Есенен дъжд по прозореца трополи, Септемврийска рожба сладко в легълцето си спи!

• 30 205
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Вече официално да обявя бебе-вестта, за която не знаех името на майката  Hug
На 12.09 мама Tsweti е родила бебе Виктория - 3кг и 50см - да са живи и здрави и двете и бързо възстановяване на Цвети!   bouquet
За протокола - предполагам, че е било секцио, защото тя имаше планирано такова  Hug
Честито бебче на Сусеси и прекрасно, че е минало толкова добре   bouquet
Аз се успокоих - бебо започна пак мнооого да си мърда както той си знае  Party Аз пък го нахраних яко с люто днес  hahaha
Василена, страхотна си и някак много ясно си представям всичко, което описваш. Дано и аз така да се чувствам с второто и се радвам, че ви се получава все по-лесно с кърменето. И бързо да ти минават гадните болежки!!! Относно това, което описваш с гърдите - не ми е познато честно казано  Rolling Eyes
Д_Цветанова, още като отидеш в болницата директно си им кажи, че искаш да ползваш епидурална упойка - ти къде щеше да раждаш? С или без избор на екип? Ако имаш лекар, тогава предварително говори с него за това най-добре. И леко раждане!  Hug
Скай, много ми стана мъчно, като прочетох - чувала съм, че наистина е ужасно болезнено, дано мине бързо, нищо друго за жалост не мога да направя, освен да ти пожелая скоро да си по-добре. За бебо не се притеснявай - сигурна съм, че той си е ОК  Hug

# 556
Честито на всички родили вече майки ,ставате все повече Simple Smile

ние още сме си 2 в 1 ,остава ни една седмица,а симптоми за раждане нямам още

# 557

Василена, страхотна си и някак много ясно си представям всичко, което описваш. Дано и аз така да се чувствам с второто и се радвам, че ви се получава все по-лесно с кърменето. И бързо да ти минават гадните болежки!!! Относно това, което описваш с гърдите - не ми е познато честно казано  Rolling Eyes
Д_Цветанова, още като отидеш в болницата директно си им кажи, че искаш да ползваш епидурална упойка - ти къде щеше да раждаш? С или без избор на екип? Ако имаш лекар, тогава предварително говори с него за това най-добре. И леко раждане!  Hug

в МД ще съм! с избор при проф Димитров..обаче той не ме е питал нищо предварително, а и аз не съм му казвала за нищо освен ,че искам нормално..каза,да му звънна като почне и да гледам да не е късно вечер Laughingзнам,че като попълваме документите,там те питат,та там ще им кажа за упойката Hug
 ти къде ще си?

# 558
Пиша от болницата, връзката е лоша. Раждането беше много тежко, едва се разминах със спешно секцио, защото Лора до последно не влязла в таза, въпреки пълното разкритие. Като резултат, аз съм с епизиотомия, а Лора е със счупена ключица. Вече съм по-добре, но тя приплаква при местене. Казаха,че ще заздравее без следи, но ще отнеме месец. За сега това от мен. Надявам се утре да ни изпишат, ако не направи жълтеница.

# 559
silvy с нетърпение чакам помпата, че ходя с подута ръка  Whistling

nub чая от малините се купува от билкова аптека  Mr. Green

milenita стола за кърмене го ползвам, супер е, само че като стол за хранене с шишето  Blush

# 560
Честити бебчета на всички нови мами!Живи,здрави и послушни!  bouquet
Скайче,абе откъде сега тази бъбречна криза? ooooh!Стискам ти палци бързо да мине,че наистина и аз съм чувала как боли даже повече от раждане!Дръж се,мила! Hug
Агира,бързо възстановяване ви желая-на теб и малката!Ужасно е това,което сте преживели! HugДано да ви изписват по-скоро и да се прибирате вкъщи!
Оф,момичета,имам чувството,че хич няма да раждам скоро...И защо така изведнъж се изнервих,нямам идея!Толкова бях спокойна,а днес съм направо парцал! #Crazy

# 561
Sky*, дано скоро отмине тази криза.  Hug Представям си колко е болезнено  Tired
Агира, знам, че при тежки раждания умишлено чупят ключицата на бебето за да го измъкнат. Възстановявайте се бързо и от тук нататък спокойствие и щастливи моменти  Hug

Днес бебета нямаме ли си?  Rolling Eyes

# 562
ЕЕЕЕХ колко нови бебенца Hug Hug Hug Crazy Crazy Crazy
аз трескаво доприготвям всичко за посрещането на малкия ми принц Crazy
честито на новите ни мами,да са им живи и здрави бебоците и многоооо да ги радват и слушкат
аз едвам ви изчетох хихихи  Mr. Green
миленче разказът ти е...лелелеее #Crazy ама всичко си заслужава,в името на погледа и допира на детенцето ти Hug ТИ СИ ГЕРОЙ Hug Hug Hug
мишонкеееее толкова се радвам за вас и снаха си имам вечеееее хихихи Crazy
а ние си имаме вече креватче да ви се похваля Party толкова си харесвам кътчето и нощем като ставам до тоалетна или за вода си го гледааам Flutter и полюшвам легълцето хихихи
оставам броени часове живи и здрави да сме и всичко да мине добре ще гушкам синчето си и аз Hug Hug Hug
стискайте ми палци ,мами Praynig и очаквайте включване от Франчи хихихи
качвам снимчица на кътчето ни Peace

# 563
Айде и аз да се включа - откъм страната на "двойните" съм все още  Mr. Green

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИТА, МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ, МНОГО КЪСМЕТ И РАДОСТ!!!

Василена много, ама много се радвам за теб  Hug всичко звучи толкова естествено и успокояващо от твоята уста (пост  Simple Smile). За кръста бих ти препоръчала Космодиск (ама не ми се смейте, моля  Embarassed), щото и аз като теб направо ми се ревеше при всяко движение. Сложих си го на кръста и още на другия ден имаше ефект. Имам чувството, че и мен ще ме гризе съвестта за първото и второто, ама ще видим..
Скайче откъде пък сега и това на главата ти? За кога ти е секциото? Направо се измъчи тоя последен месец. Стискам ти палци за по-бързо оздравяване  Hug
Agira направо ужас звучи. Добре как така й се е счупила ключицата? Някой явно я е друпнал по-силно, те - бебоците- са толкова крехки душици
Една от нас вече нямам никакви признаци и аз, освен и аз да взема да го подлютя и да го разходя до Траянови врата утре, не виждам кво друго да направя Laughing Ако не, ще си е набор 2013
Гушкам ви всички

# 564
Anchella   има мазило за тази ти болка. Имаше си и име, но не го помня. Иди на лекар, че си е възпаление, което бавно минава.Аз пробвах да цедя и с др ръка но беше трудно. Имали сме случаи и мъж ми да ме цеди. За случаи при които бебето се храни с кърма от шише задължително ел помпа.
Анхела ми напомня: това че се храните от шише не значи, че трябва да лишавате детето от ласката на майчината прегръдка. Хранете го гушнато, като че ли го кърмите, а не да го оставите легнало нейде с подпряно на навити кърпи шише.
Мерси за милите пожелания за моята криза. То  действителност няма кой знае какво да се стори извън хомеопатията.Само повече течности. Продължаваме да се борим. За сега има леко затишие. но усещм че пак наближава криза.

# 565
Milena 87 направо ми напомняш на мене, ама аз бях с упойка поне. Както виждаш пак съм бременна и пак към нормално вървя. И аз ревях, и колабирах, и повръщах от болка, и сега бях убедена че искам секцио, ама...ей ме на тука ПАК на пънгала, направо ме обвзема тиха паника като се сетя какво ме чака. И най-, ама най-големия мит който съм чувала - ЧЕ БОЛКАТА СЕ ЗАБРАВЯЛА,  ДА БЕ....

# 566
susesi Да ви е честит малкия Виктор!
Честита Виктория на мама Tsweti!
vetty_es  welcome  По-активно вече в Родени Simple Smile

sky* оправяй се бързо, че с тея бъбреци не се живее наистина - не знам дали не може все пак мечо грозде да си правиш!  newsm78
А иначе на мен ми казаха за гореща вода на кръст, за спомагане на разкритието!

Vasilena P чудесно е, че кърменето е потръгнало!
При мен през нощта ми се случва - зърната ми изтръпват и започват да ме болят силно, цялата настръхвам и ме втриса - случва се за няколко минути и след това отшумява!  newsm78 Не е точно това, което описваш, но си го обяснявам уж с по-голямата пауза между кърменията през нощта при нас!
Аз онзи ден протекох мнооого  ooooh! по чаршафите и цялото легло, че и матрака малко - още не бях стигнала да си взема протектор, но тези дни ще да стане!  Blush
А малката точно започна да иска повече, само е по-мудна и я будя, за да се дохранва! Иначе само 1-2 пъти се изцеждах от напрежение - сега тя си изсуква гърдата и не усещам напрежение! Първите дни успя да разрани зърната, но с кремчето на авент между храненията вече нямам ранички!
При мен стоенето дълго права ми идва тежко, още ми е изместен центъра на тежестта и се изгърбвам леко  Whistling Whistling Whistling
Изнасяме се на балкона тези дни - вече 10-15 минути! Нямам търпение да поспрат дъждовете и да се изкараме с количката вече  Heart Eyes Heart Eyes

Ама да си кажа - просто тогава на момента знам, че много боля, ама сега вече не помня точно колко  Whistling Имам предвид, че според мен имах едно раждане песен, а болката в повече идва от окситоцина! Но наистина се преживява! Аз почти си припкам и корема ми е почти прибран - като бременна в 4-ти месец Simple Smile, ама за кг ще има да се постарая!

# 567
фейтче, нещо не става да кача снимчиците,мила newsm78
за болката-не съм раждала,но ме е боляло наистина многооооо след операцията на гърдите ooooh!
не мога да кажа ,обаче че се забравя,определено си спомням ,че ме е боляло,но нищо повече Hug и мисля,че си заслужава хихихи(и това за един силикон Laughing) а за детенцето ми.....пак ще помня,че е имало болка ама...не знам де Blush ще споделя после Peace само знам,че при мен всичко минава по-бавно....и знам,че ще боли много!!! ooooh!

# 568
  • Пловдив
Бели, ако имаш време, моля, те сподели, защо са те шили без упойка, като в сайта им пише, че разкъсванията са под обща упойка. #Crazy

На мен ми биха две местни инжекции упойка като ме шиха Crazy

Това шиене ми се струва по-болезнено от самото раждане,оф, защо никой не се хвали ,че няма шевове, май е болнична практика да те режат. #2gunfire

Фейт, а ти на кой лекар имаше късмета да попаднеш?

Честити нови бебченца на новите мами и бързо възстановяване!

# 569
И аз явно съм орисана с много силна памет, но помня идеално и болката от секцио и болката от раждане и всяка бъбречна криза, цистит, запушен канал и още и още.. доста болка познава кака ви. И ако имаше друг начин, щях да си спестя всяка от тях.

Общи условия

Активация на акаунт