"Искам бебе" ни събра, но и бременни вървим пак ръка за ръка

• 20 958
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
  • В къщурката на хълма на феите
тцЪ .. лечение няма, заразяването е доживотно, а за жалост в особено тежки случаи ни тояги, ни други форми на терапия помагат Mr. Green

# 691
  • в пералнята
Стелии, ще ме напишкаш от смях тези шарнири.  Mr. Green Аз не мога да спя, защото постоянно ми се пишка - броила съм си ги - ставам по 7 пъти на нощ да пишкам. И ми е много жадно беее.

# 692
Архи, смей се ти смей се ,ама моят нощен труд никой не ми го заплаща  hahaha Вече всичко съм се научила да правя, а повишение от домакиня в майстор няма  Crossing Arms
За жаждата можеш само да се радваш ,водата е хубаво нещо,хидратираш си кожата по естествен начин  Flutter

# 693
  • Варна
Аз пък видях Месечинката на живо със сладкия бебок  Mr. Green Явно ми е комшийка, бях седнала да пия кафенце с приятелки и тя мина с бебо  Crazy Разпознах я от снимките Simple Smile

# 694
  • Варна
А така Laughing И не се обаждаш, а Crossing Arms Казвай бързо къде ме излови Simple Smile

# 695
  • Варна
Хахах  Joy

На Авангарда бях, мина по обяд от там с бебока  Grinning Ама много хора имаше и щеше да е странно да се провикна  - Месечинкееее  Joy Joy Иначе живея на Гоце Делчев  Crazy

# 696
Някои от вас са споменали, че ползват по няколко възглавници. Да ви кажа тези за бременни са много удобни. Аз направо се родих след като си купих. Даже и на морето я влачих, а тя хич не е малка. По-известна е у нас под кодовото название "питона"  Laughing Вечер като стана да пикам и редовно като се върна в леглото или мъжо, или котката са го възкачили  Mr. Green

# 697
Привет в хубавия неделен ден  Hug
Бубу, аз съм решила също да си взема "питон"  Mr. Green  Hug
Да ви кажа, снощи пак ужасни киселини и глътнах една лъжичка сода за хляб, а цял ден се наливам с газирана вода. Веднага се махнаха, още ги няма даже  Mr. Green  Praynig  Mr. Green
Вава, как ти завиждам, че сте комшийки с тоз месечков сладур  Heart Eyes  smile3508
Хубав ден, аз днес не съм толкова мързелива и ще сложа туршийка  Mr. Green  Hug

# 698
Деско содата стърже червата и още по-лошото не кои да е черва, а тънките - т.е. тия с високата резорбционна способност, които доставят основното количество вещества за организма и не се знае какво можеш да остържеш, тъй че спри със содата за хляб Peace

# 699
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ехоооо, добро утро  kaffeetrmker_2

Деско, от газираната вода са намалели, редувай цял ден 1 чаша газирана с 1 чаша минерална вода и си гледай кефа, преди лягане 5-6 солети хапни.Хлебната сода я забравяш.

За Талцида така и не се престраших да пия, след като му прочетох листовката - съдържа нещо алуминивео си там, което е вредно за плода.
Цитирам: " Като се имат предвид данните от фармакокинетичните проучвания, че алуминиевите нива остават в нормални стойности, Талцид трябва да се използва само за кратък период от време по време на бременност, за да се намали контакта на плода с алуминия."

Аз така и не си купих възглавница питон, а си я направих саморъчно от олекотена завивка навита на руло, ама точно питон  Wink, мушкам през средата питона между краката, и с малко нагласям под корема и върши чудесна работа  Laughing

# 700

Аз така и не си купих възглавница питон, а си я направих саморъчно от олекотена завивка навита на руло, ама точно питон  Wink, мушкам през средата питона между краката, и с малко нагласям под корема и върши чудесна работа  Laughing
Аз я ползвам по същия начин. Хванах я на примоция в Лидл за 20 лв. Иначе мислех да не взимам, че по сайтовете, където я гледах беше много скъпа. Така или иначе си правих възглавнички за хола, мислех да направя и един питон, ама така като я видях на сносна цена...домързя ме  Blush
За интересуващите се това е инфо за лекцията, която се провежда всяка седмица в Mall of Sofia. Няколко пъти съм ходила (май повече за социалните контакти  Mr. Green) Има някои доста интересни лекции, но има някои, които са само реклама и нищо друго!
Скрит текст:
Здравейте мили мамчета,

Ще се радваме да ви видим на утрешното ни практическо занимание на тема:

„Тема: РАЗВИТИЕ НА ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ НА ДЕТЕТО ПРЕЗ ПЪРВАТА ГОДИНА. ПРАКТИЧЕСКИ УРОК: МАСАЖ И ГИМНАСТИКА НА БЕБЕТО.”

Подтема: ПОСЛЕДИЦИ ОТ РОТАВИРУСНИТЕ ГАСТРОЕНТЕРИТИ И НЕОБХОДИМОСТТА ОТ РАННА ЗАЩИТА ПРИ КЪРМАЧЕТАТА.”

Лектор ще бъде:

1. Александра Георгиевска (кинези-терапевт), която ще ни разкаже:

- как се развива двигателния апарат на нашето мъниче през неговата първа годинка;

- по какъв начин да стимулираме този процес;

- до кой месец от първата годинка на бебчето се правят масажи и кога можем да започнем с гимнастика;

- ще видим и упражним различните видове масажи на новороденото;

- ще практикуваме упражнения за седалище, гръбче, крачета, вратле и т.н.;

- ще правим гимнастика на бебето.

2. д-р Марияна Свещникова (педиатър, XII ДКЦ – София, и МЦ „Иван Рилски” – София), която ще ни разкрие:

- какво представляват ротавируса и какви са неговите последици;

- защо бебетата са най-рисковата възраст при ротавируса;

- какви са превенциите при ротавируса в кърмаческа възраст.

Ще ви представим още:

-          Био пелени за еднократна и многократна употреба и серия бебешка козметика;

-          Новата разработка на бебешка хавлийка от Minene;

-          Relaxit – мини клизма за ректална употреба (не е лошо да знаем с какво да си помогнем, когато се наложи Wink

ПОДАРЪЦИТЕ ТОЗИ ПЪТ СА ОСИГУРЕНИ ОТ Handelsbuero Nedelcev и GlaxoSmithKline J

Повече за лекторите, инициативата и игрите на Училище БЕБЕ можете да видите на www.bebeto.org

Заповядайте, ще ви очакваме отново на познатото ни място, на ет.2 в Mall of Sofia, точно в 10.00 часа – 9 октомври (вторник) J

Моля, върнете по мейлче потвърждение за присъствие, за което ви благодарим предварително!

Пожелаваме ви много позитивни емоции и слънчево настроение през настъпващата седмица,

Дани

# 701
аз ползвам най-проста възглавничка от холова гарнитура - дори не я слагам вече между краката си, само я прегръщам, като се обърна надясно, наляво ползвам мъж ми за подпиралка - много добре ни идва и на двамата Mr. Green иначе и аз мислех да си ползвам олекотената завивка като питон /въх! тва мойто мръсно подсъзнание хич не го интересува, че за възглавница говорим .. Mr. Green / обаче пък преди да стигна до това прозрение вече я бях изпрала и зазимила, та се отказах Flutter

# 702
Деска, за киселините моята док ми препоръча Био Анацид. Пила съм 2-3 пъти / по-точно са за смучене / и имаше ефект. Сега нямам, но като усетя, че започва да ми киселее и вечер преди лягане си пийвам по една чаша прясно мляко с мед и мисля, че ми помага. Peace

# 703
Добро утро  newsm51
Днес ще е доста по-студенко навън  Crossing Arms
Мец, Пете вие ми разбихте надеждите  Mr. Green Та нали от тая сода се прави и оная за пиене, или  newsm78 На нея си пише, че е за пиене и готвене  ooooh! Ужас, ще пия значи газирана вода и ще се моля да не се появяват. Е, снощи се появиха и хоп една кафена лъжичка сода и се махнаха като с вълшебна пръчка  Joy Ама вече няма да пия  Hug  Hug
И значи по-натам може и аз да навия някой питон, да не си купувам  Mr. Green
Хубав ден на всички  Hug
П.П. Стани,благодаря  Hug

# 704
  • София
за тоя питон да запитам, някакви размери да дадете и твърдо ли меко ли трябва да е.
да дам заявка да ми се произведе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт