На синьото море НОЕМВРИйче дупето пече!

• 49 898
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Можем да пляскаме с ръчички за браво,като види или чуе телефон и започва да вика ало,ало ,като го обличам вика не,но като приклучим с обличането почва пак да пляска за браво,друго не мога да се сетя в момента,а да и като му кажа гушни ме и излизаме и започват едни прегръдки силни  Grinning Grinning

# 331
  • DE
Ние скоро ще имаме РД, а не мога да измисля къде да празнуваме. Марти не дава да го гушкам, дърпа се, не се спира по цял ден, инати се, ляга по земята и мята ръце и крака. Бие ме, скубе..
Направи 3 крачки сам, но толкова. Смяната на памперс е ужас. Отнема ми около 15 мин. От 1 седмица е болен и отказва да яде. Абсолютно нищо не иска.

# 332
Ох обличане и смяна на памперс Joy- ние се гоним по цялата спалня, че дори и по пода, пълзи, слиза от леглото и бяга по голо дупе, като ми се смее. Само да види телефон или да го чуе да звъни го взема слага го на ухото и започва да се разхожда из вкъщи и да приказва. За да говорим с някого го ускам на високоговорител и вървя след нея и подвиквам, за да ме чуят, не иска да ми го дава, дърпа ми го и пищи ooooh!.

# 333
Здравейте,

може да не ме помните тъй като аз мн рядко пиша, но всеки ден ви чета.

Днес моята бубулечка става на една годинка - да ми е жив и здрав и много щастлив!!!!
Искам да ви благодаря защото въпреки, че не пиша често ви чета и сте ми помагали страшно много и все още ми помагате   bouquet
През тази една година научихме доста неща както аз така и Мони Simple Smile - вече маха с ръчичка, казва бау-бау, бях го научила и да показва на колко годинки е но явно вече не му е интересно и спря да показва Sad

Мони се научи да пълзи на 10 месеца и сега прави опити да ходи, но само хванат за двете ръчички явно няма да е скоро иначе пълзи на всякъде отваря всички чекмеджета и маже бисквити по дивана  Laughing

Пожелавам на всички ви един прекрасен и усмихнат ден  Hug

# 334
Здравейте,

може да не ме помните тъй като аз мн рядко пиша, но всеки ден ви чета.

Днес моята бубулечка става на една годинка - да ми е жив и здрав и много щастлив!!!!
Искам да ви благодаря защото въпреки, че не пиша често ви чета и сте ми помагали страшно много и все още ми помагате   bouquet
През тази една година научихме доста неща както аз така и Мони Simple Smile - вече маха с ръчичка, казва бау-бау, бях го научила и да показва на колко годинки е но явно вече не му е интересно и спря да показва Sad

Мони се научи да пълзи на 10 месеца и сега прави опити да ходи, но само хванат за двете ръчички явно няма да е скоро иначе пълзи на всякъде отваря всички чекмеджета и маже бисквити по дивана  Laughing

Пожелавам на всички ви един прекрасен и усмихнат ден  Hug

ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!! Много да ви радва, а вие много да го слушате  newsm59

# 335
 newsm59 newsm59 newsm59
Днес моята скъпа принцеса става на 1 годинка.Да ние жива и здрава и все така да ни радва.[/size]
Честит първи рожден ден на всички   пораснали бебоци.
Да са живи и здрави и все така да радват мама и тате . bdbaloni
Честито и на нашите адаши.
Емили Джейн    на мама T_e_A
Жаклин   на мама alleksandra
София  на мама yummymommy
Симеон   на мама maya27
Измина една прекрасна година с много смях и  сълзи.
Аз май съм единствената която няма да прави рождения ден на датата чакаме тате  да се прибере и ще го отпразнуваме живот и здраве.Да ви се оплача днес сме с температура от нощеска и е адски кисела ама какво да правим май е от зъбите.

# 336
Честит рожден ден на всички днешни рожденници!
  bouquet
Желая им да са много здрави,много щастливи и да носят много радости на мама и тате!  Hug
А аз да се похваля,че от вчера не знаем какво е пълзене ,като му се прииска да отиде някъде направо тръгва и отива прав за нула време,без значение колко далече е целта-тоест вече ходим учудващо добре,защото не е тупнал на дупето нито веднъж. newsm44

# 337
Честит празник пораснали дечица, бъдете здрави и усмихнати!
Честито и на родителите, въоръжете се с търпение и им дайте всичката си любов.

# 338
Честит рожден на днешните големи дечица Алек на мама miss_hris, Борислава на мама dimi_milo, Борис на мама lorry. Бъдете живи и здрави и много усмихнати!
Къде се губите, времето е противно лошо, ама бебоците пораснаха и време няма (то не че преди се намираше Laughing).

# 339
Да са ви живи и здрави малките слънчица, който навършват 1 годинка днес! newsm38  Party Time newsm38

Виктория вече върви стабилно. Обича много да се гушка и да играем с топка. Показва  с пръсче че е на 1 годинка, къде иска да отиде, когато иска нещо свива и отпуска юмруче.

Днес ни предстои дълъг ден по магазините. Ще купуваме необходимите неща за рожденният и ден.

# 340
И ние сме така  Cry .

А аз съм вече отчаяна, четвърта седмица откакто излязохме от инфекциозна, и не яде.Взимаме детска кухня, платили сме я, пък и не искам да се отказваме, все трябва да прояде.Хапва по 100-120 мляко на 5 часа, 3-4 бисквити и няколко солети, и това е.

На обед малкия хапна от нашата мусака с вилица  8O , не знам вилицата ли беше причината, пробвах да дам, и му хареса, и въпреки, че беше солено за него, все пак хапна нещо различно.А вчера на закуска хапна малко пържена филия с яйце, утре мисля да пробвам принцеса с яйце и сирене.

При нас май големия проблем е яденето с лъжица, като я види, и почва да реве, всички неща, които се е излъгал да хапне  Simple Smile , са били с ръка, печено кюфте, ориз, картоф от мусака, филия пържена.

Моля давайте идеи за неща, които се ядът с ръка, за закуска, за обяд, и да пробваме, пък все нещо да му хареса!

# 341
От днес и ние сме в отбора на годиначетата. Simple Smile Почерпете се за здравето на нашата малка Ния, момичета! Честит празник и на астралните ни близначета! Нека растата здрави и безгрижни, да станат добри, честни и достойни хора!

Скрит текст:

# 342
# 343
silvanchence всичко става за ядене с ръце - метод захранване , водено от бебето. Може да му предлагаш от вашите яденета, аз така правя (не слагам сол и др силни подправки, отделям за нея, а след това подправям за нас). Проблемът е, че доста се цапат, но сложи отдолу под столчето вестници или мушама, опаковай детенцето с някоя кухненска престилка, обхващаща дрехите му. И стой та гледай как се лапа с лапа и се цапа. Периодът на цапане не е дълъг, пък и детето вече е голямо, усъвършенствало е пинсетния захват. И моята дъщеря много обича да яде с виличка, давам и една тортена. Режа плодовете на дребни парченца (някой варя на пара, ако са твърди) и тя си ги боцка. Супата и предлагам с препечен хляб, който да си топа (мн обича хляб и да топка) или на крутони, които сама си слага вътре. Ориз и грах е голяма емоция, когато яде с лъжица.  
Аз пържени неща не давам - сутрин мажа филийка с масло, принцеса с яйце и сирене, попара, кус-кус, ръжени макарони, овесени ядки (не ги харесва, обаче).
http://zabliznacite.wordpress.com/2012/05/10/recepti-za-zahranvane-blw/ виж тук за идеи за готвене.
Честит празник на днешните рожденици
Магдалена на мама toni6a
Николет на мама *Caramell*
Захари на мама Tedishte
Божидара на мама Yolsi
Денислав на мама Алфеа
Александър на мама lollyta89
Ния на мама Таньорчето
да са живи и здрави! Честито и на порасналите вече годинарчета - да са здрави и усмихнати!

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 10:42 от albena30

# 344
  • София
Здравейте момичета,

Благодарности на albena30 и другите поздрави за рождения ден Hug Поздрави на всички рожденици днес
 newsm38 smile3510 smile3510
Ние направихме голямо семейно събиране за рожденика снощи. Той се смя на свещичката, добре че батко му я духна Laughing С приятели ще се черпим в събота и така. 
Нали не бъркам, че на годинка се слага следваща ваксина?

Общи условия

Активация на акаунт