Новите ни козметични похождения 30

• 60 297
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
  • София
beliz, кой номер е червилото на Catrice ?
червилото е 200 Get the nudes paper
Страхотно е!. Моите устни са леко напукани, по сухи са и ги овлажни отлично, а и днес 4 часа навън не мръдна, но не съм яла и пила нищо Simple Smile))

# 151
# 152
Момичета, някоя да е чувала кога ще видим в Бг новите пигменти на Есенс  Crazy Нали трябваше през септември да ги пускат?

# 153
Не знам колко е доказателство, но си взех от новите им брошурки. Лаковете ги има новите, но пигментите не ги виждам.  Sad

# 154
# 155
# 156
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Burt's bees

околоочен крем

лимоново масло за нокти (за няколко дни ме избави от досадното нацепване)

душ гел

любимите балсами за устни(последните три)

# 157
# 158
Guerlain Super-Aqua Day Cream Confort и  Guerlain Super-Aqua Night Cream

Guerlain Super Aqua Serum

Взех и мостри от новия фон дьо тен  Nude на Диор, дано ми пасне. Ако не ще чакам новия на Герлен.

# 159
  • София
densi кой нов на Герлен? Аз взех да пробвам "Lingerie de peau" и си мислех, че той е новия  Blush Досега ползвах Parure Extreme и опитите ми да мина към някоя друга марка засега са неуспешни  Whistling

# 160
# 161
  • USA, Steak State

# 162
Вчера ми пристигнаха тези невероятни красоти,супер любими мои продукти:

Другите неща не са тук все още Flutter

# 163
densi кой нов на Герлен? Аз взех да пробвам "Lingerie de peau" и си мислех, че той е новия  Blush Досега ползвах Parure Extreme и опитите ми да мина към някоя друга марка засега са неуспешни  Whistling
Ами видях, че ще пуснат по-нов от "Lingerie de peau", който ти си пробвала, но не знам точно как се казва.

# 164
  • София

Essence - Chic and reloaded                                                    Такъв душ гел, само че без черешката  Laughing, чист шоколад  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт