До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 367
  • 2 391
  •   2
Отговори
# 2 235
Момичета, кажете актуален телефон за записване на час за преглед при д-р Попов в Поморие.
Къде преглежда в Поморие?Доколкото разбрах може  да се отиде и да се  изчака повече, но ще те приеме.

# 2 236
Момичета, кажете актуален телефон за записване на час за преглед при д-р Попов в Поморие.
Къде преглежда в Поморие?Доколкото разбрах може  да се отиде и да се  изчака повече, но ще те приеме.
Телефонът, който имам е 059625917. Доколкото си спомням се звънеше между 8.00 и 9.00 часа. После никой не вдига. Нещо такова беше. Адресът е Поморие, ул. Велико Търново 9.

# 2 237
Благодоря за информацията.

# 2 238
здравейте, интересува ме добър гинеколог  кабинет в центъра на бургас, може ли да ми помогнете, благодаря

# 2 239
здравейте, интересува ме добър гинеколог  кабинет в центъра на бургас, може ли да ми помогнете, благодаря
За профилактичен преглед или имаш проблем?
Д-р Мърмърова е на Гурко и Симеон - ул. "Цар Симеон" 82 /партер/. GSM: 0889 / 809 310

# 2 240
  • Бургас
Здравейте момичета, искам да ви благодаря, че ми препоръчахте да отида на преглед при Веселин Димитров. Ходих при него на преглед, ама такова обслужване, такова внимание не съм видяла досега от никой гинеколог в града. Преглежда на един вътрешен  ехограф, после на друг уред - не му знам името, но е с цветен дисплей. Обяснява ти, отговаря на всеки въпрос изчерпателно. Прегледа беше близо 30 минути, като обстойно разгледа в ляво и в дясно. Нямам вече киста, паднала е. Само за сравнение при Мърмърова от влизането в кабинета, преглед, плащане, обяснение - 10 минути. Да уточня, че и на двете места бях без направление и съм си плащала на свободен прием.

# 2 241
  • Бургас
и аз съм със същите впечатления и от Мърмърова и от Димитров

# 2 242
здравейте, интересува ме добър гинеколог  кабинет в центъра на бургас, може ли да ми помогнете, благодаря
За профилактичен преглед или имаш проблем?
Д-р Мърмърова е на Гурко и Симеон - ул. "Цар Симеон" 82 /партер/. GSM: 0889 / 809 310

Чудесно, благодаря, за сега е само профилактика, а тя как работи платен прием или и със здравна каса ?

# 2 243
Димитров ми откри бременността, после си ходих периодично при него по време на самата бременност/повече и от сантименталност, но и имах проблем с една инфекция и се справи много на ниво с проблема, че го нямаше Недялков и той ме пое спешно/  Heart Eyes Heart Eyes много мил и внимателен човек , а като лекар също имам много добри впечатления  Peace

# 2 244
sunrise_67, и по ЗК, и на платен прием работи. Но виж мненията по-надолу.

Къде работи Веселин Димитров? За първи път го чувам.

# 2 245
Веселин Димитров е в Св.София и транспортна болница,наистина е много добър лекар

# 2 246
  • Бургас
Aз също съм много доволна от д-р Веселин Димитров  Peace

# 2 247
  • Бургас
Четох онзи ден статия, че в Св.София от 1 ноември започва работа нов доктор - Иван Иванов.

# 2 248
Да този д-р Иванов е от Ст. Загора. Моят ин витро доктор ми го препоръча и другият месец ще ходим при него на фатална морфология в Ст. Загора. Така че доколкото знам е добър. А миналия месец като говорих с нето каза че от януари 2016 ще започне да следи бременности в Бс.

# 2 249
Инсеминация съм правила на естествен цикъл и нямам идея за стимулиран.  До колкото си спомням ме искаха около 10 ден за фоликометрия, като узреят бият прегнил и ти казват кога да отидеш. Процедурата се прави при спукани фоликули и трае 5 мин, съвсем безболезнена. Ставаш и си тръгваш. Само не се притеснявай, че ще изпаднат като станеш, няма такова нещо. Ходи и пътувай спокойно. Успех!

emi777 , от вчера съм на стимулация Fostimon и Cetrotide . Имаш ли представа може ли вечер да се бият и двете или трябва да са по различно време . На бележката пише само след 12,00 часа . През деня съм на работа та се чудя . Мерси предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт