Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 186
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Агира, много кофти за раждането и ключицата на бебчето, но знам, че много лесно и безпроблемно им зарастват тези родилни травми. Бързо да се оправя Лора!!!  Hug
Елио, имаме време още малко, не бързай към Траянови врата, ако до термин не стана работата, ще се уговорим заедно за една разходка  hahaha
Честито бебче на мама Pecata!!! Да и е жив и здрав малкият Пешо!!!   bouquet
Франчи, не остана!!!  Hug
Таня_р, нормално е да е така с режима на бебето още, не се притеснявай, и за гърдите ти е нормално, гледай само да не изпуснеш нещата от контрол Иначе по-скоро се радвай, че все пак има и дни на сучене през 3 часа, аз миналия път нямах такива  Crazy
Flowerofpiece, хайде, ти си наред да те мислим с това преносване. И Калинас, разбира се. Давайте, дано да се похвалите вече до ден-два  Praynig

# 586
Добро утро момичета!Искам да се похваля че на 10.09 в 09.30 се роди моята прекрасна дьщеричка Габриела 4.200 кг 52см. секцио!От вчера сме си в къщи.когато понаваксам с беба ще ви изчета и пиша. А до тогава честито на всички родили мами!Да са им живи и здрави бебоците!

# 587
Честито на мама Цвети,Пецата и Паца,и на всички други ако пропускам някой,много щастливи мигове с малките съкровища!
Франчи стискаме палци,на Калина също дано скоро дойде ббейби вест!
Аз само лежа и ям в това дъждовно време,от вчера почнах с чая от малиновите листа пия по 2 водни чаши на ден,който го е пил нека се включи с инфо по колко на ден и дали се увеличава дозата в някакъв момент?

# 588
Честити бебчета на Пецата и Паца  Hug Големи, умни и послушни да станат и много да радват мама и тати.
Аз се моля да устискам още 5-6 часа и тогава да почват признаци на раждане(ко има такива  Mr. Green ) Като се знам колко "бързо" раждам, ще мога да си изпратя ученика- а после да става каквото ще  Wink

# 589
Честит син на мама Пецата и честита дъщеричка на мама Паца!Да са ви живи и здрави и много да слушкат!  bouquetФейтче,направи ли контролно кърмене?Нормално е отначало да сучат дълго време,изморяват се от дърпането.С течение на времето ще изсуква все по-бързо и ще спи по-малко.Отделно,ако сте с жълтеница,ще спи и доста повече.Успокой се,всичко му е наред,просто е твърде мъничък още и се адаптира към околния свят...За пъпчето-На Денис също кръвваше по малко,следи да не е зачервено и да не пуска секрет! Hug
Ева82,радвам се,че вече се гушкате с малката прелест вкъщи!И вие сте имали едни преживявания! ooooh!
Аз съм си все така.....Чакам,чакам....
Франческа,стискам ти палци за утре!Най-после ще си видиш момченцето! Hug

# 590
Честита Габриела на мама Paca73! Много весело детенце да бъде!  bouquet

# 591
Честит Петър на мама Pecata и Габриела на мама Paca73! Да са им живички и здравички и много щастие им пожелавам   bouquet

Ние днес имаме годишнина от сватбата, леле как минава това време ...

Хубав ден   bouquet

# 592
Честити бебета на pecata и paca73! Да са живи и здрави и много да ги радват!  bouquet  bouquet  bouquet
Lucky*, честит празник мила! Hug Само хубави моменти да имате и мноооооооого любов  luvbed!
Agira, и ти си се измъчила Cry, бързо възстановяване и на двете ви! Hug
Ох, вече взех да завиждам на тези, които раждат със секцио  Sad Sad Sad, толкова много отрицателни разкази #Crazy ужас!
И аз отивам за този чай от малинови листа, дано да има ефект Mr. Green!

# 593

Lucky*, за вас е  Heart Eyes с много любов!

# 594
А за всички останали Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
пффф аз пък нямам какво да облека за това време,след като родя..за изписването. Sad

# 596
Здравейте момичета!
Не съм писала от доста време, защото както всички наскоро родили първото си дете мами и при мен е лудница.
Както ви бях писала, че предстои на 09.09.12 г в 09.45 ч. се роди моето съкровище.
Валерия се роди със секцио и размери 3550 гр. и 50 см.
Искам да честитя  на всички които вече гушкат своите съкровища и да пожелая успех на тези, които са все още в очакване.

# 597
nub55, благодаря мила  Hug
cassiopeia_vn, мислех си за теб тези дни. Честита ти рожба! Много здраве, щастие и късмет!   bouquet
d_cvetanova, аз за изписването вероятно ще съм си с бременните дрехи. Сега нищо друго не ми става.

Моето момче преди малко как ме изнерви. Изпрах количката и нали не трябва да е празна сложих вътре едно плюшено куче. И това дете като ревна "Защо си ми дала кучето на бебетоооо, то си е мойтооо ... искам си гоооо..."  ooooh! Ох, предчувствам голяма ревност, че ще има  Tired

# 598

d_cvetanova, аз за изписването вероятно ще съм си с бременните дрехи. Сега нищо друго не ми става.

Моето момче преди малко как ме изнерви. Изпрах количката и нали не трябва да е празна сложих вътре едно плюшено куче. И това дете като ревна "Защо си ми дала кучето на бебетоооо, то си е мойтооо ... искам си гоооо..."  ooooh! Ох, предчувствам голяма ревност, че ще има  Tired

сега чувам,че не трябва да е празна? защо?

# 599
Лъки, количката защо не трябва да е празна?

Общи условия

Активация на акаунт