До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 306 322
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 250
Нямам представа, не съм била на точно такива лекарства. Успех!

# 2 251
  • Burgas, Bulgaria
Инсеминация съм правила на естествен цикъл и нямам идея за стимулиран.  До колкото си спомням ме искаха около 10 ден за фоликометрия, като узреят бият прегнил и ти казват кога да отидеш. Процедурата се прави при спукани фоликули и трае 5 мин, съвсем безболезнена. Ставаш и си тръгваш. Само не се притеснявай, че ще изпаднат като станеш, няма такова нещо. Ходи и пътувай спокойно. Успех!

emi777 , от вчера съм на стимулация Fostimon и Cetrotide . Имаш ли представа може ли вечер да се бият и двете или трябва да са по различно време . На бележката пише само след 12,00 часа . През деня съм на работа та се чудя . Мерси предварително Simple Smile
На мен по време на стимулация за ин витро ми ги слагаха така: сутрин между 8 и 10 часа само Фостимон, а вечер между 18 и 20 часа и двете и Фостимон /в корема/ и Цетротид /в ръката/ по едно и също време. Сестрата в манипулационната ми ги биеше. Същата е комбинацията на Цетротида с Мерионал , Гонал и всички други лекарства за стимулация.

# 2 252
Момичета, здравейте!

Имам запазен час за проф.Горчев в Плевен за 11,11,2015 г. - сряда, но няма да мога да отида. Ако някой има нужда, иска и може да отиде, нека да ми пише на лично да му дам повече подробности. Записването при него става 2 месеца напред, невероятен професионалист и човек. Горещо препоръчвам  Hug Hug

# 2 253
Здравейте, момичета, вчера моята кръстница, която е пациентка на д-р Минчев ми каза, че от 15 той отивал в Бургасмед и вече там щял да работи. Моля, ако имате някаква информация да я споделите.

# 2 254
от 15 кой ? в профила си пише ,че прекратява в Св.София и продължава в Девата,това не съм чувала още,ако някой друг има актуална информация да сподели.

# 2 255
  • Пловдив
Да, вярно е за Минчев, отива в Бургасмед.Дотогава ще води раждания в Девата още малко.

# 2 256
Кой Минчев, малкият или големият  newsm78

# 2 257
  • Burgas, Bulgaria
И какво стана ... плюха се плюха и накрая ,заедно пак ще работят  ....
Вече  Не знам  на кой да вярвам  ,разочарована оставам за пореден път .

# 2 258
system ,
мерси за инфото . Фостимона и Цетроцида си ги сложих сама .
Тази вечер съм на Прегнил , нея май няма да мода сама да я поставя и в понеделник на пункция .
Ти къде прави инвитрото и сега при кого ходиш на прегледи в Бс ?
Ако ти е по-удобно може на лични и разбира се ако ти се пише Simple Smile

# 2 259
  • Пловдив
Кой Минчев, малкият или големият  newsm78

Големият, малкият е в София.

# 2 260
  • Burgas, Bulgaria
Това е ужасна вест за мен.... аз си ходех при него тук Sad...

# 2 261
  • Burgas, Bulgaria
system ,
мерси за инфото . Фостимона и Цетроцида си ги сложих сама .
Тази вечер съм на Прегнил , нея май няма да мода сама да я поставя и в понеделник на пункция .
Ти къде прави инвитрото и сега при кого ходиш на прегледи в Бс ?
Ако ти е по-удобно може на лични и разбира се ако ти се пише Simple Smile

Аз имам 4 опита в Щерев и 1 в Надежда. Досега си следях бременността при д-р Мануелян, но и тя излезе в болничен поради бременност и сега се прехвърлих при д-р Горанов , основно за болнични. Тук в Бургас като , че ли няма на кого да разчитам за по-задълбочено наблюдение на бебето и си ходя до София.

# 2 262
Благодаря за информацията.
А някоя от вас дали вече се е преместила от Девата в Бургасмед при д-р Минчев? Как стои този въпрос? Минчев в Бургасмед предполагам че ще е на пълно работно време, консултации, изследвания в АГО-то ли ще се правят? Че малко каша стана тази работа с това преместване.

# 2 263
И какво стана ... плюха се плюха и накрая ,заедно пак ще работят  ....
Вече  Не знам  на кой да вярвам  ,разочарована оставам за пореден път .

Простичко е - Бургасмед предлагат по-добри условия, затова и всички бягат от Девата - и пациенти и лекари и сестри.

Във фейсбук страницата на Бургасмед, са обявили че и Др Димчева - хирургът също е почнала в Бургасмед работа, като е била преди това началник на хирургията в Девата... За да заминават всички в Бургасмед, явно е, че има защо.

Така че, каква ти е драмата, че ще ходиш на прегледи в Бургасмед? Щом твоят доктор е там, значи проблеми няма.

# 2 264
  • Burgas, Bulgaria
bett_st   - имам чувството ,че ме дебнеш да напиша нещо. Просто приеми ,че си коментирам и това е . Драма дали имам или не си е моя работа . Аз с теб не деля нищо , защо толкова се интересуваш какъв ми е проблема ?

Общи условия

Активация на акаунт