Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 500
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Ееееее момичета и аз съм тука все още ,макар че и аз изпадам в депресия с това чкане #2gunfire #2gunfire #2gunfire иде ми да убия някой като почнат да ме питат защо не съм родила вече,започнах даже да не излизам от вкъщи,защото не искам да виждам никой Sad

# 91
И какво като ви питат бе хора. Ама чудо голямо. Не юркайте за такива глупости. Пита си народа. Любопитен. Заговарят ви хората. Нетърпеливи са. Я горе главата.

# 92
  • София
Момичета така като се включите ми е малко по-добре Hug
С първото въобще не се бях изнервила, но сега явно от годините и хормоните съм като бомба с часовников механизъм. А тези обаждания и питания айде бе ти не роди ли #2gunfire - ами не отказах се вече си свикнах с корема и ще си  го нося поне до Коледа. Ясно ми е че почти не остана ама може би това е причината за тези настроения.
Каnekorso няма да объркаш подготвителните с истинските контракции, снощи и аз имах някакви бледи контракции, но може би по скоро беше от моментното ми състояние Mr. GreenКато започнат истинските контракции, повярвай няма да се чудиш Heart Eyes

# 93
sky*  и да не знае със сигурност ще научи hahaha Joy hahaha

# 94
Или ще измисли някоя нова дума на момента  Joy
Иначе за питането - мен ме питат дори сервитьорките от съседното заведение, изобщо не съм се сетила да се изнервям от това. Може би защото първото дете все се чудех как ще го добутам горе-долу до термин, все се притеснявах да не роди твърде рано и т.н. Не съм преживявала психически преносване и не знам какво е, та сега даже би ми било интересно с някой и друг ден да си подмина термина. Нямат угодия хората  Party

# 95
Inna_78 и подготвителните ли болят? Не знаех. И все пак ми се иска да не са подготвителни.  Simple Smile

# 96
Ох не мога да не споделя с вас:
"Ако искате в навечерието на първия учебен ден да разберете дали детето ви знае мръсни думи, издебнетe го и внезапно му сипете студена вода в гърба!"

Joy Joy Joy

Joy  hahaha Браво, бе!

Една от нас, и аз съм малко като теб. Нещо ме хвана шубето да раждам  Joy

А за питането, хората използват да потпитват малкия  Flutter Дали всичко си казват. Та все го питат "Как ще се казва?", а той: "Ами като се роди ще му измислим име"  Laughing То си е и така. Сигурно ние сме единствените , които още нямат конкретно име ...

kanekorso, при мен подготвителните не болят. Усещам само стягането.

Последна редакция: ср, 12 сеп 2012, 20:37 от Lucky*

# 97
Скай, определено ще измисли нови ако го залея  hahaha hahaha hahaha
Имам две комшийки близначки, които от 5 месеца ме питат няма ли да раждам, а оня ден едната ми вика- 2 или 3 ще раждаш??? А тя самата е по-дебела от мен, без да е бременна. Не че им оставам длъжна, но много ме нервят такива тъпи парчета.
Вчера водих големите при педито за бележки. И той ми вика кога ти е термина, казвам- понеделник.  И както седеше спокойно и ме гледаше, така изведнъж ококори очи и подскочи. Вика- то не ти останало, аз си мислех че си 7,8 месец. Айде върви разбери, дали съм огромна или не.  Thinking

# 98
  • София
Лъки и ние нямаме още конкретно име избрано. Колебаем се между две имена, а каката като я питат как ще се казва бебето казва, че като се роди и мама като го види ще реши - не е лъжа общо взето и аз не съм решила още, таткото е съгласен и с двете ама аз се чудя newsm78

# 99
Добро утро! Как сте? Честито на новообебилите си мами   bouquet
Видях, че Цветанова пита за болничните за август - моя също тече от 10-ти август и не е преведен. Нашите превеждат заплати на 02 число, а болничния го чакам около 15-25 число  ooooh! до тогава на фотосинтеза  Laughing
Днес сме на ЖК и се надявам да има добри новини и да кажат скоро ли ще е събитието или не. Иначе гърдите ми ще се пръснат, така са напращели, че чак зърната ми ме болят, не давам да се пипат  Naughty
Сега се връщам да почета малко, че сте писали....А, Фейтче, Фютрюр-мам и други скоро обебели се - добре дошли!   bouquet  bouquet  Hug

# 100
Лъки и ние нямаме още конкретно име избрано. Колебаем се между две имена, а каката като я питат как ще се казва бебето казва, че като се роди и мама като го види ще реши - не е лъжа общо взето и аз не съм решила още, таткото е съгласен и с двете ама аз се чудя newsm78
ууф на мен това ми е болна тема Rolling Eyes със синковеца беше по-лесно, но сега аз искам едни, той друго..ужас Sad

# 101
  • София
Скай, определено ще измисли нови ако го залея  hahaha hahaha hahaha
Имам две комшийки близначки, които от 5 месеца ме питат няма ли да раждам, а оня ден едната ми вика- 2 или 3 ще раждаш??? А тя самата е по-дебела от мен, без да е бременна. Не че им оставам длъжна, но много ме нервят такива тъпи парчета.
Вчера водих големите при педито за бележки. И той ми вика кога ти е термина, казвам- понеделник.  И както седеше спокойно и ме гледаше, така изведнъж ококори очи и подскочи. Вика- то не ти останало, аз си мислех че си 7,8 месец. Айде върви разбери, дали съм огромна или не.  Thinking
Хахаха ами каже им , че май са 3бебета. Онзи ден в парка едно момиченце на около 8г дойде до мен и ме пита ти да не си бременна - викам аааааа няма такова нещо просто съм дебела хахахахахах

Момичета добре че ви има така ми олеква като споделя с вас малко размисли и страсти Hug

# 102
Аз така се бях деперсирала снощи един рев едно чудо, чувствам се като единствената останала бременна на планетата. Вечерите ми стават все по кошмарни, дано оцелея до последно, че вече май съм куку

значи не съм единствената  Thinking мен ме гони параноята, депресията и всичко, което може да ме вбеси ooooh!

Името на Нейно Величество го избрахме още, когато бях в 6-я месец и то стана спонтанно. Не е на никой -нито на нашите, нито на свекърите. Аз исках да е на себе си, това даване на име на родителите не го одобрявам  Naughty

# 103
Добро утро,не сте сами ,колко бебета ще има тепърва...септември е по средата,още малко спокойствие с коремите,че после какво ни чака Mr. Green
И мен нон стоп ме питат бабите от блока кога ще е събитието,даже само като ги видя и го чета в очите им,без думи знам какво ще ме питат,казвам им -споко,като тръгна за болницата ще разлепя афиш на входа да сте спокойни Joy  
Аз мислех да пия чая от малиновите листа ама нещо се ослушвам още,та ще видим докъде ще го докарам.

# 104
Дали са контракции?Досега не съм имала никакви болки през цялата бременност.Снощи се будих в 2 и в 3 часа с болки отстрани и долу ниско в корема едновременно,но не беше като ритник а някакси като стягане и отпускане ,корема ми беше твърд и така около 15-20 минути...после заспивах защото ми манаваше.сега за момента не усещам нищо...някой който е родил знае ли дали са контракции и дали са истински

Общи условия

Активация на акаунт