Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 30 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро  Hug
Ама че сте, никакви ви няма  Mr. Green
Донка, приятен преглед, може и да ти кажат цвета на гащурите  Whistling  Hug
Петушка, честити сини гащи  Hug За сега май са ни повече момченцата  Mr. Green
Хубав ден  Hug

# 466
Благодаря desitkad, така искахме момиченце....но какво да се прави, следващия път Simple Smile

# 467
Петушка, нека да е живо и здраво пък другото не е важно  Hug И ние искаме мома, ама не знам защо си мисля, че е с пишонка  Mr. Green

# 468
Добро утро коремчета и от мен  Hug Май наистина мартенските бебета ще бъдат повече със сини гащи...Ей така и нямаме едни близнаци в групата  Rolling Eyes
Аз да се похваля вчера бяхме на преглед и с бебчо всичко е наред и си върви както трябва да седмиците. Единственото ново е че към хапчетата добавяме магнерич този път по-рано, но явно да предпазим от контракции заради скорошното секцио. Пол не видяхме, но след 2 седмици сме на втората ФМ и тогава най-вероятно ще може да го видим...Докато тати гледаше на монитора не спряхме да мърдаме с ръчички и крачета, а аз като се обърна да го гледам и спираше...От сега си правим номерца  Mr. Green Еххх колко съм щастлива  Crazy
На всички мами които са на преглед днес да донесете още хубави новини, а на останалите хубав и усмихнат ден  Heart Eyes

# 469
desitkad от сърце ти пожелавам да е мома. Наистина важното е да са живи и здрави и всичко да е наред, пък каквото такова, просто ние и двамата с таткото искахме дъщеричка...всички около нас са с момиченца Simple Smile
Ти кога ще разбереш какво е? В коя седмица си?

# 470
Джоли, много мило си го описала  Heart Eyes
Петушка, мерси  Hug Ами аз сега съм в 14 г.с., на преглед съм чак към 15 октомври и се надявам да видим атрибутите.

# 471
  • Варна
Ей, все повече ставаме със сините гащи. Честито на всички мами!
Днес най-накрая си купих тези прословути продукти на Палмерс. Въобще не знаех, че във Варна има магазин Lilly, но случайно го открих.
Да си призная, не се сдържах и вчера поръчах няколко неща на бебчо от ebay.
Хубав ден на всички и бъдете усмихнати и позитивни като времето навън. Hug

# 472
Ха  Party и аз съм на преглед на 15 Отомври Simple Smile успех

# 473
Здравейте , моят дългоочакван преглед най-накрая мина. Големи нерви бяха , голямо чудо , цяла вечер не можах да спя преди това.

Трябваше да пътуваме до друг град за прегледа , всичко мина много добре , много съм доволна от доктора , беше много внимателен и ми обърна голямо внимание и отговори на всичките ми глупави въпроси  Laughing

И ние видяхме , че ще си имаме мъж , мислех че все още е много рано в тези седмици да се види , но ни показа "третия крак" два пъти , имаме си и снимки. По-късно днес ще ги сканирам и ще ги пращам на родителските тела да ги видят и те.

Видяхме сърце с 4 камери , с аорта , гръбначен стълб , пълен пикочен мехур , крака , пръсти , очи и разни други такива части  Mr. Green

Доктора мери нуахалната гънка и някаква костица в носа , каза че всичко е наред и така  Blush

Таткото е много щастлив , даже май се вълнуваше повече от мен  Laughing

Май наистина момченцата се виждат по-рано , като гледам повечето засега сме с мъже . Наистина ли няма никой с близнаци ??

Аз излизам на разходка докато времето все още позволява , поздрави на всички и да се пазите  Grinning

# 474
Ей,здравейте и от мен!
Вече съм си в къщи и ще свърша нещичко и после почивка.Утре ще ходя на комисия и като си помисля 30дни болнични,ихааа,но заради бебето си заслужава Wink
Радвам се за хубавите ви прегледи,коремчета сладки Simple Smile
Хубав ден пак ще надничам

# 475
Здравейте и от мен! Има ме на първа страница и ви следя редовно, но не съм особено активна откъм постове   Embarassed Днес бях на преглед, всичко е нормално с бебо. Казаха, че и ние ще сме със сини гащи  stork-boy Явно наистина момченцата се виждат по-рано.
Относно главоболието, мен ме мъчи доста често. Днес попитах и лекарката каза, че когато е много силно, мога да пия панадол, както и задължително много течности. За нередовен стомах вземам пробиотици, които да балансират чревната флора. Не са вредни и доста ми помагат за момента. Преди 2 седмици имах някаква инфекция и се наложи да ми вливат глюкоза, заради обезводняване Sad , та сега гледам да вземам мерки предварително. 
Иначе дънки за бременни си нося от 3-4 седмици вече, нормалните не ми понасят, много ми стягат копчетата и се отказах от тях.
Леко бременеене на всички мами и чакаме само хубави новини от всички Simple Smile

# 476
  • Пловдив
Здравейте, току що се върнах от преглед. С бебо всичко е наред. Днес бях на консултация и прегледа не беше нищо особено. Поне видях, че бебо е добре. Пуснаха ми кръв и урина най - накрая. Хемоглобина ми беше преди месец 109, а сега е 107 при условие,че почти цял месец пих феро-фолгама. Така,че не знам дали ще го пия още. Казаха да ям повече сладко, защото кръвната захар ми е 3,3. И разни други показатели не са ми в норма, но то така било при бременните.
Общо взето съм доволна от прегледа, защото се чувствам добре и бебо също.

За пол и дума да не става, с тази антика която ме гледаха днес е абсурд да ми кажат цвета на гащичките. След 2 седмици съм на частен преглед, ще ми вземат изследвания за БХС и може би тогава.

Чао и хубав ден от мен!

# 477
 Hug
гледам пишете за дрехи за бременни,аз си реших проблеми е един ластичен колан,така си нося любимите панталони разкопчани и отгоре колана и изобщо не си личи,като сядам не притеснява ,защото и той се разтяга,пък е и хубав и е супер,но при условие,че имам само корем,затова се навирам в панталоните Simple Smile,но си е идея
Найстина имаме много сини гащички stork-boyмомиченцата се крият нещо baby_neutral

# 478
  • София
и аз бях на преглед днес  Mr. Green
и нашия мъж вече е сигурен, специално снимаха атрибутите.
огледаха и какви ли не подробности, мозъка, сърцето, бъбреци, пъпната връв, всичките кости на пръстите на ръцете и краката, гръбначния стълб, та чак и ребрата се виждаха.
аз още не мога да осъзная че на това дребно човече могат да му се видят такива подробности  Crazy
около 11см е и тежи 150грама.
и много шава, тъкмо нагласят нещо да ми се измери и то отпраши в друга посока  Joy Joy
и при мен нещата са добре, шийката била 4.5 см, което било идеално, нямам контракции и подобни, което е много добре.
измериха пак гънката и тоя път било важно да се види не само че има носна костица, ами че са две вече.

# 479
Браво мамчета за страхотните новини  Hug

Общи условия

Активация на акаунт