До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 270
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 105
Не съм пациентка на д-р Ризова,но много момичат тук ще ти помогнат.Влязох само да ти кажа да смениш символчето за пола. Laughing
Упс Embarassed Оправих го! Grinning

tsangel Благодаря ти ! И аз предполагах , че ще има ехограф , но все пак да питам за по-голяма сигурност! Wink
А някой знае ли в частния си кабинет кога преглежда? Записваш си час предварително предполагам...

# 106
  • Бургас
Момичета разглеждам сайта на Дева Мария ,но не виждам д-р Гамишев да е на работа тази седмица
да не би да не работи там или е в отпуск

Peace

# 107
  • в кукувиче гнездо
Не съм пациентка на д-р Ризова,но много момичат тук ще ти помогнат.Влязох само да ти кажа да смениш символчето за пола. Laughing
Упс Embarassed Оправих го! Grinning

tsangel Благодаря ти ! И аз предполагах , че ще има ехограф , но все пак да питам за по-голяма сигурност! Wink
А някой знае ли в частния си кабинет кога преглежда? Записваш си час предварително предполагам...
Вторник и четвъртък преглежда. И има ехограф в кабинета.

# 108
lechugitka  Благодаря за отговора, вчера я посетих Wink

# 109
  • Бургас
Здравейте, мами! Имам нужда от съвет  newsm78 за акушер-гинеколог от МБАЛ - Бургас за планувано секцио. Бременна съм в 7-мия месец с близнаци. Д-р Мърмърова е гинеколожката, която следи бременността ми, но вече е време да потърся гинеколог, който ще извърши секциото ми.

# 110
  • До морето :)
Еми аз раждах нормално, но много мои познати са доволни от д-р Душепеев за операция.  Grinning

# 111
Здравейте, мами! Имам нужда от съвет  newsm78 за акушер-гинеколог от МБАЛ - Бургас за планувано секцио. Бременна съм в 7-мия месец с близнаци. Д-р Мърмърова е гинеколожката, която следи бременността ми, но вече е време да потърся гинеколог, който ще извърши секциото ми.

Защо докторката ти реши, че си за секцио?

# 112
  • Бургас
Имам разширени вени и съм на 37 години. Аз също предпочитам да е секцио, когато са 2 бебета. Първото ми раждане също е със секцио. Моята лекарка също изказа мнение, че трябва да е секцио.

# 113
  • Бургас
да попитам за докторите от света софия Минчев и Люцканов при кой да отида, става въпрос за преглед не за бременост

# 114
  • Бургас
да попитам за докторите от света софия Минчев и Люцканов при кой да отида, става въпрос за преглед не за бременост

Май няма голямо значение от гледна точка на компетентност...  Но ще кажа Минчев - по-готин е и предразполага. Люцканов е малко сухар.

# 115

Май няма голямо значение от гледна точка на компетентност...  Но ще кажа Минчев - по-готин е и предразполага. Люцканов е малко сухар.

+1  Peace

# 116
Имам нужда от АГ за установяване и проследяване на бременност ,но ..... в Бургас май няма такъв.Доволна бях от д-р Скочева,но нещо изчезна.
bs_mamma би ли  споделила мнение за д-р Ризова.

# 117
Имам нужда от АГ за установяване и проследяване на бременност ,но ..... в Бургас май няма такъв.Доволна бях от д-р Скочева,но нещо изчезна.
bs_mamma би ли  споделила мнение за д-р Ризова.

Ами аз лично съм доволна. И първата бременост бях при нея, не очаквах кой знае какво от ЖК по ЗК и си ходех и на частно... Тя ми направи секциото през 2009 в МБАЛ( което се наложи по спешност) , много внимтелна беше към мен в предродилна зала (т.к. уж постъпих за нормално), след операцията също - до изписването се интересуваше как съм...Така, че моето мнение е изцяло положително за нея, затова пак се записах при нея.  Wink

# 118
  • Бургас
Някой има ли координати на д-р Добрева. Къде преглежда и телефона й.

# 119
  • До морето :)
д-р Добрева преглежда в МЦ в Зорница, този който е в сградата на Бамболино и пицария Зорница, до Първа поликлиника. Това ѝ е телефона: 0888 42 35 12
На мен ми е давала часове за вторник следобед и петък сутринта. Приемала ме е и в други дни, но май по изключение. Просто ми следеше бременността и се е налагало и други дни да ходя.

Общи условия

Активация на акаунт