До момичетата в Бургас-информация за гинеколог 5

• 305 401
  • 2 391
  •   1
Отговори
# 2 295
Здравейте пак.
Да напиша съвсем накратко - благодаря на всички ви за добрите думи.
Вчера в "Дева Мария" вечерта ми направиха вакуум д-р Татарова и д-р Панайотова  - много сърдечни и мили, на които много, много благодаря. Обясняват, окуражават - прекрасни!
"Дева Мария" и сумата от 200 лева за аборт по ЗК няма да коментирам. Администраторите там - също.

# 2 296
Здравейте пак.
Да напиша съвсем накратко - благодаря на всички ви за добрите думи.
Вчера в "Дева Мария" вечерта ми направиха вакуум д-р Татарова и д-р Панайотова  - много сърдечни и мили, на които много, много благодаря. Обясняват, окуражават - прекрасни!
"Дева Мария" и сумата от 200 лева за аборт по ЗК няма да коментирам. Администраторите там - също.

Здравей
Радвам се, че се чувстваш добре - това е най-важно.Дано да се възстановиш бързо и правилно. Да се надяваме да си случила на доктори, болницата няма да я коментирам и аз... продължава да ми става "любима"
УСПЕХ и КУРАЖ !!!  Hug

# 2 297
Ани, Hug

Всичко ще бъде наред следващия път и съвсем скоро ще прочетем,че ще се похвалиш с хубави новини!
Имай търпение и вяра,моли се и вярвай силно,ще видиш че един ден това ще е само спомен,за който няма да имаш време,улисана в грижи по едно сладко ,здраво бебенце!

# 2 298
  • Burgas, Bulgaria
Аборта по мед.причини е безплатен!  Как така 200лв.толкова  е по желание?

# 2 299
Д-р Хрусанов е хирург онколог не е мамолог  но изпълнява тази длъжност поради липсата на мамолог в Бургас.
Права си, че няма мамолог в Бургас . Освен Хрусанов има още един- двама / единия  забравих му името - кабинета му е на гърба на механото,другия е Гяуров. Лошото е че всички лекари в Бургас са  първо хирурзи  ...и веднага  операция ...Казвам го защото на мен Хрусанов ми назначи операция , която в София категорично отхвърлиха като ненужна ..и оттогава  да чукам на дърво минаха 6-7 години.

# 2 300
Аборта по мед.причини е безплатен!  Как така 200лв.толкова  е по желание?
Писах, но ми няма коментара, да напиша пак -
45 лв. преглед при приемане
50 лв. определяне на кръвна група
80 лв. леглоден подобрени битови условия
20 лева леглоден Laughing
6 лева - допълнително заявена храна - закуската
а имах предложение за абразио в Света София за 250

# 2 301
  • Burgas, Bulgaria
Това е пълно безумие ! Как може да ти взимат пари за определяне на кр.група ...? 80лв.подобрени битови ...леле ,леле  ...! Тази болница  наистина  ще си загуби  пациентите  ,освен  лекарите ! Не  ги е срам!  Страшно съм  възмутена ! Не зная какво  се случва  с ДМ ,но не ми харесва .Жалко  ....

# 2 302
Това е пълно безумие ! Как може да ти взимат пари за определяне на кр.група ...? 80лв.подобрени битови ...леле ,леле  ...! Тази болница  наистина  ще си загуби  пациентите  ,освен  лекарите ! Не  ги е срам!  Страшно съм  възмутена ! Не зная какво  се случва  с ДМ ,но не ми харесва .Жалко  ....
Най-тъпото е, че има разминаване между касовата бележка и документите, които съм подписала, че плащам услугите им, Тоест на касов бон всеки може да чукне каквото си иска.
а една от администраторките с лепкаво мазен тон ми обясни, че леглоденът по тази пътека е 100 лева, които ЗК не заплаща, а ги заплаща пациентът.
Няма такъв цирк!

# 2 303
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря  Ти за споделеното. Аз от доста време  Не съм ходила  там ,след като ми пратиха специализант вместо  педиатър.Посещавах младия Минчев ,но него го няма . С тези 100лв. на ден ме изгубиха тотално ,не мисля ,че специалистите  им заслужават  това плащане ...сори ....

# 2 304
Най-тъпото е, че има разминаване между касовата бележка и документите, които съм подписала, че плащам услугите им, Тоест на касов бон всеки може да чукне каквото си иска.
а една от администраторките с лепкаво мазен тон ми обясни, че леглоденът по тази пътека е 100 лева, които ЗК не заплаща, а ги заплаща пациентът.
Няма такъв цирк!

да и аз вчера стоях и се чудих,как уж по здравна каса  , а имам сметка още от вратата 150лв. +избор на екип за операция + "хотелското обслужване" мин= 1000 от нищото
и по клинична пътека, което ще рече , че си плащам веднъж осигуровки и после и операцията пак

# 2 305
Здравейте! Някоя от вас дали има актуални координати на доктор Миринчев? Предстои ми първи преглед и съм се спряла на него.

# 2 306
Хора, моля дайте някакво адекватно мнение за Миринчев. Вчера бях при него на преглед и не останах очарована. Препоръчайте ми добър лекар, който да ми следи бременността добре.

# 2 307
Хора, моля дайте някакво адекватно мнение за Миринчев. Вчера бях при него на преглед и не останах очарована. Препоръчайте ми добър лекар, който да ми следи бременността добре.

Кироваков

# 2 308

Димитров в "Света София".

# 2 309
+1 за Кироваков.

Общи условия

Активация на акаунт