До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 405
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 145
Оф ще ми гръмне главата  #Crazy

# 2 146
А знаете ли дали д-р Веселин Димитров работи по здравна каса? И може ли актуален номер за записване на час?

# 2 147
А знаете ли дали д-р Веселин Димитров работи по здравна каса? И може ли актуален номер за записване на час?
Той работи в Света София, час може да си запишеш на този номер  056 845 083, но не знам дали работи с каса или не. Ти като се обадиш може да питаш  Hug

# 2 148
Здравейте, оказва се , че доктор Гамишев 2 месеца няма да е на работа в Бургас. Препоръчаха ми д-р Веселин Димитров. Някой има ли впечатления от него?

Бих ти препоръчала да потърсиш Д-р Недялков. Много адекватен лекар. Следя при него бременността си и живот и здраве ще раждаме.

# 2 149
Момичета трябва ми мнение за доктор Владимир Николов-уролог днес бяхме при него дадени ни доста лоша диагноза и препоръча операция  Tired Исками се да знам колко е надежден и дали да търсим второ мнение, но според диагнозата която ни даде и това което пише в интернет операцията е задължителна.

Потърси д-р Сребрин Попов - много добър специалист, ще останете доволни. Препоръчвам!

# 2 150
Потърси д-р Сребрин Попов - много добър специалист, ще останете доволни. Препоръчвам!

А къде преглежда и работи ли със ЗК ?

# 2 151

А къде преглежда и работи ли със ЗК ?

да, работи - тук има негов контакт - http://www.urolog-burgas.com/kontakti.html
Успех !

# 2 152
да, работи по ЗК, в Транспортна  Peace

# 2 153
  • Бургас
Разбрах, че през месец септември в "Света София" се провежда програма "Женско здраве".
Чудя се към кой гинеколог, работещ там, да се насоча.  Thinking Кой бихте ми препоръчали?

# 2 154
И аз се чудя...до сега няколко пъти съм ходила по тази програма при С.Татарова...-не че не си свърши работата..... но не е от най контактните ... вечно питам и искам допълнителна информация , а тя ми отговаря не особено охотно, с по една -две думи ...Аз държа да е жена гинеколог ...гледам има някаква нова лекарка - бих се раздала ако някой сподели за нея.

# 2 155
  • Бургас
И аз се чудя...до сега няколко пъти съм ходила по тази програма при С.Татарова...-не че не си свърши работата..... но не е от най контактните ... вечно питам и искам допълнителна информация , а тя ми отговаря не особено охотно, с по една -две думи ...Аз държа да е жена гинеколог ...гледам има някаква нова лекарка - бих се раздала ако някой сподели за нея.
Много хвалят Костова. Тя също е в Девата.

# 2 156
ами за нея става въпрос ... Най вероятно ако не септември , през ноември - когато е следващата кампания ще отида ...

# 2 157
Кампанията е всеки нечетен месец . Аз пък съм мн доволна от Татарова . Бях ходила на два прегледа при нея ,мн ми допадна и после се записах при нея на ЖК . И в бъдеше смятам при нея да ходя ,мн внимателна и отзивчива.

# 2 158
Момичета вече найстина ми трябва добър уролог, мъжът ми ходи при двама лекари и двамата дават различна диагноза  Tired Нямам идея на кого да вярваме единия му каза,че е за операция другия каза, че ще се оправи със лекарства...   

# 2 159
  • на дъното
д-р Анакиевски уролог
УМБАЛ Св.Марина гр.Варна

Общи условия

Активация на акаунт