До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 359
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 220
Д- Недялков, сега преглежда в Маджуров и в Меден Рудник......с вътрешен или външен хич не е от такова значение , а компетентността на лекаря  Peace

# 2 221
  • Бургас
Единственото място в Бургас в което са обучени да правят качествени спермограми и резултатите важат за Фонд ин витро е в ИН витро клиниката към окръжна болница в Бурргас. Ние правихме там , във варна и във София и резлтатите бяха почти еднакви. Екипа е обучен, а важното е, че и а и с кого да се консултираш и документите и резлтатите после важат. Звъннете там и направете нова спермограма.

На пъв поглед, изобщо ако трябва да коментирам таези резултати, има леки отклонения и може би ще се наложи мъжът да спре да пуши, да смени към по здравословна диета. И да пие витамини и добавки .....подвижността е проблем, а като направите и читава спермограма ще се види и дали морфологията не е засегната. Но почти съм убедена, че ще е. Най- вероятна причина- кофти начин на живот, храна, спортна активност.
храни се добре, ходи на фитнес ,затова не мога да  кажа че е кофти начин на живот. Просто резултатите са факт

# 2 222
Опие ли добавка фитнес? Пуши ли?

# 2 223
Препоръчайте ми гинеколог, който има хубава апаратура и съответно да може да работи с нея за преглед за така наречен "вътрешен видеозон". Казано като сложи вътре това нещо да направи качествен преглед и да може да обясни и да му се довери човек.
Д-р Гамишев  Peace

# 2 224
  • Бургас
Опие ли добавка фитнес? Пуши ли?
Пуши ,добавки никакви не пие

# 2 225
да спре да пуши, ако иска бебе.........ама направете и другата спермограма и тогава ще плашим пак....то и лекаря ще му каже евентуално  Tired

# 2 226
Препоръчайте ми гинеколог, който има хубава апаратура и съответно да може да работи с нея за преглед за така наречен "вътрешен видеозон". Казано като сложи вътре това нещо да направи качествен преглед и да може да обясни и да му се довери човек.
Д-р Гамишев  Peace

newsm10

Да използвам темата, и да помоля някой да ми даде телефона на сестрата на д-р Гамишев, защото съм го запиляла някъде, а искам да си запиша час по НЗОК. Благодаря предварително!

# 2 227
Д-р Гамишев  Peace

newsm10

Да използвам темата, и да помоля някой да ми даде телефона на сестрата на д-р Гамишев, защото съм го запиляла някъде, а искам да си запиша час по НЗОК. Благодаря предварително!
Имах го, но явно съм го затрила някъде. Пазя номера на д-р Гамишев, звънни направо на него - 0898619289  Peace

# 2 228
Д-р Гамишев  Peace

newsm10

Имах го, но явно съм го затрила някъде. Пазя номера на д-р Гамишев, звънни направо на него - 0898619289  Peace

И аз го имам неговия, ще звъня явно на него. Благодаря все пак! Simple Smile

# 2 229
  • Бургас
някакъв такъв хубав апарат има в Св.София, мен ме прегледа В.Димитров, вижда се всичко на един цветен екран и ти обяснява къде какво се вижда

# 2 230
  • Бургас
Благодаря ви за препоръките за гинеколог, сега ще си запиша час.  bouquet

# 2 231
да спре да пуши, ако иска бебе.........ама направете и другата спермограма и тогава ще плашим пак....то и лекаря ще му каже евентуално  Tired
Да си купи трибестан и да не го мисли толкова, той е с натрупване и има ефект. Ако пуши прекалено много, поне да ги намали.

# 2 232
Обикновената ни спермограма от Пловдив е ок на 2 ден въздържание , разширената ни по Крюгер от Надежда - София  с морфология е със забавена подвижност на 5 дена въздържание . От лабораторията там ни обясниха , че с увеличаване дните на въздържание се намаля и подвижността , но при добра морфология това било нормално . Стаменов нищо допълнително не ни е дал да пием . Но и основният проблем при нас не са сперматозоидите ...но все пак не пушим и се опитваме да се храним здравословно . На фитнес не ходим  , но мъжът ми ходи на футбол и на ден по 2-3 км извървяваме , уикенда повече - с колелата .

# 2 233
Обикновената ни спермограма от Пловдив е ок на 2 ден въздържание , разширената ни по Крюгер от Надежда - София  с морфология е със забавена подвижност на 5 дена въздържание . От лабораторията там ни обясниха , че с увеличаване дните на въздържание се намаля и подвижността , но при добра морфология това било нормално . Стаменов нищо допълнително не ни е дал да пием . Но и основният проблем при нас не са сперматозоидите ...но все пак не пушим и се опитваме да се храним здравословно . На фитнес не ходим  , но мъжът ми ходи на футбол и на ден по 2-3 км извървяваме , уикенда повече - с колелата .
Има тема за мъжкия фактор. Simple Smile Ето я: МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 8

# 2 234
Докато пуши и да пие и да не пие трибестан"........ще е късмет ако стане нещо при все тая картинка. Най малкото смятам, че подвижни и неподвижни ги е изброила лаборантката туй не е много сложно......пи морфологията се получава азминаване , защото не са обучени специалистите в неспециализираните центрове да ги разпознават.....

Ааа има и много голямо значение как е занесена пробата и колко време е търкаляна ? Трябва да се започне да се изследва не по късно от час от взимането.....сложи ли се в хладилник също пада качеството и поизмират и се забавят спермитата.

Общи условия

Активация на акаунт