Мартенската мама силно се вълнува , момче или момиче в коремчето палува.

• 30 026
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Хайде и аз да се изтипосам сред вас.  Simple Smile Втора бременност, термин 3.3. Чакаме момче. Имам си една дъщеричка. Тази ми бременност е съвсем различна от предишната. Все още ми се гади, повръщам, обаче ям доста. Съответно съм качила доста като и коремът ми е доста голям... Абе, личи си ми  Laughing
Иначе аз пия Зелена енергия, вече спрях Фолиевата. Минах първа ФМ и БХС. Нещата са наред. На 12.10. съм на втора ФМ. Ще я правя, живот и здраве, в Св. Петка в София.
С две думи май е това.   bouquet

# 526
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
При мен нищо ново. Чувствам се добре, бих казала отлично. Но след толкова проблеми, чак се притеснявам, че нищо ми няма Rolling Eyes. На преглед ще съм след 05.10, още нямам точен час, та до тогава нищо друго. Качила съм 1-2 кг., но имам доста голям корем за месеците. Висока съм 170, в момента съм 60кг. За пола нямам и предположения, божа работа, сигурно няма и скоро да ми го кажат. Макар, че се надявам на следващия преглед доки да види. Пусто любопитство.
Хубав ден на всички!

# 527
  • бургас/софия
Йее, изследването ми е супер. Имам изградени антитела, демек прекарала съм я някога токсоплазмозата и в момента съм 6 Simple Smile За в бъдеще повече няма да имам такава грижа!! Сега ще почивам, че съм на крак цял ден. Лек ден от мен!

# 528
Здравейте, моят термин също е на 3.3.2012, първа бременност. Искам да попитам мамите, до сега са ми правили пълна кръвна картина и ранен БХС. Но изследване за урина не ми е пускано. Моята гинеколожка е малко дръпната, дори първият път като отидох на преглед за установяване на бременността, тя видя гъбички- изписа ми Гино-Дактарин, но цитонамазка все още не ми е пускала.Миналата седмица, когато отидох на консултация я попитах и тя ми каза, че било рано. Не се ли пускат всички тези изследвания даже още първият път ??????? Мисля да я сменя, но се чудя къде да отида. А и тя ми пуска болнични, при смяня на АГ-то има ли проблем с болничните ?

# 529
Здравей Tedito1608 и моя термин е на 04.03, но всеки път ми казват различно 07.03, 08.03...последния път миналата седмица ми казаха 04.03 Simple Smile  Ти решила ли си къде да раждаш? 

Здравей, решила съм да раждам в гр. Пазарджик,болница "Ескулап" препоръчаха ми един доктор Тричков и за сега съм доволна от него Simple Smile А ти решила ли си къде ще раждаш?

# 530
# 531
  • Варна
Здравейте, днес бях при хомеопат.Изписа ми лекарства.Вече заоичнах да ги пия.Каза ми утре задължително че иска да ме види пак.Също така каза, че всички лекарства дори и парацетамол, панадол и ефералган, които уж можело да се пият при бременност са вредни, но на фона на останалите са най- малкото зло.Препоръча ми в много краен случай да прибягвам до тях.А за някаква профилактика за зимния сезон ми се усмихна и каза чай, мед, плодове, зеленчуци, здравословна храна Simple Smile Това е от мен ще пиша по нататък какъв е бил ефекта от това лечение.Силно се надявам да подейства, защото личната ме "заплаши" с антибиотик.

# 532
Teo, наистина трябва да се избягват хапчетата при бременност, но ако се влошиш, не рискувай. По-голяма опасност за бебчето има от усложнения на инфекции, отколкото ако пиеш подходящ за бременността антибиотик.
Иначе, мисля, че аспиринът беше забранен, а парацетамол е ок.
Естествено, най-добре да се лекуваме с чайче и мед, и лимон.
Браво на Йоана за изследванията.

# 533
  • София
Привет, бъдещи мами! Радвам се да се срещнем пак!
Аз от днес съм с болки в гърлото и пия мащерка с мед и лимон, но пък ме избиват топли вълни и цял ден се потя като кон. Болките в гърлото ту се усилват и слизат надолу, ту намаляват, дано утре да не съм по зле.Някоя от вас пила ли е някакво лекарство при настинка освен парацетамол?
Да се похваля намерих си Ровамицин за токсоплазмозата за 15 дни, сега търся за останалия период.   superuu

# 534
Момичетааа Simple SmileДнес разбрах че ще си имаме момиченце:)Всичко е наред с мен,чувствам се добре,а бебата тежи  цели 120 грама.И аз в понеделник ще правя изследване за токсоплазмоза,заради кучето и да се приключва с тези изследвания за сега,че не мога да се отпусна за малко,все нещо трябва да се прави,все чакам резултати...не е лесно да си  бременна през 2012-та.Поздрави на всички коремчета,бъдете здрави:)))) Hug

# 535
Честита принцеска 4470
При настинка в 10 седмица, един лекар ми изписа оспамокс!! smile3516 , но добре че потърсих второ мнение и се излекувах само с хомеопатия - оскилококцинум, чай, горещи бани на краката. Нищо друго не пих, но си мазах гърдите и гърба с Пулмекс бебе, много ми помогна.

# 536
Смърфиела Благодаря ти за отговора  Hug.., незнам дали е от внушение, но от една седмица и аз усещам бебчето, а последните дни доста по ясно, но по 1-2 пъти на ден само, не вярвам това да е пулсация на мускул или черва  newsm78.
А относно пъпките аз в началото бях така-многооо зле, будех се сутрин с по 3-4 нови  #Cussing out, а никога не съм имала проблемна кожа, и сестра ми ми даде нейния крем "кокона и мама", а тя роди скоро, и от тогва съм 6х..Дори  миналата седмица го препоръчах на кумата си която е в 7 г.с. и тя също се похвали, че е доволна  Peace пробвай го и ти

# 537
  • Варна
Добро утро на всички   bouquet

Днес съм на ЖК, много се вълнувам ще питам и аз за токсоплазмоза, защото имаме куче.Искам само да попитам това изследване поема ли се от здравна каса или се заплаща и по желание ли е или е задължително.
Иначе си пия хомеопатичните лекарствата и незнам дали си внушавам, но днес съм доста по добре (незнам дали може да имат такъв бърз ефект) Това е от мен, хубав и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 538
  • София
Здравейте на всички! И аз да се похваля, вчера бях на поредния преглед, всичко е наред с бебето, тежи 94 гр. Мърдаше през цялото време на преглада. Доки каза, че за сега не вижда мъжки атрибути, но било рано, така, че следващия месец чак ще разберем със сигурност.
Пожелавам на всички настинали бързо оздравяване.  Simple Smile

# 539
Zdraveyte, az sym Mariya-Magdalena jiveq vyv varna i za pyrvi pyt vlizam tuk  Grinning terminat mi e za 22.03 momchence shte byde Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт