Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 29 984
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
 здравейте мамита Simple Smile
Феб, най-вероятно помпичката ти е развалена.аз си купих тук от една дрогерия това мазио,прибирам се вкъщи и се нагласих да го изпробвам,отварям го и почвам да натискам помпата и неще,отварям да вида вътре и си викам леле то това е развалено Grinning.та на другия ден отидох в дрогерията и помолих да ми го подменят ,та на новото му  работеше помпата Simple Smile

# 136
merr_poppins кирилица !  Всички се стараем да спазваме правилата  Peace

# 137
  • Пловдив
Здравейте и аз да се запиша днес. Днес засега нямам и капчица кървене, чак ме е страх да споделя. Взех си болничния днес. Не ме прегледа доктора, пита как съм, казах че имам малко цапане, той с едно спокойствие така да съм била значи всичко ок. Няма изследвания няма нищо, досега нищо не са ми правили УЖАС. Утре съм на частно след обед ще споделя как е минало.

Хубав ден и УСМИВКИ!!!!!

# 138
Здравейте и от мен,да се запиша с термин 24.03.2013. Испания

# 139
Извинявам се за въпроса , но развъртяхте ли помпичката накъдето пише "Open"  Blush

Сигурно сте го направили , ама това е единственото , което ми идва на ума. Аз скоро почвам второ такова мазило с помпичка , гъсто е наистина , но си излиза без проблеми  Peace

Аз днес бях на втори преглед при личния ми лекар , пак дадох кръв и урина , казаха че всичко ми е наред и кръвното ми е 135/75. Лекаря каза , че е добре , аз си нямам идея какво трябва да е нормалното кръвно , само знам че при бременните е малко по-ниско от обикновено.

Останах потресена днес от въпросите на лекаря ми . Пита ме неща от сорта на : "Вие в България имате ли поликлиники ? А имате ли мед. сестри? Знам че България е бедна страна , ама сега нещата май са се подобрили. "   Joy

Аз му казах , че си имаме всичко и че даже на бременните се полагат 2 ултразвука на бременност , а тук е само един , и че се правят много повече изследвания. А той ми каза : " Е , да де , ама тук всичко за бременната е безплатно" , а аз му казах че и в БГ е безплатно.  hahaha

Днес също четох за изследванията за токсоплазмоза тук  , дали изобщо се правят такива. И в брошурата за бременни , където са споменати разни болести , които може да са опасни за бременната , пишеше че изследване за токсоплазмоза не се полага към безплатните изследвания , понеже щяло да натовари обществото (финансово предполагам )  ooooh!

И всичко това е в една от най-богатите държави в Света  Whistling

# 140
  • Пловдив
Момичета, тъкмо се връщам от прегледа при гинеколога ми. Каза, че изследванията са ми мн хубави, бебчо е добре (шаваше си наляво-надясно, плацентата вече е формирана)Относно токсоплазмозата ме посъветва  да не се шашкам, че това били антитела и ,че е белег,че съм го боледувала неусетно. Каза "При мен са идвали бременни със стойности и по 1000" и не е имало проблеми, което ме успокои. Ще видим утре за всеки случай и IgM какво ще покаже, но със сигурност се поуспокоих.
А между др утре съм и на дългоочакваната ФМ и БХС.Нямам търпение вече.
Приятна вечер от мен Hug

# 141
  • Варна
Привет и от мен! Виждам че някой продължават с неразположенията, то и аз къде ми добре къде ми е лошо, но значително по добре от преди.
Ходих и аз днес при личната за стандартните изследвания- не зная какво толкова ми пусна но 5 контейнерчета с кръв напълниха, 2 стерилни урини и 1 влаг. Секрет. Това за токсоплазмозата и аз го платих допълнително и чак следващата седмица в сряда резултати. Питам по интернет не може ли те ми се смеят, като че ли питах кой знае какво. Явно Санита са доста изостанали;))
Да питам втората ФМ и БХС в коя седмица е най добре, че мойта щяла да излиза в отпуска и да отида в 15сед. и някой си ден. Не е ли рано? Аз съм чела 16-18 сед. най добре.
Малко инфо: питах за зъболекар - каза може стига да предупредиш че си бременна, за кола маска на триъгълник - каза не може   Sad . Дано съм била полезня на някой.

# 142
Привет и от мен!
Днес си пуснах всички изследвания -кръв ,токсоплазмоза ,спин ,васерман и т.н ,но нямах дадено направление за урина .Това дали е пропуск от страна на личния или урина не се прави.Вие пускахте ли и урина ?

# 143
  • Пловдив
Аз пусках и урина: седимент, белтък, билирубин и уробилиноген.

# 144
И урина се пуска, сигурно доктора е забравил да ти даде направление

# 145
Аз всички изследвания ги пуснах още в 5 седмица, вие сега за втори път ли ги пускате?

# 146
Аз пускам всичко за първи път.И днес ме разкарваха като празен влак 1 час и 30 мин докато решат в клиниката ,к ое може при тях и кое не може .Аз не съм правила и ФМ .Кога се прави за първи път? На последния преглед на 31.08 ми каза ,че ще я правим по -късно.Но вие казвате ,че сте я правили вече.С първата бременостт нямах такива дертове ,сега нещо съвсем се омотах.

# 147
Galeto.., за кола маската на триъгълник ни мисля, че е проблем. Докторката не е казала, а то е ясно като се види, че съм била на кола  Simple Smile Simple Smile. При козметичката ми идват и в 9-тия месец  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 148
За Палмърс със помпичка, моето проработи - държах го малко в длани да го стопля, припомпих десетина пъти и се качи. Аз пък имам някакъв проблем с аромата, ама ще видим. Не че не ми допада съвсем, ама очаквах да ми мирише на шоколад  Crazy Joy Joy

# 149
Да питам втората ФМ и БХС в коя седмица е най добре, че мойта щяла да излиза в отпуска и да отида в 15сед. и някой си ден. Не е ли рано? Аз съм чела 16-18 сед. най добре.

На мен Балев ми е писал контролни прегледи 18-20 и 29-32 г.с. За БХС не знам още.

Общи условия

Активация на акаунт