До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 333
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 135
  • в кукувиче гнездо
Ризова преглежда всеки вторник и четвъртък в кабинета си. Дава часове на мобилния си. Мисля, че е през целия ден, когато е в кабинета си.

# 136
djonka7a  Във вторник и четвъртък , както е писала  lechugitka от 8.30 до 15.30 е там Wink

# 137
Здравейте. Може ли някой да ми препоръча гинеколог-ендокринолог в Бургас. Благодаря предварително.

# 138
djonka7a  Във вторник и четвъртък , както е писала  lechugitka от 8.30 до 15.30 е там Wink

Много ви благодаря:) намерих телефона и ще се запиша може би при нея сега чух и за д-р Гавазова, не знам тя дали е добра,..но стига съм ви занимавала Rolling Eyes Отново много ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 139
  • Бургас
Здравейте. Може ли някой да ми препоръча гинеколог-ендокринолог в Бургас. Благодаря предварително.

Почти невъзможна мисия е това за Бургас

# 140
  • Бургас

Почти невъзможна мисия е това за Бургас

Точно, те и поотделно /в смисъл само добър АГ и добър ендокринолог/ е трудно да бъдат намерени, а какво остава две в едно Confused

# 141
  • Бургас
То зависи и за какво и трябва, но както казваш ... по отделно е трудно да намериш специалист а 2 в 1  е кошмар...

# 142
Такава специалност в едно за първи път чувам

# 143
  • Бургас
Тук в София добрите АГ специалисти са и ендокринолози...

# 144
  • в кукувиче гнездо
Интересно изказване... Да не е като онова за отпадането на пълния член...  Rolling Eyes

# 145
  • Бургас
Интересно изказване... Да не е като онова за отпадането на пълния член...  Rolling Eyes

Не говори много, ако не си се сблъсквала с невежеството на лекарите в Бургас, ако обичаш....
Защото когато гинекологът ти каже, че не вижда проблем , а изследванията са ти лоши и отидеш при ендокринолог  и той ти каже ... ПРОБЛЕМ и се започва едно лутане, едно лечение, което може да те съсипе за цял живот.
Знаем че разбираш от всичко!!!

# 146
  • в кукувиче гнездо

Не говори много, ако не си се сблъсквала с невежеството на лекарите в Бургас, ако обичаш....
Защото когато гинекологът ти каже, че не вижда проблем , а изследванията са ти лоши и отидеш при ендокринолог  и той ти каже ... ПРОБЛЕМ и се започва едно лутане, едно лечение, което може да те съсипе за цял живот.
Знаем че разбираш от всичко!!!
От всичко - надали. От правилата в граматиката със сигурност.

# 147
  • Бургас

Joy Joy Joy Joy Joy

Не знам за останалите, но аз си взимам пуканките и започвам да следя за развръзка  Mr. Green

# 148
Не и губи времето моите изпръхнаха да чакам

# 149
  • Бургас
  food010 Добро утро момичета.
Съветвам ви да си изхвърлите изсъхналите пуканки и да се насладите на живота !

Общи условия

Активация на акаунт