Новите ни козметични похождения 30

• 60 322
  • 717
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
аз го поръчах от ибей за мен и няколко момичета, ще споделя, като дойде  Peace от САЩ идват бързо нещата  Peace

# 541
Днес си взех това стикче на Nivea Pure and natural action
Скрит текст:
Текстурата приятно ме изненада, при нанасяне се "разтапя" по кожата, след минута няма нито мокро, нито твърде сухо усещане. Ароматът на лотус е много деликатен и приятен, а за ефект спрямо останалите не мога да се произнеса от първо нанасяне.  Peace

Бели петна по дерехите?
Ще ми трябва да го понося няколко дни, за да добия впечатления.  Peace

# 542
  • Стара Загора
а.l.e.n.a. , за какво се използва The Guerlain L'Or Radiance Concentrate with Pure Gold ?

# 543
  • в 1001-та нощ
озаряваща база за грим, която и хидратира, изглажда .... Peace

GUERLAIN Orchidee Imperiale New Generation Mask

# 544
  • София
* Pupa China Doll Blush Duo

* Pupa Glossy Nail Polish 619

* Pupa Glossy Nail Polish 731

# 545
  • USA, Steak State
Алена, някакъв подарък са за VIB акаунта ми от Сефора, уж не са травъл сайзове. Както и глосовете са си фул сайз комплект.
Минита са тези на Диор, то си личи от снимката де.  Mr. Green И те бяха някакъв подарък та викам да не го изпусна. Не че съм луда фенка на Адикт.  Mr. Green

# 546
  • в 1001-та нощ
ужасно ти завиждам в най-добрия смисъл  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

фен ли си на спиралите им, мисля обичаше диоршоу  Rolling Eyes

# 547
# 548
Тази маска за коса е добра.

А за лице тази:

Балсам за устни:

# 549
Lilotti от кой DM го купи? В четвъртък минах през Славейков, но имаше само едно и беше доста пробвано  Sick (не мога да ги разбера тези хора, като има тестер, защо трябва да размазват и червилото, което е за продажба  Thinking)
Много отдавна го търся, но явно все нямам късмет.  Rolling Eyes

Не е от София. Съжалявам, че не мога да помогна.
Не си спомням точно, но май тук някой доста го похвали.  Thinking

# 550
iv4enceto_91 ,мерси,за всеки случай се разходих до ДМ,но не са и чували за такава четка и лак 

# 551
  • Стара Загора
iv4enceto_91 ,мерси,за всеки случай се разходих до ДМ,но не са и чували за такава четка и лак 

Aми зависи къде проверяваш. В големите градове изкупуват много бързо колекциите. Четката особено, съм почти сигурна, че са я разграбили в деня, в който сложиха картона.

# 552
# 553
  • USA, Steak State
Loreal- The temptress power

Алена, в момента ползвам тяхната Hypnose Doll Lashes, при мен няма ефекта на Диоршоу, но става. Simple Smile

# 554
  • Стара Загора

Дай отзиви като добиеш впечатления.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт