До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 347
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 150
Тук в София добрите АГ специалисти са и ендокринолози...
Интересно изказване... Да не е като онова за отпадането на пълния член...  Rolling Eyes

Не говори много, ако не си се сблъсквала с невежеството на лекарите в Бургас, ако обичаш....

Айде стига, невежи лекари има не само в Бургас Peace

# 151
 food010 Добро утро момичета.
Съветвам ви да си изхвърлите изсъхналите пуканки и да се насладите на живота !

Ние на живота си се наслъждаваме....ти ако няма какво да кажеш по темата по добре пропусни няколко поста.

# 152
 Хайде стига сте се наслЪждавали на сеири и дайте по същество.
 Някой може ли да ми даде телефон на д-р Люцканов?

# 153

0887961600  Peace

# 154
 Благодаря   bouquet

# 155
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

0887961600  Peace

А къде приема, освен в ДМ? Има ли частен кабинет?

Аз ходих при него веднъж в Девата и съм много доволна, обаче ако има кабинет в Бургас ще ми е по-удобно, най-малкото ще си спестя пътя до Ветрен.

# 156
В "Света София". Аз ходя при него от 5-6 години и съм много доволна.  Peace

# 157
  • Burgas, Bulgaria
аз също го харесвам , той ми прави аборта , бяха два ембриона и после нямах никакви проблеми , дори кървенето ми беше минимално  Peace , обаче после водих майка ми и меко казано тя не е доволна , понеже вследствие  няколко заболявания тя напълня , той не успял  да я прегледа мануално  Rolling Eyes

# 158
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
В "Света София". Аз ходя при него от 5-6 години и съм много доволна.  Peace

Благодаря  Peace

# 159
Ами да, много е индивидуално.  Peace Наистина не съм ходила при него с някакъв проблем. Той ми прави 2-рото секцио и от там само съм ходила на профилактични прегледи и цитонамазка. Та може би затова съм доволна.  Peace

# 160
За д-р Люцканов е супер нормално да имаш кръвотечение в ранна бременност. Шушомига.

# 161
д-р Добрева преглежда в МЦ в Зорница, този който е в сградата на Бамболино и пицария Зорница, до Първа поликлиника. Това ѝ е телефона: 0888 42 35 12
На мен ми е давала часове за вторник следобед и петък сутринта. Приемала ме е и в други дни, но май по изключение. Просто ми следеше бременността и се е налагало и други дни да ходя.

Здравейте, в 10 г.с. съм и трябва да си избера аг за проследяване на бременността. Чух, че Д-р Добрева е добра и май ще се насоча към нея. Моля изкажете мнение добър професионалист ли е, а също така дали работи със ЗК.

# 162
  • Бургас
denitsa zheleva  Hug  лека бременност и щастлив финал.
А относно лекар за проследяване на бременността много е индивидуално, всеки ще ти препоръча неговия лекар..

# 163
  • До морето :)
Еми аз като раждах в МБАЛ Бургас, тя още беше в Девата (с няколко дни се разминахме). Доволна... Еми аз съм ходила само при нея. Малко е студена на моменти. Не очаквай да гледа монитора и ехографа и да казва: "Какво хубаво бебче". Макар че като направих спонтанния аборт много ме утешаваше жената, обясняваше ми и и даваше кураж. Благодарение на нея си спестих кюретажа. Друг доктор искаше да ме "изчисти", но тя каза, че не е необходимо и всичко се размина само с хапчета. Иначе всички изследвания ми е пускала, редовно ходех на преглед и ми е вдигала телефона, когато съм ѝ се обаждала. Тогава като ѝ казах, че няма да раждам във Ветрен не го направи на проблем, не ми е претупвала прегледите след това и т.н.

# 164
И аз ще се самоцитирам от друга тема - следих се при Добрева. Общо взето съм доволна. Консултацията протича по следния начин - измерва тегло, кръвно, обиколка на корема. Ако се прави видеозон го обръщаше към мен и ми обясняваше какво вижда. На първа консултация снема анамнеза, взема секрет за цитонамазка, изпраща те на изследвания на кръв, урина, кръвна група. Такива изследвания ми е пускала 3 пъти през бременността. Поради нисък хемоглобин ме прати нахематолог, където ми откриха таласемия. Имам вроден здравословен проблем - прати ме на консултация със специалист преди раждането - след напомняне от моя страна. При последните изследвания  ми откриха гъбички - бил често срещан проблем при бременните - назначи ми адекватно лечение - до ден днешен гъби нямам. Телефона си го вдига винаги, ако не го вдигне, набира те в последствие.  Раждах в МБАЛ при друг доктор, но въпреки това дойде да ме види. МНОГО СЕ КАРА ЗА ТЕГЛОТО - откача ако си качила повече от 2-3 кг за месец. Това, което не ми харесва - с много пшроменливо настроение е -единия път е мила, любезна, позитивна, на следващия - крива и с ченгел и вадиш думите. ЖК води в частния си кабинет - Зорница 58, медицинския център, етаж 2 каб 15. GSM 0888423512 - тя го вдига. Желая ти лека бременност   

Общи условия

Активация на акаунт