До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 401
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 195
  • Burgas, Bulgaria
Илиев го натириха от Девата,когато имаха най-голяма нужда от лекари -прави си извод  Peace

# 196
  • Бургас
А аз за първи път го чувам този д-р Илиев, а уж ги знам лекарите в Бургас.

# 197
  • Burgas, Bulgaria
той заедно с жена си са лекари АГ -преди около година се появи дъщеря им тук и им правеше реклама , но ..... май , май  не стават .... Илиева е в Лайф , Илиев опита в Девата , но имаше няколко момичета които казаха ,че не става  Peace

# 198
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
При д-р Хубчев (бях при него на първата ФМ) беше точно 5 минути и без никакво обяснение.

Че той много време ти е отделил, на мен не повече от 2 мин. имам и диск с 30 сек, клип. С едно момиче си говорихме малко след това и тя ми каза как си мислела, че и при нея се получило така и поискала да повторят прегледа, пак 5 мин, пак 30сек. диск пак никаква информация. Явно го бива само да запложда 70-годишни....  Tired

# 199
ОК момичета , отказвам се за Хубчев, а за д-р Драгнева какво ви е мнението за ФМ ? Сега видях , че има дати и за нея в Дева Мария newsm78

# 200
  • Бургас
той заедно с жена си са лекари АГ -преди около година се появи дъщеря им тук и им правеше реклама , но ..... май , май  не стават .... Илиева е в Лайф , Илиев опита в Девата , но имаше няколко момичета които казаха ,че не става  Peace

Все пак отидох на консултация при доктора. Не му се говореше много  Rolling Eyes
Каза ми, че съм в 6-та г.с. и че за сега всичко е наред. Но мисля да потърся друг гинеколог, при който да ходя за второ мнение.

# 201
  • Бургас
Някой да има информация за хистероскопията в Дева Мария.Сега прочетох ,че са купили нов и модерен апарат,но е важно и кой работи с него все пак.

# 202
  • Burgas, Bulgaria
Хубчев е човека за тази операция -потърси него, иначе ...... не бих при нито един в Бургас  Peace

# 203
  • Бургас
Момичета моля за мнение, кой лекар ще препоръчате Минчев или Драгнева от Девата? Трябва ми за регистриране на бременност и да ме следи.

# 204
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Някой знае ли къде в Бургас се прави спермограма?

# 205
  • До морето :)
В Първа поликлиника, където е Ин-витро Центъра?  newsm78

# 206
Някой знае ли къде в Бургас се прави спермограма?
в Инвитро центъра в МБАЛ-а, тел: 0876 357733

# 207
Здравейте момичета,  аз  да ходя при Минчев  засега -много усмихнат и готин,всичко ми обяснява. Още не съм решила къде ще раждам ,че да видим...

# 208
  • Бургас
и аз да ти кажа при него съм се насочила, имам запазен час за петък и мисля при него да съм си да ме следи Simple Smile

# 209
  • на дъното
Има ли мами раждали при Д-р ЗЛАТКО КИРОВАКОВ?

Общи условия

Активация на акаунт