До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 309 732
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 720
При мен беше мила, докато не стигнахме до момента "Къде и при кого ще раждаш?"
След този въпрос и отговора ми, тя се видоизмени.
Некоректно и неетично отношение.
Правя паралел с Кироваков, на когото цитирайки му при кого съм се следила във Варна и къде съм раждала, чух само хубави думи и искаше да сравни "становището на колегите" със своето.

# 721
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Телефона на Камелия е този : 089 970 3219
TDI Това е ФБ страницата на училището https://www.facebook.com/kamelia.marinova.12

Много благодаря!  Hug

# 722
  • Burgas
Кироваков дава ли болнични?

# 723
  • Бургас
Момичета, д-р Кироваков къде преглежда?
Това е тел. му, нали -  0876 35 77 32

# 724
  • у дома
... или нещо се е случило с нея...
Случи се - конкуренция се казва  Mr. Green Тя ме израждаше с първото ми дете - обиди, шамари и прочие хубавини  Sad

# 725
  • Бургас
Случи се - конкуренция се казва  Mr. Green Тя ме израждаше с първото ми дете - обиди, шамари и прочие хубавини  Sad

Стига бе  Shocked
Мъжът ти после не й ли върна "хубавините".

# 726
  • у дома
Мъжа ми не знае, разбира се! Да е жива и здрава, всичко се връща в този живот, не я мисля аз Дорийска - има кой ...

# 727
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Леле  Shocked  Ужас!

# 728
  • До морето :)
Кироваков дава ли болнични?
Дава, мен постянно ме юрка за болничен, ама аз не искам.

Момичета, д-р Кироваков къде преглежда?
Това е тел. му, нали -  0876 35 77 32
Ще те излъжа сега  дали това е номера, мисля, че е той. Преглежда в Николай Чудотворец. Направо там звъниш за час, на регистратурата

# 729
Как така шамари и обиди?!? Направо изпаднах в потрес...

# 730
  • Бургас
Аз лични наблюдения от тази лекарка нямам, но като раждах януари - в окръжна... беше същото... едно момиче до мен израждаше го Душипеев изяде доста шамари... а и не само тя и не само от него. Моето раждане беше кошмар- два дни в пред родилна зала нагледах се на доста неща.... така че не е само тази лекарка такава... понякога се налага за да забравиш родилната болка и да напъваш ...

# 731
Масова практика ли е това или само в окръжна го прилагат...Може и да се налага не знам, но някак си не мога да си представя и да ме бият на всичкото отгоре...

# 732
  • Бургас
Ами не знам къде как е ... казвам за окръжна как беше.. ами според мен при това момиче се наложи...за да се концетрира и да напъва ...за да не задуши бебето...

# 733
Е това няма как да го приема, та това е момента който няма как да не запомни една жена , нима шамарите са най -мотивиращото средство  #Cussing out

Последна редакция: вт, 18 юни 2013, 20:21 от J_M_M

# 734
 Стига бе шамари  Shocked Ако не го пишеше в първо лице, щях да го приема за поредната легенда. Шамари аз лично видях да удрят на момиче, което от умора и изтощение започна да губи съзнание. Та шамарите бяха по-скоро "лечебни"

Общи условия

Активация на акаунт