До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 436
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 085
Препоръчам аз, доволна съм от него и преди и по време и след като забременях, не приказва много, ама е на място  Peace

https://www.facebook.com/pages/%D0%94-%D1%80-%D0%90%D0%BD%D0%B3% … 571098375?fref=ts

# 2 086
  • Burgas, Bulgaria
Прахче, не .Аз лично си взех пробата за МБ и я дадох на регистратура плюс това му казах ,че имам цито от преди два месеца .Ще питам аз като отида за резултата.

# 2 087
То каквото и да са направили  е трябвало да ти кажат  Tired Tired  Ееее много се разочаровах и аз , макар че споделих по-нагоре, че последният път като бях с дъщерята сякаш усетих на къде вървят нещата.  Tired

# 2 088
kissme д-р Недялков преглежда по каса в Маджуров. Аз също съм доволна от него, на мен ми прави хистероскопия в Бургасмед. Не ми е водил ЖК, момичетата да кажат, които са били при него.

# 2 089
Някой може ли да ми каже как да си запазя час за др.Кироваков-на какъв телефон и къде точно се намира кабинета му в МБАЛ?
http://www.mbalburgas.com/bg/index/static/59/
ето телефоните, обаждаш се записваш час , кабинета е на в дъното на коридора в ляво в един малък коридор

И аз благодаря   bouquet

# 2 090
Водих си ЖК при д-р Недялков много съм доволна , обръщал ми е  нужното внимание ..задавала съм му хиляди въпроси и винаги ми е отговарял без нацупени физиономии Simple Smile Според мен е сериозен човек Simple Smile

# 2 091
Благодаря ви Simple Smile

# 2 092
мадам тиква МБ отделно ли я плати или общо ти взеха 63лв. и на мен ми се струват много. Thinking
Мислех да си запиша час при него, но тази цена взе да ме разколебава.

# 2 093
kissme д-р Недялков преглежда по каса в Маджуров.
Някой знае ли дали прави фоликулометрия и колко е цената?
Сайтът на Маджуров е неподдържан и ужасен.

# 2 094
Здравейте направихме спермограма в ин витро центъра тук в Бургас и резутатите не са добри  Confused Мога ли да бъда сигурна, в тази диагноза, някой правил ли е изследвания там?

# 2 095
да, няколко поста по-нагоре. Спермограмта в Бургас, не се различаваше много от тази във Варна, подадохме документи с тези двете към Фонда. Ако искаш дай да видим и да коментираме изследването?

# 2 096
Хмм как да го кача?

# 2 097
ми хммм, принт скриййн, задраскай имената и личните данни  с пейнт и качи снимката онлайн?

# 2 098
мадам тиква МБ отделно ли я плати или общо ти взеха 63лв. и на мен ми се струват много. Thinking
Мислех да си запиша час при него, но тази цена взе да ме разколебава.

Аз днес бях на преглед при д-р Ирмов. Бях доста предубедена след  това, което се е случило със сметката на мадам тиква и се притеснявах да не ми кажат и на мен някаква такава сума. Бях готова да вдигам скандали, ама не се наложи. Докторът ми допадна. Поразпита ме какво що, видя бебето с ехографа.  Това което не ми допадна е, че се наложи да чакам 20-ина минути преди да вляза за преглед. Но пък не ме претупа и ми отдели доста време. В крайна сметка платих 35 лева на касата. А, и още нещо да вметна - много нисичък бил д-р Ирмов, представях си го по-висок и снажен  Laughing

# 2 099
  • Burgas, Bulgaria
Явно аз изглеждам ебати идиота, щом с брадвата ме минават .Както и да е , халал да са им ,лошото е ,че не ми помогнаха . Очеваден проблем, а резултатът е,че няма такъв .И утре ще ходя да ми вземат кръв ,че може и здраво да съм загазила и ако не е това ще ходя на  някаква МБ която  струва 60лв. само тя,без взимането . ИИИ не ми се говори  ,единствено ще кажа ,че имам проблем  и искам да го реша  ! Пак теории на вероятностите и пак време, което  нямам и пари ,които сякаш от дърветата падат.Ядосвам  се .... Sad

Общи условия

Активация на акаунт