Графика на БТ. Моля за мнението ви !

• 198 002
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 635
Мацки, погледнете ми само за сверка графичките, МОЛЯАААААААААААА! Знам че е малко странна последната, но ми се струва че май няма да имам ову този месец. Мисля,че в babyplan се вижда по-добре. newsm51 newsm51 newsm51

# 1 636
Мацки, погледнете ми само за сверка графичките, МОЛЯАААААААААААА! Знам че е малко странна последната, но ми се струва че май няма да имам ову този месец. Мисля,че в babyplan се вижда по-добре. newsm51 newsm51 newsm51
Рано е още да си мислиш така.

# 1 637
Мегимаги,вземете и сложете днес  и утре по едно сърце ,че като ти гледам графиките,маи Ову предстой Wink

# 1 638
да,може и да дойде, не се притеснявай.Аз днес имам повишение до 37.10 какво ще кажете за моята.

# 1 639
  • ЕН
 я да ви попитам пак
трябва ли след овуто да се покачи температурата над 37 или просто трябва да има разлика от 0,3-0,4. всичко иначе разбрах , но това май много ни ми е ясно.
много се радвам че ви има  Hug Hug Hug

# 1 640
да,може и да дойде, не се притеснявай.Аз днес имам повишение до 37.10 какво ще кажете за моята.

Мисля,че ову ти е била на 16 ден
Мегимаги ову може да е била вчера - от днес имаш вече повишение.Ако продължи да се покачва и в следващите дни значи е била вчера.Правете кексче и днес обаче.
Мама Нани не е задължително да е над 37,Аз съм казала по рано,че този месец само нямах Т над 37 и бебето стана.Трябва да имаш разлика от 0,4-0,5

# 1 641
  • ЕН
оооо а аз си мислех че не такава голяма разлика. значи да не се надявам на моята разлика от 0.3  Sad. но има време Praynig  ще чакам
 Hug Hug Hug

# 1 642
Е чакай ти си в първи ден на лутеалната фаза - като за първи ден много добре ти се е покачила - и спри да мериш вече с този дигитален  Laughing

# 1 643
  • ЕН
трябвя дя сменя цялата ако трябва графика. но трябва и да разбера как  Embarassed
отивам да се мъча да си сложа тази в бейбиплан Hug

пс: ега ти цели 38мин се мъчих докато сменя тъпата графика .фюююю препоти ме. дано се отваря, че не щеше  Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 13:09 от mama nani

# 1 644
маманани,отваря се Peace

# 1 645
  • ЕН
може ли още един тъп въпрос да ви задам.
в бейби план дните 12,13 и 14 в моята графика са оцветени-разбрах че това са фертилните дни, а какво означава тая луничка на 14-тия ден. пустия му руски хич го не отбирам. а уж съм го учила Confused

# 1 646
Луничката значи пълнолуние май Simple Smile

# 1 647
  • ЕН
 Joy а аз си мислех че е свързано нещо с овулацията  Joy мерси много Hug

# 1 648
Луничката значи,че това според лунния календар е най-благоприятния ден за зачеване.Разбира се,пълни глупости Wink

# 1 649
момичета моля ви вижте и моята графика
меря температура  но използвам и тестове
нещо не се справям с тях  Shockedкогато съм отбелязала ,че е положителен втората чертичка беше малко по- бледа от контролната. приех го за +++++
какво е вашето мнение

Общи условия

Активация на акаунт