsm78 Че аз си хапнах снощи и след това май се усилиха, а ми бяха казали, че киселото мляко ги засилва  Mr. Green

# 685
Деско как мислиш дали КИСЕЛо мляко, ще помага срещу КИСЕЛини Mr. Green Mr. Green Mr. Green пий прясно мляко, но без захар или разни други добавки - то би следвало да ти помогне Peace

# 686
Деска, скромният ми опит показва , че веднъж появят ли се кисени ... няма спирка .
Цитат
а мързела е много жестоко заболяване
Мец,страничен ефект на бременността ли е или сме си го имали и преди  Mr. Green
Аз пък не мога да спя нощем  Crossing Arms Облегнала съм се върху 4 възглавници заради киселините , ставам през 30 минути до тоалетната,ако не свърша това в тоалетната свършвам онова другото в хладилника (само как се изразих) , а в останалото време побутвам ММ защото или хърка или бълнува и ме кара я да му подам ключ 10 я да сменя някакви шарнири и гарнитури  newsm78 мрън мрън оплаках се  Mr. Green

# 687
Мец, само това ми се ядеше  Joy Значи ще го редуцирам  Mr. Green  Hug
Стели, и аз така преживях тая нощ, през 30 минутки на тоалетна, пийване ма газирана вода и побутване на хъркащ мъж, само дето не е бълнувал  Joy  Hug

# 688
Стели тва заболяване се предава по въздушно-капков, алиментарен, контактен, трансмисивен, а също така и по полов път, така че е по-вероятно сега само да се е обострило Mr. Green Mr. Green иначе като те слушам в общи линии и моите нощи протичат долу горе така, като изключим, че на мен ми говорят за друг работи, а не за шарнири и освен това нали спя гушнала възглавница, обикновено се борим за нея - мъжа се опитва да я махне, аз не я давам и така Mr. Green

# 689
МММммм ,даа ,така и предположих за мързела , предполагам също ,че учените все още не са стигнали до общо заключение за лечението му...можеби здрава тояга би ми помогнала,но това са подробности  Mr. Green ,а за нощните преживявания  Hug така се радвам ,че не съм сама.

Общи условия

Активация на акаунт