Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 221
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София
INNA ти пак много време си раждала..от 15ч та чак до 21..

аз отидох в 13ч,разходки в коридора за разкритие,към 15,30-16ч малко системка и в 16.50 се роди синковеца  Mr. Green
Е супер , аз не раждах през цялото време де имах и малко разходки по стълбите и коридора ,но не се оплаквам ако и сега е така и за трето съм готова Mr. Green

# 511
Момичета, може да не мястото на поста ми тук и ако е така, нека админа го премести.
Вижте на какво попаднах. Направо побеснях! Егати кучешкия живот!  #Cussing out

http://petel.bg/GLAD--MIZERIYA--NEDOIMAK--VARNENKA-PRISPIVA-TRIZ … -ZA-HRANA-__21997

# 512
Миленита и аз съм акто тебе мила, като ламята Спаска Joy Докато бях бременна не съм яла толкова много, че и сладко..., а сладкото с какао не е добре за бебетата, че им влияе на коликите ooooh!, а на мен все таакова сладко ми хапва Whistling
"Миленита, действително - нощното сукане е изключително важно за успешно кърмене - ако не ти е проблем, опитай се нощем да кърмиш легнала - така и ти ще си поспиваш   Сещам се какво ти е и как искаш да си спиш   Аз мога да спя по 12 часа на денонощие, ама кой ме пита ", и аз както ти е казала Една от нас , кърмя легнала през нощта и вички сме доволни. Пламен си сучи, а мама спинка и така Grinning
Фейтче, с риск да се повторя с другите мами, аз за залепнало оченце ползвах капки Тобрекс ( 4*1) и почиствах редовно оченцето с физиологичен разтвор (натриев хлорид Браун), с помощта на памуче, като бършеш окото в посока от слепоочието- към нослето. Ние така се оправихме за около 5 дена, успех ти пожелавам и дано се справите, ако не сте до сега Hug П.С. На мен кърма не ми помогна с оченцето.

# 513
Момичета, може да не мястото на поста ми тук и ако е така, нека админа го премести.

http://petel.bg/GLAD--MIZERIYA--NEDOIMAK--VARNENKA-PRISPIVA-TRIZ … -ZA-HRANA-__21997

това е супер гадно и тъжно Cry

# 514
Честито на мама kami2004, и мама , Августа да саго  им живи и здрави бебоците и много да се слушкат Hug

# 515

това е супер гадно и тъжно Cry

Мисля да се поразровя за дрежки, обувки нямам. Ще питам и приятелките ми. Не може една майка, която е работела и е плащала данъци да няма право на помощ. Отчайващо е.

# 516
Продължавам да чета вашите разкази за ражданията, но много малко от вас говорят за упойка. Исках да ви попитам (особено Milena_87 i Mince) имахте ли епидурална упойка или без?

# 517
Честито на Бърборани, Августа и Ками2004!!! Да са им живи и здрави бебоците!  
Бели ти къде ражда и при кой доктор?

# 518
Честито на мама Ками  Hug

И да кажа, че днес очето няма и спомен от гурелче  bowuu и това само с лайката  Hug

# 519
Здрастии от мен.
Yael...нямах никаква упойка.Само два пъти се примолих за венозна доза но шпа.За епидурална не е ставало дума..докато нямаше достатъчно разкритие за нея ,изведнъж вече беше в повече.Бе ..радвам се че я пропуснах.То и раждането не вярвах,че някога ще започне..Ще го забравя.Ама повече не искам;)))
Стефи отивай с бонбони и букети към гарата.Звяра тази сутрин рано се е измъкнал и си пътува към Сливен.Аз станах,изкъпах малкия,изчистих,наконтих се:))) и сега чакам банда мои съученички с една малка 2годишна принцеса на гости.
Минсе...Малее...Аз накрая исках да моля да ме срежат.Ма нъцки...не го казах,а и надали щеше да ме огрее.
Честито на новите мами и сладките им бебенца.Снимайтееее ,колкото повече,толкова повече:).Ние тия дни ще се отдадем на фотосесии.
Сега да питам...след епизиотомията в началото си течеше яко кръв-червена,светла...до снощи пък  течението беше някакво гадно-сходно с последните дни на нормален цикъл и сега сутринта пак ярка бистра кръв и то не малко количество.Дали имам база за притеснение или всичко е нормално?
А и за акта за раждане се сетих пак...15 дни след изписване или след раждане да го търся?Че с тия мои 6 дни болница си е голямо отклонение.

# 520
Айде още едно шиене без упойка  #2gunfire Абе какво им става на тези хора???
Belli,ти си раждала първия път с упойка.Доволна ли беше сега като сравниш с второто раждане?Защо сега не си поиска?Аз принципно искам упойка,обаче имам известни колебания.

като сравнявам сега съм доволна, иначе пак се усещат контракциите и напъните, но не са толкова болезнени, който може да се възползва от епидуралната

# 521
Честито на Бърборани, Августа и Ками2004!!! Да са им живи и здрави бебоците!  
Бели ти къде ражда и при кой доктор?

В Окръжна на смяна беше Бабаков

# 522
stefanel тук в Украйна трудно се намира Медела, а Авент много добре ми подхожда и просто не ми се рискува с друга помпа вече

само, че ел.Авенр тук е 100лв по-скъпа отколкото в БГ и сега си я поръчах от Касида - ще ми пратят по пощата - предполагам до седмица ще е при мен, че се измъчих вече

sky  Hug

аз също пих чая с малиновите листа -  от включването на системата, родих за 3 часа, без шевове и епизотомия, а съм си тесничка доста  Hug

сега съм като манекенка - + 3кг само, направо за подиума съм и корема ми е супер вече  Heart Eyes

# 523
  • където мечтите се сбъдват
Ех,Анхелче много тъпо с тези помпи,ама не върви да ги пробваме в магазина  Laughing Аз се надявам,че моята ще ми пасне на гърдите,с чашка C съм в момента.

# 524
стискам палци при теб всичко да пасне  Hug хубаво е да ги пробваме в магазина, ама...няма как, важното е мляко да има, пък парите вече не ги броя... Whistling

определено събирам много опит и за 2-ро дете ще съм по-подготвена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт