Новите ни козметични похождения 30

• 60 334
  • 717
  •   1
Отговори
# 390
  • при моите деца .....
Аз също чух, а и четох много добри отзиви за козметиката на Талодерма. Vivian27 може ли да споделиш отзиви за това тоалетно мляко? Аз също искам да си купя тоалетно мляко и тоник, но кожата ми е много капризна и се чудя дали ще ми пасне.
Има теми във форума за тази козметика - ето линк
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171040
Има отзиви, съвети...

# 391
Благодаря много   bouquet

# 392
Не мога да си намеря място от радост! Party Heart Eyes Hug
ЕЛФ-ска ли е? Сподели впечатления като я пробваш, че имам голяма нужда от една голяма палитра, за да не мъкна 1000 кутийки.

# 393
  • USA, Steak State
Dangerous affair Tomorrow never dies

The world is not enought

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 05:03 от TheBlackWidow

# 394
  • Пловдив
Душ пилинг с карамел и канела и такова масло за тяло

Скрит текст:

Много ми харесват!

# 395
ЕЛФ-ска ли е? Сподели впечатления като я пробваш, че имам голяма нужда от една голяма палитра, за да не мъкна 1000 кутийки.

Тези палитри се продават в и-бей  Wink

# 396
  • София
Синьорита Мърморита палитрата отговаря на моите изисквания за децентни офис делови цветове. Hug
Скрит текст:
Имам я от размените от една любезна съфорумка  bouquet. Не знам от къде е купувана, аз рядко пазрувам от интернет. Wink
Нанасям ги върху база и с 217на МАК (което ме подсеща да пусна в размените всички притежавани четки на Есенс, които ще излязат от употреба Thinking) и създават много елегантна визия върху окото.
ПОвечето са нуд, обаче, но има и много перлени, които влизат помежду си в чудесни комбинации.
В общи линия съм намерила това, което търся. Hug

# 397
Искам и аз такава Crazy

Тези палитри се продават в и-бей  Wink

# 398
  • в 1001-та нощ

+ 3 цвята на Мис Спорти и 3 лака  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 14:31 от kopche

# 399
 Flutter

Скрит текст:

# 400
  • София
Плачи, честито! Hug
Аз ги ползвам всички, без тая с гребенчето! Нея съм я дала на щерката да си сресва куклите! Mr. Green
Днес пробвах голямата четка, за руж, която е, да я ползвам за нанасяне на пудра. Ами, прекрасен резултат! Пудрата беше всъщност минералният фдт на Макс фактор, с който нанасянето винаги ми е било, леко- мъка. Flutter
Та, със здраве! Hug

# 401
  • USA, Steak State
Много харесвам четките на Екотулс. ползвам само тях и на Мак твърдата за очна линия.
Екотулс са страхотни за минерален грим, което е доста непосилно за други видове четки освен хубавите на Мак и Bare Minerals

# 402
# 403
Здравейте! Отдавна търся едни лентички на Clean & Clear - oil absorbing sheets. Някой знае ли къде мога да ги намеря?  newsm78 Благодаря предварително.

# 404
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
GlossyBox USA - септември

-MISSHA ББ крем - пълен размер
- Криолан за Глосибокс в Glossy pink - пълен размер
- почистваща СПА вода - пълен размер от 100мл
- GKHAIR протеинова терапия шампоан + балсам -100мл всеки

Общи условия

Активация на акаунт