До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 375
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Аз лично, изобщо не съм доволна от д-р Дорийска, по време на първата ми бременност се записах по каса при нея, отнасяше се много грубо и нехайно, за пръв път ми пусна кръв и урина едва в 7 месец /добре че ходех и при друг лекар, на частно, и каквото трябва бях направила отдавна/... Всеки  път с мъка си отваряше устата, за да каже една-две думи ...изобщо, повече не бих стъпила при нея.

Имам обаче приятелка, която си е следила бременността и е раждала при нея и е много доволна.

Така че всичко е много индивидуално и относително.

# 181
  • Бургас
Дорийска докара бебето на една приятелка до антибиотици още след раждането.
Момичето беше с изтичащи околоплодни води, но въпреки това я върна в къщи, защото не й било време още. Абе с една дума накрая детето се беше нагълтало с околоплодна течност, горкото. За щастие всичко се размина бързо и бебка в момента е здрава и мнооого усмихната  Heart Eyes

# 182
Здравейте отново, мили МАМИ!
   За пореден път имам питане към Вас. Д-р Добрева работи ли със ЗК и освен в частния си кабинет в "Зорница", работи ли другаде? Замислям се дали тя да не ми води ЖК и живот и здраве в последствие да извърши израждането.
   Вашите коментари ще са ми от полза!
   Спокоен и слънчев ден от мен...

Колкото потребители...толкова и коментари.Едни от един са доволни други от друг.Аз лично бях при Добрева и тя се случи на раждането ми....забележки нямам,макар че не родих лесно.
Избираш си един гинеколог,като не ти харесва можеш да го смениш.
Дори и при една нормална бременност няма гаранция че раждането ще е по учебник.

# 183
  • До морето :)
denitsa zheleva, аз не знам д-р Добрева да има друг кабинет. Работи със ЗК.

# 184
Макар че, в интерес на истината, единственият лекар, за който никой никога не е казвал нищо лошо е покойният д-р Георгиев, светла му памет!!! Той беше Лекар наистина.
Останалите все имат издънки, някои по-големи, други по-малки ...
Не си чувала лоши отзиви за д-р Георгиев. Но има недоволни жени и от него /аз лично познавам 4/ Аз не съм му била пациентка, но посещавах лекциите му и после лежах с негова пациентка в една стая, а той идваше всеки ден да я види...Много хубави спомени имам от този лекар, светла му памет!

# 185
Някой знае ли дали Миринчев работи по ЗК в новия кабинет?
И нещо като график или тел. за записване.....
Благодаря.

# 186
Благодаря.

Да работи със ЗК,  тел 81 81 75

# 187
Здравейте, момичета, търся актуални координати на доктор Ризова.

# 188
Здравейте, момичета, търся актуални координати на доктор Ризова.

Едни и същи въпроси задавате..Малко по назад е писано къде работи доктор Ризова.

# 189
Благодаря.

Да работи със ЗК,  тел 81 81 75
Благодаря!

# 190
Аз и тук да попитам... За д-р Хубчев и ФМ в 11-14г.с - доволни ли сте, тези които сте си правили при него ?

# 191
  • До морето :)
Не, на втората ФМ бях при д-р Бояджиев и мога да кажа, че това се казва преглед. Обясни всичко човека, като на идиоти. Това е това, това е онова, това е наред, вижте тук, вижте там. Прегледа продължи 30 минути. При д-р Хубчев (бях при него на първата ФМ) беше точно 5 минути и без никакво обяснение.

# 192
Не, на втората ФМ бях при д-р Бояджиев и мога да кажа, че това се казва преглед. Обясни всичко човека, като на идиоти. Това е това, това е онова, това е наред, вижте тук, вижте там. Прегледа продължи 30 минути. При д-р Хубчев (бях при него на първата ФМ) беше точно 5 минути и без никакво обяснение.

Аха, благодаря ти Simple Smile Ами в Дева Мария за м.ноември само Хубчев ще е на ФМ и 4Д, затова се чудех дали при него или при Калчева (или Парушева, че Калчева все в отпуск) ?!?!?

# 193
  • Бургас
Някой да е правил случайно амниоцентеза при д-р Хубчев?

# 194
  • Бургас
Здравейте! След положителен тест за бременност съм в чуденка при кой да отида. Личната лекарка ми препоръча д-р Илиев - работи във Втора поликлиника. Утре ще ходя при него. Явно няма много пациенти и не ми дадоха час Thinking
Някоя от вас да има някакви отзиви за него?

Общи условия

Активация на акаунт