До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 431
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета! Бихте ли ме насочили къде да си направя изследването ФМ. Искам, като отида прегледа наистина да е стойностен, а не просто за 3/4 мин. да огледат плода отгоре-отгоре.
Някъде четох, че Д-р Мазнейкова и проф.Велковски са добри.
Искрено се надявам да споделите своя опит!
Благодаря Ви предварително!

...става въпрос за град Бургас.

# 226
  • Бургас
За каква д-р Мазнейкова и какъв проф. Велковски говориш тогава, те нали са в Сф?

В Бс няма такива специалисти.

ФМ правят в АГ центъра на д-р Калчева. Аз нямах възможност да пътувам заради проблеми с бременността и ходих там, доволна съм.

Но качествена ФМ могат да ти направят двама-трима човека в България и всички те са в Сф  Peace

# 227
  • Бургас
То остави, че са в София тези лекари, ама за какъв ще ходиш при тази Мазнейкова, която е ужасен лекар и доста жени са пропищели от нея /е, някои не могат да пищят, защото не са между живите вече/. Моя роднина, която роди близнаци беше ходила в клиниката й, но при друг лекар. Но веднъж се падна при нея и тя й казала: "Какви близнаци, като има само едно бебе"  ooooh! Тя не може да види колко бебета има жената, пък камо ли да прави ФМ.

# 228
  • Бургас
За София - Марков, Димитрова, Томова.
Във Варна - Давидков.
Не знам кой ти е казал за Мазнейкова, аз не бих й се доверила за абсолютно нищо.

В Бургас - в клиниката при Калчева (но прегледът в никакъв случай не е така обстоен като този в София, отделно тук-таме се прокрадват съмнения за компетентността на въпросната лекарка), Хубчев прави ФМ в Девата за 2-3, макс. 4 мин.

При други не съм ходила - момичетата във форума са споделяли за някаква жена в Айтос, както и за Ковачева, но аз нямам лични впечатления.

# 229
  • Burgas, Bulgaria
д-р Велковски е един от най-добрите специалисти на Балканския полуостров от към ехокардиографии , прави и фетални такива , аз съм много доволна и благодатна ,Господ здраве да му дава на този човек ...
тук ходих при д-р Бояджиев и д-р Парушева .... не знам защо, но всички лекари от Дева Мария без Бояджиев ми казваха ,че бебето е много малко ...... 10 дни преди термин се роди 3240 и 52 см,

# 230
  • Бургас
д-р Велковски е един от най-добрите специалисти на Балканския полуостров от към ехокардиографии , прави и фетални такива , аз съм много доволна и благодатна ,Господ здраве да му дава на този човек ...
тук ходих при д-р Бояджиев и д-р Парушева .... не знам защо, но всички лекари от Дева Мария без Бояджиев ми казваха ,че бебето е много малко ...... 10 дни преди термин се роди 3240 и 52 см,

Ами малко е  - при тези бебета от 4кг и нагоре дето се раждат сега  Laughing
С тия смотани лекари човек не може да си изкара иначе нормалната бременност спокойно - само пускат разни тъпи лафове, панират те ......и за какво?! Иначе като трябва да видят проблем ти викат "Нищо му няма на бебето-здраво е" пък после ти си чукай главата.

# 231
  • Бургас
За София - Марков, Димитрова, Томова.
Във Варна - Давидков.
Не знам кой ти е казал за Мазнейкова, аз не бих й се доверила за абсолютно нищо.

В Бургас - в клиниката при Калчева (но прегледът в никакъв случай не е така обстоен като този в София, отделно тук-таме се прокрадват съмнения за компетентността на въпросната лекарка), Хубчев прави ФМ в Девата за 2-3, макс. 4 мин.

При други не съм ходила - момичетата във форума са споделяли за някаква жена в Айтос, както и за Ковачева, но аз нямам лични впечатления.

Peace

# 232
  • Бургас
Привет момичета!

Трябва да избера лекар, който да ми следи бременността.

Четох из цялата тема назад и като че ли съм се ограничила до Миринчев, Душепеев и Кироваков /не точно в този ред  Grinning/
Всъщност има ли някой информация къде се намират кабинетите им и дали водят ЖК.
Понеже съм на 36 години ме интересува още кой от тях назначава БХС, ФМ, а дори и амниоцентеза мисля по желание да искам.
Ще съм благодарна ако ми помогнете с инфо.

# 233
  • Бургас
Тези изследвания, за които си писала са по желание. Ако иска си ги правиш, ако не искаш не. ЗК не ги поема. Иначе аз се следих при Кироваков, много дъм доволна. От Душепеев също съм доволна , с него се видях в родилното. Миринчев и него го видях, но ми беше някак не симпатичен, което не е мерило за неговия професионализъм.

# 234
Следих си втората бременност при Миринчев,който по това време работеше по ЗК но в "Николай Чудотворец".Доколкото знам в момента също работи по ЗК в кабинет в к-с "Зорница" където е и д-р Ковачева.Доволна съм,консултациите ми протичаха като при първата ми бременност,която следях на частно при д-р Драгнева.Каквото има като изследвания,мерения и т.н предписани и полагащи се по ЗК се направиха.Гледа на ехограф всеки път но друг е въпроса какво разчита на ехографа.Най-вероятно ще те кара да правиш БХС и ФМ но в 16г.с.При нас също искаше да направим въпреки,че "възрастта ни не била голяма".Бяхме на 32 и 34години по това време.Аз реших да не правим БХС и направих само една ФМ в София в 21г.с.Д-р Миринчев има странно чувство за хумор,което може би би притеснило някоя бременна,на мен не ми е било проблем.За другите имам впечатления от престоя си в МБАЛ но не и като следящи бременност АГ.Лека бременност,виждам,че си съвсем в началото. Peace

# 235
  • До морето :)
Д-р Душепеев не води ЖК, работи само на частно.
За д-р Миринчев - по едно време имаше голям наплив при него, трудно се запазваха часове, не знам дали да се успокоили нещата. Аз раждах при него и съм изключително доволна.
За д-р Кироваков - само хубави коментари съм чувала и чела за него.
Лека бременност.   bouquet

# 236
  • Бургас
При всички положения след последния преглед при Мърмърова се уверих, че някой ден като забременея, няма да ходя при нея. Цяла седмица я издирвах по телефона, за да получа един тъп резултат от цитонамаска. Не ми върна отговор, а най-вероятно е видяла, че има пропуснато повикване. Ако бях бременна и бях в нужда щях да й тегля една. После като отидох в кабинета за изследването имаше две жени, записани за един и същи час. И при пълен коридор с хора нашта най-демонстративно си излезе със сестрата с кафенца в ръце, подпряха се отвън и си лафеха най-спокойно. Аз вече се оглеждам за друг лекар  Crossing Arms

# 237
  • Бургас
Д-р Кироваков е добър избор  Peace

# 238
Привет момичета!

Трябва да избера лекар, който да ми следи бременността.

Четох из цялата тема назад и като че ли съм се ограничила до Миринчев, Душепеев и Кироваков /не точно в този ред  Grinning/
Всъщност има ли някой информация къде се намират кабинетите им и дали водят ЖК.
Понеже съм на 36 години ме интересува още кой от тях назначава БХС, ФМ, а дори и амниоцентеза мисля по желание да искам.
Ще съм благодарна ако ми помогнете с инфо.

На мен, ЖК ми води Д-р Дорева. Кабинетът й е в сградата на пицария "Зорница".Много съм доволна от нея-обяснява и дава насоки.

# 239
Някой да каже къде преглежда Кироваков   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт