До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 307 500
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 270
  • До морето :)
Питам. Информативно. Добрева не ми е пускала никакво сърчице, в Девата на ФМ - също. Чак в 9-тия месец на запис на тоновете го чух.  Mr. Green

# 271
  • Бургас
Е на мен запис на тонове ми правиха на Ж.К ама забравих в кой месец бях. 5-6-7-ми там някъде

# 272
А в 8-9 г.с.? Или тези екстри ги има само в Шопия?  Laughing

# 273
  • Бургас
А в 8-9 г.с.? Или тези екстри ги има само в Шопия?  Laughing

Толкова рано не съм чула някой да го пуска в Бс, само регистрират, че има сърдечни пулсации.

Не помня на мен кога ми го пуснаха за първи път да го чуя,  но със сигурност беше доста по-късно, след 11г.с..

# 274
Като чета, всички ще ходят да чуят сърцето и ми обясняват, че го чуват и затова питам някой тука дали го прави. В Бургас само ходим да го видим.  hahaha

# 275
  • Бургас
В Бургас само ходим да го видим.  hahaha

Да, и то ако благоволят да ни го покажат, някои не си правят и този труд  Mr. Green

# 276
  • Бургас
Мон.., на мен като ми показваха бебето виждах едно петно. Иначе доктора обясняваше ето това са ръцете, това са краката. Ми хубаво ама аз единствено виждах едно петно. Явно нямам въобръжение.

# 277
Аз пък го видях как тупкаше.  Grinning
Чудя се дали да не направим списък кой лекар колко пари взима на преглед, при следене на бременността и т.н.  Laughing

# 278
  • Бургас
В София ми пуснаха сърчицето още на първия преглед да го чуя и след това на всяка консултация ми го пускаха и показваха кое коя част е от бебо... След това на втората ФМ направиха обстоен преглед на сърцето-фетална ехокардия, доплер и тн.. но това е в частна болница... не знам дали навсякъде е такава практиката...

# 279
  • Бургас
не знам дали навсякъде е такава практиката...

Не е, разбира се.
В Бс много неща няма и кой лекар да ги направи, въпреки че вече хубави апарати се понамират.

# 280
Ами на мен Ризова ми го е пускала с един апарат,но не помня в коя седмица беше...При предната бременост пък помня, че когато не ме гледаше на ехограф,пускаше да чуем сърцето, но от коя седмица е било.. не помня!

# 281
И аз имам голямо желание да чуя сърчицето,но до сега не са ми го пускали. Sad
На 15-ти януари съм на преглед отново и се надявам вече да го чуя.

# 282
  • Бургас
До 16г.с. го бяхме слушали сърцето поне няколко пъти. Щом лекаря ти не се сеща, мързи го, няма хубав апарат или нещо друго, подсети го ти сама и попитай кога смята да чуете и тоновете.

# 283
Предният месец като ходихме я попитах кога ще чуем сърчицето.Тя ни отговори ,че е още рано.От форума знам ,че нашата АГ пуска тоновете още в 8-10 седмица. Та затова ми стана интересно

# 284
  • Бургас
мен като ме гледа в 8-9г.с. някъде ми го пусна, гледах как си пулсира, после пусна доплера и се чуваше...ходя при Минчев в Света София.

Общи условия

Активация на акаунт