До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 351
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 165
  • До морето :)
Да, да, забравих се теглото, все ме хвалеше, че съм отличничка.  Joy Гледам, че е сменила кантара, което е добре, че стария все не можех да го пусна.

# 166
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз при Люцканов бременна не съм ходила, така че не мога да кажа как следи бременност, но съм имала други проблеми и съм доволна от лечението.

В Бургас бременността ми я следи Лазарова. Мнооого смела жена! Борис беше седалищно, а по мед. причини на мен не ми разрешиха секцио....голяма "веселба" падна докато се намери АГ, който да ме следи и изроди нормално със седалищно разположение на детето. На раждането се падна Душепеев + Лазарова на смяна. Слава Богу всичко мина добре.

Аз от Лазарова съм доволна, въпреки че и тя е с настроенията, но на мен не ми пречи, не съм от най-чувствителните  Mr. Green  Един път ми казва "мое дете, миличка и т.н.", а другия път ме навиква  Crazy 
Хич не ми дремеше от отношението, докато детето и аз  сме добре, свиркам си и хич не ми дреме!

# 167
Благодаря за коментарите. Единственото, което не ми хареса в коментарите относно Д-р Добрева е непостоянството в характера. По-чувствителна съм и няма да ми е приятно да ходя на консултации и да ме "нарежда".
... май работата е и малко на късмет!
Laughing

# 168
  • Бургас
Благодаря за коментарите. Единственото, което не ми хареса в коментарите относно Д-р Добрева е непостоянството в характера. По-чувствителна съм и няма да ми е приятно да ходя на консултации и да ме "нарежда".
... май работата е и малко на късмет!
Laughing

Наистина като опре до здраве всичко е Божа работа.
Прочети темата, виж момичетата какво разказват за лекарите си, избери си един, който отговаря на изискванията ти и отиди при него. Ако не ти допадне го сменяш и толкова.

# 169
  • До морето :)
Според мен трябва първо да решиш къде искаш да раждаш, и от там да си избереш лекар за ЖК. Simple Smile И аз не съм чувствителна, така че почти не съм си мълчала.  Grinning

# 170
Според мен трябва първо да решиш къде искаш да раждаш, и от там да си избереш лекар за ЖК. Simple Smile И аз не съм чувствителна, така че почти не съм си мълчала.  Grinning

Не съм от Бургас и затова ми е трудно с избора както на болница, така и с аг за провеждане на ЖК. Ако се насоча към ДМ за раждането, може би ще избера консултациите да ми води някой от техните аг, практикуващи в "Света София", тъй като със ЗК в ДМ работи единствено Д-р Драгнева, но за нея не съм намерила коментари. От мъжете, май Д-р Люцканов става.
  Другият вариант е да си избера Д-р Добрева и 1 месец предварително да се регистрирам за раждане в ДМ /поне такава им е процедурата, ако техен лекар не ти води ЖК/.
  Болницата ми харесва заради условията които предлага. "Черноморска" е нова болница, но обстановката не е толкова предразполагаща, а все пак ще ми е първо раждане.
  Добри отзиви чета за Д-р Гамишев, но като се обадих в ДМ ме казаха, че той не водел консултации, а само израждал.
   ...истината е, че съм объркана, но е крайно време да се ориентирам нанякъде!!!
 Rolling Eyes
   Поздрави на всички бъдещи мами!!!

# 171
Само при Драгнева не ходи Rolling Eyes Щеше да умори детенцето на моя приятелка Tired

# 172
 Не е вярно, че Гамишев не води ЖК. Води и в момента следи бременността на моя близка например.
 За д-р Минчев също имам добри отзиви от близки  Peace

# 173
  • Бургас
Само при Драгнева не ходи Rolling Eyes Щеше да умори детенцето на моя приятелка Tired

Защо, какво се случи?
Аз до момента имам хубави впечатления от нея, затова се учудвам...
Макар че, в интерес на истината, единственият лекар, за който никой никога не е казвал нищо лошо е покойният д-р Георгиев, светла му памет!!! Той беше Лекар наистина.
Останалите все имат издънки, някои по-големи, други по-малки ...

# 174
някой има ли наблюдения ,да сподели мнение за д-р Минчев в Св.София

Аз раждах при него секцио и съм доволна.Недостатъкът е, че много малко обяснява, когато го попиташ нещо или се стреми да отбегне темата.

# 175

Не съм от Бургас и затова ми е трудно с избора както на болница, така и с аг за провеждане на ЖК. Ако се насоча към ДМ за раждането, може би ще избера консултациите да ми води някой от техните аг, практикуващи в "Света София", тъй като със ЗК в ДМ работи единствено Д-р Драгнева, но за нея не съм намерила коментари. От мъжете, май Д-р Люцканов става.
  Другият вариант е да си избера Д-р Добрева и 1 месец предварително да се регистрирам за раждане в ДМ /поне такава им е процедурата, ако техен лекар не ти води ЖК/.
  Болницата ми харесва заради условията които предлага. "Черноморска" е нова болница, но обстановката не е толкова предразполагаща, а все пак ще ми е първо раждане.
  Добри отзиви чета за Д-р Гамишев, но като се обадих в ДМ ме казаха, че той не водел консултации, а само израждал.
 Rolling Eyes

В момента на д-р Люцканов му правят проверка от РЗИ, поради лекарска грешка.Случаят е доста сериозен и моя позната е адвокат на бившата му пациентка.На друга моя приятелка е объркал датата на термина в документите и месеци наред не искаха да и изплащат болничен и майчинство от НОИ.А относно Черноморската болница, вчера са очаквали да сключат договор със здравната каса, но това не  се  е случило. В момента има само двама лекари, които работят в родилното. Едната е Ризова.

# 176
  • Burgas, Bulgaria
А лекар БЕЗ грешка ? Стига сте се психясвали и мислете по-позитивно , ако е писано едно , то друго няма да се случи ....  В крайна сметка няма лекар , за който да се говори само хубави неща ....

# 177
  • Бургас

Rolling Eyes

В момента на д-р Люцканов му правят проверка от РЗИ, поради лекарска грешка.Случаят е доста сериозен и моя позната е адвокат на бившата му пациентка.На друга моя приятелка е объркал датата на термина в документите и месеци наред не искаха да и изплащат болничен и майчинство от НОИ.А относно Черноморската болница, вчера са очаквали да сключат договор със здравната каса, но това не  се  е случило. В момента има само двама лекари, които работят в родилното. Едната е Ризова.

В Черноморска израждат 4 лекари, даже смятах тези дни да питам момичетата тук, дали са ги чували. Освен Ризова и Дорийска, израждат Николова и Митева. Последните две нищо не ми говорят. Някои да ги познава, като имена?

# 178
Здравейте отново, мили МАМИ!
   За пореден път имам питане към Вас. Д-р Добрева работи ли със ЗК и освен в частния си кабинет в "Зорница", работи ли другаде? Замислям се дали тя да не ми води ЖК и живот и здраве в последствие да извърши израждането.
   Вашите коментари ще са ми от полза!
   Спокоен и слънчев ден от мен...

# 179

В Черноморска израждат 4 лекари, даже смятах тези дни да питам момичетата тук, дали са ги чували. Освен Ризова и Дорийска, израждат Николова и Митева. Последните две нищо не ми говорят. Някои да ги познава, като имена?
[/quote]

За д-р Ризова съм чела добри коментари, за Д-р Дорийска не толкова, а за съжаление, за  другите две и аз нищо не знам. Това пък не означава, че не са добри в своята област!

Общи условия

Активация на акаунт